Már játszani is lehet a Huawei legújabb okosóráján

forrás: Prím Online, 2021. július 28. 18:11

A Huawei Watch 3 széria az első okosóra-család a piacon, amelynek számlapja képes háttérként dinamikus képeket, rövid videókat, vagy akár játékot is megjeleníteni. Az órába épített innovatív technológiának köszönhetően a felhasználók nemcsak játszhatnak az okosórájukon, hanem a különféle animációkkal csillagászati felfedezéseket tehetnek, sőt a Hold felszínét és fázisait is nyomon követhetik. 

A Huawei legújabb okosóra szériája, a Watch 3 a számos sport és egészségfunkció mellett egészen új élményeket kínál a felhasználók számára. Ez az első okosóra-család a piacon melynek dinamikus számlapja képeket, rövid videókat, vagy akár játékot is meg tud jeleníteni az olyan technológiáknak köszönhetően, mint a 3D leképező, részecskerendszer és videó dekódolás. A készüléken szinte bármi beállítható háttérként, a vállalat több mint ezer különféle óraszámlapot kínál az óra tulajdonosainak az üzleti élet, divat, életmód, rajzfilmek és még sok más kategóriában.  

 

Flipper kalandjai

Valódi játékosoknak készült a flipper elnevezésű számlap, amivel bárhol és bármikor lehet játszani az unalmas percekben. A játék során a felhasználók az óra számlapjának alján található kallantyúkkal irányítják a golyókat, hogy eltalálják a számlapon elhelyezett tárgyakat, amikért pontokat gyűjthetnek. Egy menet – csak úgy, mint az igazi flipper esetében – addig tart, míg a golyó a kijelző aljára nem esik. 

A Hold sötét oldala

A Huawei Watch 3 egyik különleges számlapjával a Hold minden titkára fény derül. A felhasználók valós időben láthatják az égitest felszínét, a Föld és Hold távolságát és az elkövetkező 12 nap fázisait. Az óra koronáját megtekerve az elkövetkezendő és az elmúlt napok holdfázisai is részletesen láthatók. A számlap alján található „Fedezze fel a Holdat” gombra kattintva a Hold a kijelző közepére úszik, és teljes egészében körbejárható. Az égitest felszínére bökve a leghíresebb holdtengerek és óceánok is láthatók, mint az Esők tengere, a Szivárvány-öböl és a Kopernikusz.

 

Számlapok a világ körül

A Huawei Watch 3 Pro hat exkluzív számlapot is kínál használójának. A Mountains például egy animációs számlap, mely válogatásként a világ legismertebb hegyeinek nevét és magasságát jeleníti meg, például a McKinley-t, az Everestet vagy a Kilimandzsárót. A sziklák körül felhők és a köd is látszik, napszaknak megfelelően. A NightSky 88 csillagképeket jelenít meg. A Time Travel számlapjával nem kell utazáskor az óra átállításával bajlódni, a kiválasztott város egyetlen érintésére az adott időzónára ugrik. 

Ezerarcú okosóra

Az extra számlapok mellett több mint ezer egyéb közül válogathat a felhasználó. A  „Mondrian” stílus a geometriai ábrákat használja, szabadon kísérletezik az alakzatokkal, vonalakkal és színekkel. A „Kung Fu” a hagyományos kínai kultúra fontos eleme. Ez a számlap a harcművészet ikonikus mozdulataival, a kezeket és lábakat mutatóként használva jeleníti meg az időt. A pekingi olimpiai érmek ihlették a „The Jade” számlapot. Amikor a felhasználó elfordítja a csuklóját, az arany és a jade tükrei „megfordulnak” az órán. A mozdulat ötvözi az arany élénkségét a jade nemességével. A „Terraces” óraszámlap színe és háttere a környezeti hőmérsékletnek megfelelően változik. 

 

Egyedi számlap is tervezhető

A Huawei Watch 3 sorozat számtalan lehetőséget ad a felhasználók kezébe, hogy megtervezzék egyedi számlapjukat. Nem számít, hogy lassított, vagy gyorsított felvételről, videó- vagy játékrészletről van szó, az beállítható háttérképként. Ezenkívül tetszés szerint konfigurálhatók a parancsikonok a számlapon, például egy csuklómozdulattal elérhetők a leggyakrabban használt alkalmazások és láthatók a legfontosabb információk, aminek az ikonjára bökve máris megnyílik az app. A „Griddy” számlap akár négy modulja is testre szabható. A „Cards” mutatja például az aznapi időjárást és elindítható vele a zenelejátszás.

