Magyarországon is elérhető a Samsung sokoldalú állóporszívója

forrás: Prím Online, 2022. március 17. 21:49

Április 4-től a hazai üzletekben is megvásárolható a Bespoke Jet vezeték nélküli állóporszívó és a hozzá tartozó All-in-One Clean Station, multifunkciós töltőállomás. Az elmúlt években lakóhelyük tisztasága és az általános higiénia is kiemelten fontossá vált a felhasználók életében. A Samsung legújabb készülékével a nagycsaládosok, a kisállattartók vagy a hibrid munkát végző kreatívok is könnyebben és gyorsabban takaríthatják ki a lakást, így a szabadidejüket kikapcsolódásra fordíthatják.  

 

A higiénikus tisztaságért 

A tavaszi nagytakarítás idején a feladatok listája elrettentő lehet, de az olyan sokoldalú készülékekkel, mint a Bespoke Jet, sokkal gyorsabban lehet a végére érni, hiszen egyaránt alkalmas a padló portalanítására és a nehezen elérhető sarkok takarítására is. A különböző kiegészítőkkel és fejekkel könnyen tisztíthatók a bútorkárpitok, percek alatt összegyűjthető az állatszőr és tisztává válhatnak a parkettás, padlószőnyeges vagy járólapos helyiségek is. Az All-in-One Clean Station, multifunkciós töltőállomás automatikusan kiüríti a portárolót és tölti a porszívót minden használat után. A Samsung különleges Lég Impulzus technológiájával a dokkolóban álló készülék portárolóját az apró részecskék elvesztése*  nélkül, automatikusan üríti ki a rendszer, így a por nem jut vissza a lakásba. A Multifunkciós töltőállomás mellett a porszívóban is megtalálható a 99,999 százalékos**  többrétegű szűrőrendszer, amelynek köszönhetően a Bespoke Jet tiszta levegőt bocsát ki használat közben. 

 

 

A kisállatok utáni takarítás könnyűsúlyú bajnoka

A lakásban tartott kedvencek rengeteg örömet hoznak a mindennapokba, az utánuk való takarítás azonban fáradságos lehet. A lakás minden pontjára beszállingózó állatszőr összegyűjtése a mindennapok részévé válik, és kiemelten fontos lehet, ha esetleg allergiás vendég érkezik a látogatóba. Tavasszal a különböző természetes allergének koncentrációja is elkezd nőni, így az alapos takarítás egyre több otthonban kerül előtérbe. 

 

A gazdik életét megkönnyítheti egy olyan egyszerűen kezelhető porszívó, amellyel szinte minden sarok elérhető, ahová a kisállatok is beférnek. A Bespoke Jet-tel a felhasználók könnyedén hozzáférhetnek a kutyusok és cicák kedvenc zugaihoz, hiszen a mindössze 1,44 kg tömegű készülék letisztult kialakításának köszönhetően egészen kis helyen is elfér. A Jet tömege akár 24 százalékkal alacsonyabb, mint a hagyományos porszívóké*** , így kényelmesen használható akár egy nagyobb lakásban is. 

 

A Jet Dual Brush, Jet dupla kefével kényelmesen összeszedhetők a nagyobb porszemek és morzsák a kisállatok tálja körül, és a szőnyegek is hatékonyan tisztíthatók. A készülékhez tartozó Kisállat kefével még könnyebben összegyűjthetők a szőrszálak a padlóról és a bútorokról. A gumiból készült fej és az egyedi sörték az egészen vékony szálakat is képesek összeszedni, így a felhasználók a takarítás helyett több időt tölthetnek a kedvenceikkel.

 

 

Hosszan tartó teljesítmény 

A lakás leggyakrabban használt helyiségeinek padlóját átlagosan hetente egyszer ajánlott****  porszívózni, ez pedig a szoba méretétől függően néhány perces vagy akár órás feladat is lehet. A hosszabb takarításhoz érdemes olyan készüléket választani, amely képes hatékonyan, egyenletes teljesítménnyel tisztítani.

 

Ha például még az egész lakás takarítása hátra van az esti vendégség előtt, a Bespoke Jet cserélhető akkumulátorával akár két órán keresztül is képes csúcsteljesítményt nyújtani, hogy minden szoba időben rendben legyen. Az akkumulátor pillanatok alatt cserélhető, így a készülék folyamatosan használható marad. 

 

 

Azonnali visszajelzés 

A Bespoke Jet beépített LCD digitális kijelzőjén minden fontos információ kényelmesen elérhető, a készülék ráadásul javaslatokat is ad az egyes felületek tisztításához. A kijelzőn megjelenő ikonok figyelmeztetnek az esetleges problémákra és azok megoldásában is segítik a felhasználókat, legyen szó a cső eltömődéséről, a kefébe akadt tárgyakról vagy éppen egy hiányzó szűrőről. A felhasználók ezek mellet ellenőrizhetik a szívási- és töltöttségi szintet és a hátralévő üzemidőt is.

