Már játszani is lehet a Huawei legújabb okosóráján

forrás: Prím Online, 2021. július 28. 18:11

A Huawei Watch 3 széria az első okosóra-család a piacon, amelynek számlapja képes háttérként dinamikus képeket, rövid videókat, vagy akár játékot is megjeleníteni. Az órába épített innovatív technológiának köszönhetően a felhasználók nemcsak játszhatnak az okosórájukon, hanem a különféle animációkkal csillagászati felfedezéseket tehetnek, sőt a Hold felszínét és fázisait is nyomon követhetik. 

A Huawei legújabb okosóra szériája, a Watch 3 a számos sport és egészségfunkció mellett egészen új élményeket kínál a felhasználók számára. Ez az első okosóra-család a piacon melynek dinamikus számlapja képeket, rövid videókat, vagy akár játékot is meg tud jeleníteni az olyan technológiáknak köszönhetően, mint a 3D leképező, részecskerendszer és videó dekódolás. A készüléken szinte bármi beállítható háttérként, a vállalat több mint ezer különféle óraszámlapot kínál az óra tulajdonosainak az üzleti élet, divat, életmód, rajzfilmek és még sok más kategóriában.  

 

Flipper kalandjai

Valódi játékosoknak készült a flipper elnevezésű számlap, amivel bárhol és bármikor lehet játszani az unalmas percekben. A játék során a felhasználók az óra számlapjának alján található kallantyúkkal irányítják a golyókat, hogy eltalálják a számlapon elhelyezett tárgyakat, amikért pontokat gyűjthetnek. Egy menet – csak úgy, mint az igazi flipper esetében – addig tart, míg a golyó a kijelző aljára nem esik. 

A Hold sötét oldala

A Huawei Watch 3 egyik különleges számlapjával a Hold minden titkára fény derül. A felhasználók valós időben láthatják az égitest felszínét, a Föld és Hold távolságát és az elkövetkező 12 nap fázisait. Az óra koronáját megtekerve az elkövetkezendő és az elmúlt napok holdfázisai is részletesen láthatók. A számlap alján található „Fedezze fel a Holdat” gombra kattintva a Hold a kijelző közepére úszik, és teljes egészében körbejárható. Az égitest felszínére bökve a leghíresebb holdtengerek és óceánok is láthatók, mint az Esők tengere, a Szivárvány-öböl és a Kopernikusz.

 

Számlapok a világ körül

A Huawei Watch 3 Pro hat exkluzív számlapot is kínál használójának. A Mountains például egy animációs számlap, mely válogatásként a világ legismertebb hegyeinek nevét és magasságát jeleníti meg, például a McKinley-t, az Everestet vagy a Kilimandzsárót. A sziklák körül felhők és a köd is látszik, napszaknak megfelelően. A NightSky 88 csillagképeket jelenít meg. A Time Travel számlapjával nem kell utazáskor az óra átállításával bajlódni, a kiválasztott város egyetlen érintésére az adott időzónára ugrik. 

Ezerarcú okosóra

Az extra számlapok mellett több mint ezer egyéb közül válogathat a felhasználó. A  „Mondrian” stílus a geometriai ábrákat használja, szabadon kísérletezik az alakzatokkal, vonalakkal és színekkel. A „Kung Fu” a hagyományos kínai kultúra fontos eleme. Ez a számlap a harcművészet ikonikus mozdulataival, a kezeket és lábakat mutatóként használva jeleníti meg az időt. A pekingi olimpiai érmek ihlették a „The Jade” számlapot. Amikor a felhasználó elfordítja a csuklóját, az arany és a jade tükrei „megfordulnak” az órán. A mozdulat ötvözi az arany élénkségét a jade nemességével. A „Terraces” óraszámlap színe és háttere a környezeti hőmérsékletnek megfelelően változik. 

