Miért jó márkafüggetlen szervizben javíttatni a telefonodat?

forrás: Prím Online, 2023. január 13. 13:21

Az okostelefonok ma már sokunk életének szerves részei, szinte a nap 24 órájában velünk vannak, és a kommunikáció mellet a szórakoztatásunkat szolgálják, de pénzügyeink intézésére, vásárlásra is alkalmasak. Éppen ezért kivétel nélkül érzékenyen érint mindenkit, ha meghibásodik vagy megsérül a készülék. 

 

Szerencsére ma már több megoldás közül is választhatunk, ha a telefonunk javításra szorul, a hivatalos márkaszervizek mellett számtalan márkafüggetlen javítóműhely áll rendelkezésünkre. Mikor melyiket érdemes választani? Tarts velünk, mutatjuk!

 

A garancia kérdése

 

A mobil meghibásodása nemcsak kellemetlen, hiszen néhány napig, esetleg hetekig nélkülöznöd kell a készüléket, hanem drága dolog is lehet, amennyiben a hiba nem garanciális. A GSM Pont márkafüggetlen szervizként gyorsan és versenyképes árakon, megbízható minőségben dolgozik, így abban az esetben is jó megoldás hozzájuk fordulni, ha a károkat neked kell fizetned. 

 


A hivatalos márkaszervizekben a javítás egyes márkák esetén akár hetekig is eltarthat, ugyanis nem helyben, hanem egy központi telephelyen történik, amely gyakran külföldön van. Cserébe garantáltan szakszerű javítást kapsz eredeti gyári alkatrészekkel, igaz, mélyebben a zsebedbe kell nyúlnod, ha nem a gyártónak felróható ok következtében történt a meghibásodás, vagy a garanciális időn túl történt a baleset.

 

Milyen esetben jó megoldás márkafüggetlen szervizhez fordulni?

 

A hiba jellegétől függően garanciális időn belül is érdemes lehet márkafüggetlen szerviztől kérni segítséget, hiszen a neked felróható okból történt törésre, meghibásodásra, beázásra nem terjed ki a gyártó jótállása. A márkaszervizekben magasabb áron vállalják a javítást, hiszen eredeti alkatrészekkel dolgoznak, továbbá a vállalási határidő is hosszabb lehet. 

 

Márkafüggetlen szervizt szinte minden sarkon találni, azonban érdemes utánajárni, melyik mennyire megbízható, mielőtt rájuk bízod a telefonodat! Valós vevői véleményeket keress, érdeklődj ismerőseidnél! A korrekt szervizekben a gyárival megegyező minőségű alkatrészeket használnak, valamint komoly szakmai tapasztalattal, képzett kollégákkal rendelkeznek.

 

Milyen előnyei vannak a márkafüggetlen szervizeknek?

 

A legfontosabb, és sokak számára leglényegesebb szempont a gyorsaság. Egy márkafüggetlen szervizben akár 1 órán belül is meglehet a javítás, amennyiben a szükséges cserealkatrész készleten van. A javítást ingyenes bevizsgálás előzi meg, aminek alapján a szervizesek meg tudják becsülni a várható költségeket, és ami alapján eldöntheted, hogy kéred-e a helyreállítást.

 

A megbízható helyeken 180 nap garanciát vállalnak az elvégzett munkára, így jogos reklamáció esetén visszaviheted a mobilodat ingyenes javításra. A kiváló ár-érték arányú Xiaomi készülékek nagy száma indokolja, hogy a legtöbb szervizben foglalkoznak ezen márka készülékeinek javításával, azonban érdemes utánanézni a javítás minőségének, mielőtt beadod valahova a telefonodat!

Szponzorált cikkek ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Vajon költséghatékony megoldásnak számítanak a mobilházak?

Ha éppen költözés előtt állunk, ha meg szeretnénk oldani a tinédzser vagy fiatal felnőttkorba lépő gyermekünk elindulását az életbe, ha nyaralóra vágyunk, akkor egészen biztos, hogy körülnézünk az ingatlanpiacon, hogy milyen opciók állnak a rendelkezésünkre.

2024. március 1. 22:27

Digitális matekkurzus a sikeres érettségiért

A matek érettségi kitartó felkészülést igényel, ami időnként megterheli a végzősöket. Ezen változtatnak az interaktív módszerek, amelyek újszerűen, élvezetesen adják át és mélyítik el a tudást. A diákok annyira szeretik, hogy nem is várnak vele az utolsó évig.

2024. március 1. 22:23

Egy finom rántotta mindig jó választás

A rohanó hétköznapokban sem feledkezhetünk meg a tápanyagdús reggelikről, de hétvégente is jól esik körbeülni szeretteinkkel az asztalt, és finom falatokkal indítani a napot. Az egyik legjobb opció egy kiadós rántotta, amely energiát ad egész délelőttre! 

2024. március 1. 22:18

Miért fontos, hogy otthon is mindig megfelelően kialakított lábbelit viseljünk?

Amint hazaérünk a munkából, a bevásárlásból vagy bárhonnan, szeretjük rögtön kényelembe helyezni magunkat. Ez vonatkozik a lábainkra is, hiszen előfordulhat, hogy elfáradtunk a jövés-menésben, így akármilyen komfortos is a cipőnk, igyekszünk megszabadulni tőle mihamarabb. 

2024. március 1. 22:13

Az ausztriai munkavállalók családi juttatásai

Jó tudni, hogy az osztrák adó- és társadalombiztosítási rendszer számos juttatást és adókedvezményt biztosít a munkavállalók számára. Mivel ez jelentősen eltérhet a magyar törvényektől, így érdemes alaposan utánanézni a lehetőségeknek. Ebben olyan cégek segítségére is számíthatunk, melyek otthon vannak ezen a területen, és nem csupán információt adnak, de a konkrét igénylést is rájuk bízhatjuk.

2024. március 1. 21:41

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05