A Genesis termékei már a Media Marktban is kaphatók

forrás: Prím Online, 2021. november 27. 19:26

Az elsősorban gamer perifériákat gyártó Genesis termékei mostantól már a Media Marktban is kaphatók. Elsőként billentyűzetek, egerek, egérpadok, fejhallgatók kaptak helyet a kínálatban, mely a jövőben fokozatosan tovább bővül. Ennek a lépésnek köszönhetően a magyar gamerek számára még könnyebben elérhetővé váltak a kedvező áron jó minőséget nyújtó márka termékei.

Már a Media Marktban is kaphatók a Genesis gamer perifériák: az ebben az évben fennállásának tizedik évfordulóját ünneplő gyártó termékei egyre nagyobb ismertségnek és népszerűségnek örvendenek Magyarországon is, ezt a fokozódó érdeklődést szolgálja ki az újabb megállapodás az ország egyik legnagyobb viszonteladójával. Egyelőre billentyűzetek, egerek, egérpadok, fejhallgatók kerültek be a kínálatba, mint például a Genesis Rhod 500 billentyűzet, a Carbon 500 XL egérpad, vagy a Neon 600 RGB. Ezek köre a jövőben tovább fog bővülni.

 

“A Genesis már sok éve jelen van a magyar piacon, termékeink az Auchanban, az Euronicsban, Tesco-ban, az Edigitalnál és az eMAG-on is kaphatók. A Media Marktban októberben jelentünk meg, és ez nem csak óriási lehetőség számunkra, hanem ahhoz is hozzájárul, hogy még bővebb kínálatot tehessünk elérhetővé ebben az országban. Mindent meg fogunk tenni, hogy meggyőzzük a vásárlókat arról, hogy a Genesis nem csupán termékeket, hanem egy életstílust is képvisel.” - mondta Urszula Okulewicz, a Genesis key export menedzsere. 

 

A Genesis 2011-ben indult útjára és a kezdetektől az volt a cél, hogy minőségi termékeket készítsenek kedvező áron a profi és az amatőr gamerek számára. A legfontosabb kategóriákban már a kezdetektől gyártottak perifériákat, de a tizedik évforduló alkalmából további terméktípusokkal bővül a paletta a jövőben. 

Kulcsszavak: Genesis Media Markt

Kütyük ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Érkezik a Samsung eddigi legnagyobb és legerősebb órája

A Samsung bejelentette a Galaxy Watch5 és Galaxy Watch5 Pro termékek érkezését, amelyek továbbfejlesztett funkciókkal rendelkeznek az egészségünk megőrzését szolgáló mindennapi szokások kialakításáért.  

2022. augusztus 11. 14:07

A NISMO-val és a TOM’S-szal is együttműködött a Casio

Bár az idei szezonban a Casio nem szponzorálja a AlphaTauri Forma 1-es csapatot, ennek ellenére a japán óramárka továbbra sem tette félre a motorsportok és a sebesség iránti szenvedélyét. „Mindezt jól bizonyítja a NISMO-val, valamint a TOM’S versenycsapattal történő együttműködés, amelynek keretében limitált szériás Edifice modellekre tehetnek szert a Casio márka szerelmesei” – hívta fel a figyelmet Nagy Sándor, a Casio termékmenedzsere. 

2022. augusztus 6. 14:03

Ezzel a néhány trükkel sokat spórolhatunk a villanyszámlán

Már eddig is akár több tízezer forintot spórolhattak évente a rezsiszámlán azok, akik igazán energiahatékony hűtőszekrényt és mosógépet használnak, az átlagos fogyasztás felett érvényes új energiaárak fényében pedig ennél is jóval magasabb lehet a megtakarított összeg. Ha nem rendelkezünk kifejezetten energiatakarékos készülékekkel, akkor sincs veszve minden, hiszen a berendezések tudatosabb használata szintén hozzájárulhat az energiafogyasztás csökkentéséhez. Az LG szakértői összegyűjtötték a leghasznosabb tippeket, amelyekkel takarékosabban üzemeltethetjük gépeinket.

2022. július 27. 11:21

A Siemens termosztátja szén-dioxid szenzorral őrzi a levegő minőségét

Az új modell folyamatosan figyeli a beltéri levegő minőségét, és szükség esetén változtat a beállításokon, hogy az épületben tartózkodók számára mindenkor egészséges és produktív beltéri légkört biztosítson, a hatékony működés fenntartása mellett. Ha az emelkedő CO2-koncentráció következtében a levegő minőségromlását észleli, a termosztát automatikusan magasabb fokozatra állítja a szellőztető rendszert, hogy megfelelő mennyiségű friss levegőt juttasson a helyiségbe.

2022. július 26. 12:56

7 tipp autós utazáshoz a Mio ajánlásával

Autós nyaralásra indulsz a családdal? Több száz kilométert fogsz vezetni? A hosszú, akár egész napos út alatt nemcsak az enni- és innivalóról, hanem a család kényelméről és biztonságáról is gondoskodni kell. A felhőtlen utazáshoz sok mindenre szükséged lesz, a lista összeírásában a minőségi fedélzeti kamerák gyártója, a Mio segít neked.

2022. július 23. 09:58

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Új HR vezérigazgató-helyettes a Yettelnél

2022. augusztus 11. 11:21

Most lesz csak igazán fontos érteni az energiacímkéket

2022. július 31. 12:17

Hetedik éve sikeres az ABB női esélyegyenlőséget célzó mentorprogramja

2022. július 25. 12:40

Így mutatkozik meg a háború hatása a kriptovilágban

2022. július 19. 16:24