 

Ha az óra használaton kívül van, az energiatakarékosság és a hosszabb üzemidő érdekében nyugalmi állapotba helyezi magát. Ekkor csak az óra és az óraszám monokróm körvonala jelenik meg, az animációk és a színek nélkül. 

Kulcsszavak: Huawei okoseszköz okosóra

Kütyük ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Ellenőrizd szívműködésed a Szív Világnapján!

Szeptember utolsó vasárnapja a Szív Világnapja. A Semmelweis Egyetem videóban hívja fel a figyelmet a szív- és érrendszeri megbetegedések, mint világvezető halálok, megelőzésének a fontosságára. Egyes szívproblémák, mint a pitvarfibrilláció, tünetmentes is lehet, így aki rendelkezik egy mobil EKG-vel, amivel rendszeresen szűri egészségét, nagy eséllyel meg tudja előzni a stroke-ot, vagy a szívproblémákat.

2021. szeptember 22. 20:22

Egy ideális óra nem csak tetszetős kiegészítő, hanem hasznos edzőtárs is lehet

A Casio hosszú ideje kínál vízálló karórákat hölgyeknek és férfiaknak egyaránt. Ezek nemcsak a strandszezonban bizonyulhatnak tetszetős kiegészítőnek, ugyanis strapabíró tokjuknak és számtalan hasznos funkciónak köszönhetően akár edzeni is lehet bennük. 

2021. szeptember 21. 17:27

2021 első hat hónapjában a műszaki fogyasztási cikkek piaca új csúcsokat döntött

A műszaki elektronikai cikkek (TCG) globális piacának értéke - Észak-Amerika nélkül - rekordot jelentő 26 százalékkal, 433 milliárd dollárra nőtt 2021 első félévében az előző év azonos időszakához képest. A 2020 második félévében elért kiemelkedő értékesítésekkel való összehasonlítás miatt 2021 második félévére a GfK a növekedés mérséklődését várja. A teljes 2021-es évre vonatkozóan a GfK 1,4 billió dolláros forgalomra számít a teljes TCG-piacra vonatkozóan, beleértve Észak-Amerikát is, ami éves szinten +12 százalékos növekedést jelent. Ez új csúcsot jelent a globális eladások értékében. A növekedés fő hajtóereje továbbra is az otthonról végzett munka, oktatás, szórakozás és az otthoni főzés folyamatosságát szolgáló technológiai megoldásoknak köszönhető.

2021. szeptember 21. 15:59

Okosszemüveget mutatott be a Xiaomi

A világ vezető technológiai nagyvállalata, a Xiaomi ma bejelentette, hogy elkészült a Xiaomi Okosszemüveg – egy vadonatúj hordozható intelligens eszköz. A Xiaomi Okosszemüvegben egy képalkotó rendszer és szenzorok találhatók, amelyeket egy kényelmesen viselhető, mindennapos megjelenésű szemüvegbe építettek bele a tervezők MicroLED optikai hullámvezető képalkotó technológia alkalmazásával. Az eszköz mindössze 51 gramm és képes megjeleníteni üzeneteket és értesítéseket, hívásokat fogadni, navigálni, fotózni és szövegeket lefordítani – mindezeket, szó szerint, a szemünk láttára.

2021. szeptember 16. 11:19

Kutatás: Nem csak fizikai, de mentális egészségünk is romlott a karantén alatt

A magyarok több mint fele úgy érzi, mindenképpen változtatna a pandémia és a korlátozások mentális és fizikai állapotukra gyakorolt negatív hatásain – derült ki derült ki a Huawei Technologies és az IPSOS által végzett online felmérésből. 

2021. szeptember 10. 17:36

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Tapasztalja meg a legendás játékot

2021. szeptember 20. 18:29

A világon egyedülálló drónra szerelhető szállítódobozt fejlesztettek

2021. szeptember 15. 14:15

Öt érmet is elhoztak a magyar diákok a juniorok informatikai diákolimpiájáról

2021. augusztus 31. 09:58

A Xiaomi várakozásokat felülmúlóan teljesített a második negyedévben

2021. augusztus 26. 14:46