Hamarosan érkezik a Dell „csavarható” egere

Kütyü Magazin, 2022. október 19. 14:50

A Dell Technologies bemutatta a Dell Bluetooth Travel Mouse-t (MS700), a világ első* olyan elforgatható egerét, amely Bluetooth-on keresztül több eszközzel is használható. Az új terméket olyan munkavállalóknak tervezték, akik sokat utaznak, és több helyszínen dolgoznak. A mindössze 56,9 gramm súlyú egér hátsó része elforgatható, amitől laposabb lesz, így könnyebben tárolható és hordozható. 

Nincs szükség pótelemekre, hiszen az egér élettartama 24 hónap, amely a leghosszabb** az elforgatható termékek között. Az egér akár 3 eszközhöz is zökkenőmentesen csatlakozhat Bluetooth 5.0-n keresztül, az egykattintásos*** Dell Pair funkcióval. Az optikai LED-érzékelőnek és az állítható 4000 DPI-nek köszönhetően az egér lehetővé teszi, hogy a felhasználók pontosan és kényelmesen navigálhassanak különböző felbontású monitorokon. 

 

A Dell Bluetooth Travel Mouse-hoz a Dell Advanced Exchange szolgáltatás keretében 3 év jótállás jár. A külseje modern: lágy tapintású, fekete kivitelben kapható, alatta fényes ezüst árnyalattal. 

A modell a következő hetekben elérhető lesz világszerte.

____________

* Rendszerkövetelmény: Bluetooth Low Energy Technology. A Dell Bluetooth Travel Mouse - MS700 egyszerre akár 3 eszközhöz is csatlakoztatható. A következő operációs rendszerekkel kompatibilis: Windows 8.1, 10 és 11; Mac; Linux (Red Hat Enterprise 8.0/Ubuntu 18.4); Android, Chrome, macOS, Linux, iOS

** Az elem élettartamának kiszámítása során átlagban napi 8 órás használatot és 16 órás kikapcsolt állapotot vettek figyelembe. Az elem élettartama a felhasználótól és a számítástechnikai körülményektől függően változhat. Az elemeket szükség esetén cserélje ki.

*** A kezdeti párosítás alapján

Készülékek ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Airpods-tisztítókészlet és új Sandberg headset

Neked is fejtörést okoz, hogy mivel tudnád Apple Airpods fülhallgatódat megfelelően és károkozás nélkül tisztítani? Vagy épp teljesen másban vagy, és azon agyalsz, hogy milyen gaming headsettel tudnál megszabadulni a késleltetéstől? Akkor érdemes továbbolvasnod, mert a Sandberg most mindkét problémára elhozta a megoldást!

2024. április 28. 09:14

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50