 

„Az otthonunk harmóniájához az ott megtalálható készülékek is hozzájárulhatnak. Az új Bespoke Jettel nem csak a takarításban érhetünk el kimagasló eredményeket, a letisztult megjelenéssel a lakásbelsőt is feldobhatjuk – mondta el Samu Zsófia, a Samsung Magyarország kommunikációs vezetője. – Nagyon fontos, hogy a tavaszi nagytakarítás alatt ne csak a lakás csinosítására szánjunk időt, hanem magunkra is. A Jet meggyorsítja a takarítást, ezzel pedig időt takarít meg nekünk, amit a feltöltődésre fordíthatunk.”  

 

 

Elérhetőség

A Bespoke Jet Pet, kifejezetten kisállattartóknak is ajánlott készülék Magyarországon 2022. április 4-től lesz megvásárolható 304.900 forintos ajánlott fogyasztói áron. A készülék március 14-től április 3-án 23:59 óráig előrendelhető. A Samsung Webáruház felületén előrendelők egy Galaxy Tab A8 táblagépet kapnak ráadásként.

 

 

________________

*  Az IEC 62885-2, CL.5.11 szabványa szerinti teszt alapján az SLG Prüf- und Zertifizierungs GmbH szervezetnél. Az eredmények a tényleges használattól függően változhatnak. A 0,5 és 4,2 µm közötti méretű részecskékre vonatkozik.

**  A Jet mód használata mellett, az IEC 62885-2, CL.5.11 szabványa szerinti teszt alapján az SLG Prüf- und Zertifizierungs GmbH szervezetnél. Az eredmények a tényleges használattól függően változhatnak.

***  Hagyományos Samsung porszívókhoz képest.

****  A House Cleaning Schedule – The Cleaning Checklist You Need című cikke alapján (goodhousekeeping.com)

Kütyük ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Új okosóra a Huawei magyarországi kínálatában

Új okosórával bővül június 1-jétől a Huawei magyarországi kínálata: a HUAWEI WATCH GT 3 SE a sorozat eddigi legkisebb súlyú készüléke, amely sport- és fitnesz funkciók széles választékát nyújtja, és akár két hetes folyamatos használatot tesz lehetővé. Az okosóra kompatibilis Android és iOS-készülékekkel, a felhasználók egyszerűen indíthatnak és fogadhatnak hívást az eszközzel, amely gyorstöltéssel is tölthető.

2023. június 1. 15:37

Ez várható idén az okosotthon eszözök piacán

Az okosotthon-technológia folyamatosan fejlődik, ez 2023-ban sincs másképp. Az okosotthon megoldások az elmúlt néhány évben hosszú utat tettek meg, új trendek és technológiák léptek színre a hatékonyság, a kényelem és a biztonság érdekében. A cseh Tesla okosotthon márka bemutatja az idei év legforróbb okosotthon trendjeit. 

2023. június 1. 09:57

Hamarosan rendelhető a Lenovo új VR headsetje

A kiemelt nemzetközi piacokon (többek között Magyarországon is) júniustól rendelhető a Lenovo vállalatok számára kifejlesztett új ThinkReality VRX all-in-one virtuális valóság (VR) headsetje. A magával ragadó, kényelmes, vékony kialakítású, hat mozgási szabadságfokú (6DoF) VR-megoldást a Snapdragon XR2+ Gen 1 processzor vezérli, színes, nagy felbontású átviteli képességeket biztosítva a kevert valóság alkalmazásokhoz. A ThinkReality VRX-et egy teljes körű, végponttól végpontig terjedő szolgáltatáscsomag is támogatja, amely biztosítja a szervezeti projektek sikerességét és megtérülését.

2023. május 31. 20:08

A SteelSeries bővíti a díjnyertes Arctis Nova headset termékcsaládot

A SteelSeries, az úttörő Arctis headsetek és az új Arctis Nova sorozat létrehozója, az eredeti esport márka, amely egyesíti a gaminget a kultúrával, valamint a gaming- és esport perifériák világelső gyártója kiterjeszti az Arctis Nova univerzumot az Arctis Nova 4 bevezetésével, amely már Magyarországon is elérhető.

2023. május 31. 14:06

A QNAP elvitte legújabb termékeit az idei COMPUTEX kiállításra

A QNAP Systems, Inc. (QNAP), a számítási-, hálózatépítési- és tárolási megoldások vezető innovátora is részt vesz a COMPUTEX TAIPEI 2023 kiállításon (Nangang Exhibition Center, 1. csarnok, standazonosító: J0409a).

2023. május 30. 16:55

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Hogyan lopják el adatainkat a hackerek és mire figyeljünk jelszókezelő vásárlásakor?

2023. május 31. 15:40

Itt a legnagyobb webáruházak rangsora

2023. május 23. 20:10

Új fizetési kapu magyar e-kereskedőknek

2023. május 18. 12:49

Nem törődünk eléggé online adataink védelmével

2023. május 8. 15:39