 

Egyedi számlap is tervezhető

A Huawei Watch 3 sorozat számtalan lehetőséget ad a felhasználók kezébe, hogy megtervezzék egyedi számlapjukat. Nem számít, hogy lassított, vagy gyorsított felvételről, videó- vagy játékrészletről van szó, az beállítható háttérképként. Ezenkívül tetszés szerint konfigurálhatók a parancsikonok a számlapon, például egy csuklómozdulattal elérhetők a leggyakrabban használt alkalmazások és láthatók a legfontosabb információk, aminek az ikonjára bökve máris megnyílik az app. A „Griddy” számlap akár négy modulja is testre szabható. A „Cards” mutatja például az aznapi időjárást és elindítható vele a zenelejátszás.

 

Ha az óra használaton kívül van, az energiatakarékosság és a hosszabb üzemidő érdekében nyugalmi állapotba helyezi magát. Ekkor csak az óra és az óraszám monokróm körvonala jelenik meg, az animációk és a színek nélkül. 

Kulcsszavak: Huawei okoseszköz okosóra

Kütyük ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Új okosóra a Huawei magyarországi kínálatában

Új okosórával bővül június 1-jétől a Huawei magyarországi kínálata: a HUAWEI WATCH GT 3 SE a sorozat eddigi legkisebb súlyú készüléke, amely sport- és fitnesz funkciók széles választékát nyújtja, és akár két hetes folyamatos használatot tesz lehetővé. Az okosóra kompatibilis Android és iOS-készülékekkel, a felhasználók egyszerűen indíthatnak és fogadhatnak hívást az eszközzel, amely gyorstöltéssel is tölthető.

2023. június 1. 15:37

Ez várható idén az okosotthon eszözök piacán

Az okosotthon-technológia folyamatosan fejlődik, ez 2023-ban sincs másképp. Az okosotthon megoldások az elmúlt néhány évben hosszú utat tettek meg, új trendek és technológiák léptek színre a hatékonyság, a kényelem és a biztonság érdekében. A cseh Tesla okosotthon márka bemutatja az idei év legforróbb okosotthon trendjeit. 

2023. június 1. 09:57

Hamarosan rendelhető a Lenovo új VR headsetje

A kiemelt nemzetközi piacokon (többek között Magyarországon is) júniustól rendelhető a Lenovo vállalatok számára kifejlesztett új ThinkReality VRX all-in-one virtuális valóság (VR) headsetje. A magával ragadó, kényelmes, vékony kialakítású, hat mozgási szabadságfokú (6DoF) VR-megoldást a Snapdragon XR2+ Gen 1 processzor vezérli, színes, nagy felbontású átviteli képességeket biztosítva a kevert valóság alkalmazásokhoz. A ThinkReality VRX-et egy teljes körű, végponttól végpontig terjedő szolgáltatáscsomag is támogatja, amely biztosítja a szervezeti projektek sikerességét és megtérülését.

2023. május 31. 20:08

A SteelSeries bővíti a díjnyertes Arctis Nova headset termékcsaládot

A SteelSeries, az úttörő Arctis headsetek és az új Arctis Nova sorozat létrehozója, az eredeti esport márka, amely egyesíti a gaminget a kultúrával, valamint a gaming- és esport perifériák világelső gyártója kiterjeszti az Arctis Nova univerzumot az Arctis Nova 4 bevezetésével, amely már Magyarországon is elérhető.

2023. május 31. 14:06

A QNAP elvitte legújabb termékeit az idei COMPUTEX kiállításra

A QNAP Systems, Inc. (QNAP), a számítási-, hálózatépítési- és tárolási megoldások vezető innovátora is részt vesz a COMPUTEX TAIPEI 2023 kiállításon (Nangang Exhibition Center, 1. csarnok, standazonosító: J0409a).

2023. május 30. 16:55

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Hogyan lopják el adatainkat a hackerek és mire figyeljünk jelszókezelő vásárlásakor?

2023. május 31. 15:40

Itt a legnagyobb webáruházak rangsora

2023. május 23. 20:10

Új fizetési kapu magyar e-kereskedőknek

2023. május 18. 12:49

Nem törődünk eléggé online adataink védelmével

2023. május 8. 15:39