Futurisztikus dizájnnal érkezik Magyarországra a Huawei új okosórája

forrás: Prím Online, 2023. augusztus 22. 18:23

Újabb viselhető okoseszközzel bővült a Huawei magyarországi kínálata: a HUAWEI WATCH FIT SE okosóra több mint 100 edzésmóddal, egész napos pulzus-, véroxigén-szint, alvási- és stresszfigyeléssel, menstruációs ciklus-kezelő funkcióval, valamint futurisztikus, mégis könnyed kialakításával a fiatal generáció számára ideális kiegészítő lehet.

Az olyan fiatal fogyasztók, mint a Z generáció tagjai, gyakran inkább meghatározzák, mint követik a trendeket, büszkék identitásuk egyedi kifejezésére és nyitottak az új kultúrák és technológiák iránt. E generációk tagjai jellemzően digitalizált társadalomban nőttek fel, így befogadóak és jól értesültek a technológiai vívmányokat illetően, az órák tekintetében pedig a presztízs és a márkajelzés helyett inkább az innovációt és a funkcionalitást helyezik előtérbe. A gyártó új óráját is ez a mentalitás és fiatalos energia inspirálta, ennek köszöhetően a termék fiatalos, stílusos megjelenést és számos olyan intelligens funkciót kapott, amelyek gyakran csak a különböző gyártók zászlóshajó modelljeiben érhetők el.

 

A HUAWEI WATCH FIT SE több mint 100 edzésmódot tesz lehetővé az ütősportoktól a téli sportokig, a korábbi kiadásokhoz képest pedig új módokat is tartalmaz, például labdarúgást, kosárlabdát, evezést és e-sportot. Az edzés közben mért pulzusszám szinkronizálható más eszközökre is, valamint megjeleníti az olyan alapvető adatokat is, mint a pulzusszám, kalória és edzéselemzés. 

 

A HUAWEI WATCH FIT SE a gyártó saját TruSport algoritmusát alkalmazza, amely átfogó futóadatokat nyújt, például megjeleníti a tempót, a pulzusszámot és a távolságot. Emellett intelligens kiértékelést nyújt a felhasználó futásteljesítmény-indexéről, edzésterheléséről, maximális oxigénfelvételéről, aerob/anaerob tréning eredményeiről és az edzés utáni felépülési időről.

 

 

Egészségfigyelés és stílusos megjelenés a csuklónkon

 

A HUAWEI WATCH FIT SE továbbfejlesztett, átfogó egészségfigyelő képességekkel rendelkezik. A HUAWEI TruSleep 3.0 alváskövető, valamint a TruRelax stresszkezelési funkciók képesek felmérni a test állapotát a kritikus pihenési időszakokban, és javaslatokat tesznek a fejlesztésre. Ezek a funkciók 24 órás pulzuskövetést tesznek lehetővé, valamint nyomon követhetők a véroxigén-szint, az alvási- és a stressz körülmények változásai. Ezenkívül az okosóra menstruációs ciklus-kezelő funkcióval is rendelkezik.

 

Az okosóra kijelzőjén található parancsikonok segítségével a felhasználók hozzáférhetnek okostelefonjuk gyakrabban használt funkcióihoz, például a bejövő hívások értesítéseihez, valamint gyorsan válaszolhatnak üzeneteikre is.  

 

 

A HUAWEI WATCH FIT SE felhasználói egyszerűen, kedvük szerint szabhatják testre az eszköz számlapját: több mint tízezer óralap közül választhatnak, valamint saját fényképet is beállíthatnak háttérként. Az okoseszköz elegánsan ívelt, ergonomikus kerettel rendelkezik, könnyű súlya pedig hozzájárul a mindennapi kényelemhez.

 

Elérhetőség 

 

A HUAWEI WATCH FIT SE Magyarországon az Euronics és a MediaMarkt webáruházában érhető el. 

Kulcsszavak: okosóra Huawei

Kütyük ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Az alvásfigyelést, a vérnyomásmérést és a mentális egészséget helyezi fejlesztései fókuszába idén a Huawei

Prémium kategóriás zászlóshajó termékeivel jelentkezik a Huawei fogyasztói üzletága az idei barcelonai Mobil Világkongresszuson (MWC). Olyan, nagy érdeklődésre számot tartó, a divatot és csúcstechnológát ötvöző terméket mutatnak be, mint a HUAWEI Mate 60 RS ULTIMATE DESIGN okostelefon, a HUAWEI FreeClip vezeték nélküli fülhallgató és a HUAWEI WATCH GT 4 okosóra. A Huawei tavaly megszilárdította pozícióját a viselhető prémium okoseszközök piacán: 2023 végére több mint 150 millió okosórát szállított le. A vállalat tovább növeli kutatás-fejlesztési beruházásait. Idén három fontos iparági kihívást, az alvásfigyelést, a vérnyomásmérést és a mentális egészség kezelését érintő innovációkra összpontosít.

2024. február 28. 13:01

A Samsung a Galaxy AI jövőképét mutatja be legújabb készülékein az MWC-n

A Samsung a Galaxy AI-jal új mobilélményeket mutat be a 2024-es Mobil Világkongresszuson (Mobile World Congress) Barcelonában. A Samsung kiállítóterének látogatói a Galaxy AI funkciókat a Galaxy készülékeken kipróbálhatják, köztük a Galaxy S24 szérián, amelyek az AI mobilok új korszakába vezetnek. Az új ökoszisztéma magában foglalja a Galaxy Watch6 széria egészséget szolgáló okosfunkcióit is, valamint a Galaxy Ring okosgyűrűt, amelyet ezen a kiállításon mutatnak be először a nagyközönségnek.

2024. február 27. 12:53

Maradj motivált és hozz ki magadból még többet az új Samsung Galaxy Fit3 aktivitásmérővel!

A Samsung bemutatja a legújabb, széles körben elérhető Galaxy Fit3 aktivitásmérőjét, amely a vállalat továbbfejlesztett egészségmegőrző technológiájával mindenkit arra ösztönöz, hogy jobban érezze magát és egészségesebb életmódot folytasson. Az alumíniumvázzal és szélesebb kijelzővel érkező Galaxy Fit3 okoskarkötőkön a felhasználók éjjel-nappal, közvetlenül csuklójukról követhetik nyomon az alvás vagy edzés során mért, egészségüket és jóllétüket érintő információkat.

2024. február 25. 13:50

Legyen minden pillanat nyugodt a babával

Az Owlet sokkal többet nyújt egy innovatív és díjnyertes technológiánál. Már a magyar szülők számára is elérhető a bébifigyelő rendszer, amely biztosítja a gyermek jó közérzetét alvás közben. A márka két zászlóshajó termékében, az Owlet Smart Sock Okos Zokniban és a kamerában már több mint 1,5 millió család bízik világszerte.

2024. február 24. 13:29

Az utazások elengedhetetlen kelléke – BOOX Palma!

A BOOX tavaly szeptemberben mutatta be legújabb mobil e-papír készülékét, amely a csúcsteljesítményt az E-Ink kijelzővel és a telefon méretű dizájnnal ötvözi, így tökéletes választást jelent útközben is.

2024. február 22. 12:56

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Magyar fejlesztők programján ámul a világ: Már nem csak tanul, teremt is a magyar MI

2024. február 27. 20:28

Magyar siker a bahreini Forma 1-en

2024. február 21. 16:15

Közös mentorprogramot indít a Corvinus és az OTP

2024. február 20. 11:27

Megvannak ‘Az Év Honlapja’ 2023 díjazottjai!

2024. február 8. 09:30