Miért jó márkafüggetlen szervizben javíttatni a telefonodat?

forrás: Prím Online, 2023. január 13. 13:21

Az okostelefonok ma már sokunk életének szerves részei, szinte a nap 24 órájában velünk vannak, és a kommunikáció mellet a szórakoztatásunkat szolgálják, de pénzügyeink intézésére, vásárlásra is alkalmasak. Éppen ezért kivétel nélkül érzékenyen érint mindenkit, ha meghibásodik vagy megsérül a készülék. 

 

Szerencsére ma már több megoldás közül is választhatunk, ha a telefonunk javításra szorul, a hivatalos márkaszervizek mellett számtalan márkafüggetlen javítóműhely áll rendelkezésünkre. Mikor melyiket érdemes választani? Tarts velünk, mutatjuk!

 

A garancia kérdése

 

A mobil meghibásodása nemcsak kellemetlen, hiszen néhány napig, esetleg hetekig nélkülöznöd kell a készüléket, hanem drága dolog is lehet, amennyiben a hiba nem garanciális. A GSM Pont márkafüggetlen szervizként gyorsan és versenyképes árakon, megbízható minőségben dolgozik, így abban az esetben is jó megoldás hozzájuk fordulni, ha a károkat neked kell fizetned. 

 


A hivatalos márkaszervizekben a javítás egyes márkák esetén akár hetekig is eltarthat, ugyanis nem helyben, hanem egy központi telephelyen történik, amely gyakran külföldön van. Cserébe garantáltan szakszerű javítást kapsz eredeti gyári alkatrészekkel, igaz, mélyebben a zsebedbe kell nyúlnod, ha nem a gyártónak felróható ok következtében történt a meghibásodás, vagy a garanciális időn túl történt a baleset.

 

Milyen esetben jó megoldás márkafüggetlen szervizhez fordulni?

 

A hiba jellegétől függően garanciális időn belül is érdemes lehet márkafüggetlen szerviztől kérni segítséget, hiszen a neked felróható okból történt törésre, meghibásodásra, beázásra nem terjed ki a gyártó jótállása. A márkaszervizekben magasabb áron vállalják a javítást, hiszen eredeti alkatrészekkel dolgoznak, továbbá a vállalási határidő is hosszabb lehet. 

 

Márkafüggetlen szervizt szinte minden sarkon találni, azonban érdemes utánajárni, melyik mennyire megbízható, mielőtt rájuk bízod a telefonodat! Valós vevői véleményeket keress, érdeklődj ismerőseidnél! A korrekt szervizekben a gyárival megegyező minőségű alkatrészeket használnak, valamint komoly szakmai tapasztalattal, képzett kollégákkal rendelkeznek.

 

Milyen előnyei vannak a márkafüggetlen szervizeknek?

 

A legfontosabb, és sokak számára leglényegesebb szempont a gyorsaság. Egy márkafüggetlen szervizben akár 1 órán belül is meglehet a javítás, amennyiben a szükséges cserealkatrész készleten van. A javítást ingyenes bevizsgálás előzi meg, aminek alapján a szervizesek meg tudják becsülni a várható költségeket, és ami alapján eldöntheted, hogy kéred-e a helyreállítást.

 

A megbízható helyeken 180 nap garanciát vállalnak az elvégzett munkára, így jogos reklamáció esetén visszaviheted a mobilodat ingyenes javításra. A kiváló ár-érték arányú Xiaomi készülékek nagy száma indokolja, hogy a legtöbb szervizben foglalkoznak ezen márka készülékeinek javításával, azonban érdemes utánanézni a javítás minőségének, mielőtt beadod valahova a telefonodat!

Szponzorált cikkek ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Webáruház, ahol minden egy helyen összpontosul

A kereskedelem egyidős az emberiséggel, de nyugodtan kijelenthető, hogy a pénz megjelenése óta nem történtek benne olyan jelentős változások, mint amelynek az utóbbi években szemtanúi lehetünk. Az internetes vásárlások megjelenése teljesen átformálta a világot, azon belül ezt a területet, és ennek a forradalomnak még messze nincs vége.

2023. március 15. 09:35

Így tudsz tökéletes névjegykártyát készíteni

A névjegykártya mindenki számára elengedhetetlen az üzleti életben. Akár üzletkötő vagy, akár vállalkozó, minden esetben szükséged lesz rá. Mai cikkünkben mutatunk pár érdekességet, melyek segítségével egyedi lehet a névjegyed. Ha érdekel, akkor tarts velünk!

2023. március 1. 20:05

Hogyan fokozható az arcszérumok hatása?

Az arcszérumok önmagukban alkalmazva is nagyon hatékonyak lehetnek az aktív összetevők magas koncentrációja révén, azonban egyes kozmetikai kezelésekkel, gépekkel tovább fokozhatók a pozitív hatások.

2023. március 1. 19:41

Jó tanácsok a galléros póló viseléséhez

A galléros pólók különleges helyet foglalnak el mind a férfiak, mind pedig a nők ruhatárában. Kellemes nyári viseletnek számítanak, azonban sokkal lényegesebb, hogy különböző ruhadarabokkal kombinálva más-más stílusú öltözködést tesznek lehetővé.

2023. március 1. 19:23

Érkezik a baba? Legyen emlékezetes a bejelentése!

Minden családban örömteli esemény a baba érkezése. Amikor megjelenik a két csík a teszten, Te is biztosan szétkürtölnéd legszívesebben a családtagoknak, barátoknak az örömötöket. De inkább válassz kreatív, ötletes és különleges módot a bejelentésnek, hogy mindenki számára emlékezetes és maradandó emlék legyen a szívet melengető esemény.

2023. március 1. 09:30

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Töretlennek tűnik a csaló e-mailek és SMS-ek terjedése – van megoldás

2023. március 14. 20:32

IT Akadémiát indított a BME VIK és a Qualysoft

2023. március 9. 14:08

DEUTSCHE TELEKOM innovációk az idei Mobil Világkiállításon

2023. február 28. 12:48

Megszervezik Magyarország első leginnovatívabb fejlesztői versenyét

2023. február 19. 13:20