A Samsung Neo QLED tévéi az innovatív és a fenntartható megoldásokat ötvözik

forrás: Prím Online, 2021. szeptember 26. 15:50

A környezet védelme és az éghajlatváltozás elleni küzdelem kiemelten fontossá teszi, hogy a modern technológiákat fejlesztő vállalatok átgondoltan közelítsenek az innovációhoz.

A Samsung számára elsődleges, hogy tevékenységével hozzájáruljon a környezeti fenntarthatósághoz. A vállalat termékeit úgy tervezik, hogy minimálisra csökkentsék környezetre gyakorolt hatásukat az egész életciklusuk során, a tervezési és gyártási szakaszoktól kezdve a használatukon át egészen az újrahasznosításukig.

Az energiatakarékos félvezető chipek használatával, a fenntartható csomagolással és az környezettudatos technológiával, valamint a csomagolás és a régi készülékek újrahasznosításával a vállalat egy fontos küldetésben vállal részt. A tudatos megoldásokkal a felhasználókat is arra ösztönzi, hogy őrizzék meg az erőforrásokat és csökkentsék az ökológiai lábnyomukat.

 

A kezdeményezések a vállalat TV kínálatában, így a 75 colos, QN90A Neo QLED TV esetében is megfigyelhetők. A következő illusztráción látható, hogyan valósítja meg a Samsung a körforgásos gazdaság alapelveit az egyik legújabb televíziókészülékével.

Kulcsszavak: Neo QLED Samsung

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Magyar fejlesztők programján ámul a világ: Már nem csak tanul, teremt is a magyar MI

2024. február 27. 20:28

Magyar siker a bahreini Forma 1-en

2024. február 21. 16:15

Közös mentorprogramot indít a Corvinus és az OTP

2024. február 20. 11:27

Megvannak ‘Az Év Honlapja’ 2023 díjazottjai!

2024. február 8. 09:30