A Genesis termékei már a Media Marktban is kaphatók

forrás: Prím Online, 2021. november 27. 19:26

Az elsősorban gamer perifériákat gyártó Genesis termékei mostantól már a Media Marktban is kaphatók. Elsőként billentyűzetek, egerek, egérpadok, fejhallgatók kaptak helyet a kínálatban, mely a jövőben fokozatosan tovább bővül. Ennek a lépésnek köszönhetően a magyar gamerek számára még könnyebben elérhetővé váltak a kedvező áron jó minőséget nyújtó márka termékei.

Már a Media Marktban is kaphatók a Genesis gamer perifériák: az ebben az évben fennállásának tizedik évfordulóját ünneplő gyártó termékei egyre nagyobb ismertségnek és népszerűségnek örvendenek Magyarországon is, ezt a fokozódó érdeklődést szolgálja ki az újabb megállapodás az ország egyik legnagyobb viszonteladójával. Egyelőre billentyűzetek, egerek, egérpadok, fejhallgatók kerültek be a kínálatba, mint például a Genesis Rhod 500 billentyűzet, a Carbon 500 XL egérpad, vagy a Neon 600 RGB. Ezek köre a jövőben tovább fog bővülni.

 

“A Genesis már sok éve jelen van a magyar piacon, termékeink az Auchanban, az Euronicsban, Tesco-ban, az Edigitalnál és az eMAG-on is kaphatók. A Media Marktban októberben jelentünk meg, és ez nem csak óriási lehetőség számunkra, hanem ahhoz is hozzájárul, hogy még bővebb kínálatot tehessünk elérhetővé ebben az országban. Mindent meg fogunk tenni, hogy meggyőzzük a vásárlókat arról, hogy a Genesis nem csupán termékeket, hanem egy életstílust is képvisel.” - mondta Urszula Okulewicz, a Genesis key export menedzsere. 

 

A Genesis 2011-ben indult útjára és a kezdetektől az volt a cél, hogy minőségi termékeket készítsenek kedvező áron a profi és az amatőr gamerek számára. A legfontosabb kategóriákban már a kezdetektől gyártottak perifériákat, de a tizedik évforduló alkalmából további terméktípusokkal bővül a paletta a jövőben. 

Kulcsszavak: Genesis Media Markt

Kütyük ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Az LG fejlett autós infotainment-rendszere került a Mercedes új, elektromos luxusszedánjába

A 2022-es Mercedes-Benz EQS elektromos szedánjának központi eleme lesz az LG Electronics (LG) legújabb, prémium kategóriás autós infotainment-rendszere (in-vehicle infotainment, IVI), az MBUX Hyperscreen, amely egy olyan kijelzőcsoport, amely az A-oszloptól az A-oszlopig elfoglalja szinte a műszerfal teljes szélességét. A Mercedes-Benz AG első elektromos luxusautója — egyedülálló belső koncepciójának és forradalmian új ember-gép interfészének köszönhetően — megmutatja az elektromos járművek tervezésének futurisztikus trendjeit, és egy izgalmas jövőképet rajzol fel a jövő mobilitásáról. 

2022. január 23. 12:18

Előrendelhető a Samsung The Freestyle sokoldalú, hordozható projektora

Az ágyból a plafonra, a kempingben a sátorponyvára vagy akár a kertben, a ház falára is kivetíthetők a legújabb filmek a Samsung hordozható projektorával. A CES 2022 kiállításon bemutatott The Freestyle-on azonnal elérhető a streaming szolgáltatók kínálata, kiváló hangzással szólalnak meg a bulizós lejátszási listák és koncentrációt segítő hangulatvilágítást is rábízhatják a felhasználók. A készülék okoshangszóróként és a házimozi központjaként is különleges élményt biztosít, amelyet az előrendelők számára a termék mellé igényelhető stílusos tok és egy Galaxy Buds2 vezeték nélküli fülhallgató tehet még izgalmasabbá.

2022. január 20. 20:49

Összeolvad a fizikai és a virtuális valóság a következő évtizedben

Az elmúlt évtizedben számos ígéretes virtuális- és kiterjesztett valóság (VR/AR) alapú megoldás született, a mindennapjainkat azonban mégsem szőtte át eddig a technológia. 

2022. január 19. 12:33

Az LG legújabb innovációi számos elismerést kaptak az idei CES kiállításon

Az LG Electronics USA számos díjat söpört be a háztartási készülékek, az otthoni szórakoztatás és az üzleti megoldások kategóriáiban az idei CES kiállításon. A vállalat termékei összesen mintegy 150 díjat és elismerést kaptak különböző szaklapoktól az eseményen, amelyet első alkalommal tartottak meg hibrid – részben fizikai, részben virtuális – formában.

2022. január 18. 20:07

Megérkezett a menetrögzítő kamerák nagyágyúja!

A Mio, a menetrögzítő kamerák vezető gyártója mindent megtesz, hogy új szintre emelje a vezetés élményét. MiVue 800-as szériájával számos újdonságot hozott, most pedig felteszi a pontot az i-re a legújabb MiVue 886-os modellel, ami a márka első 4K felbontású kamerája! Miben más ez az eszköz, mint a többi? Mutatjuk!

2022. január 18. 13:58

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Új elnökséget választott az IAB Hungary

2022. január 21. 16:55

Ez a három újdonság határozza meg az online marketinget 2022-ben

2022. január 18. 15:29

Jön Magyarország legnagyobb e-kereskedelmi konferenciája

2022. január 12. 15:07

Már lehet regisztrálni az NMHH mobilkészülék-csere programjára

2022. január 7. 13:58