Már hazánkban is elérhető a Casio új karórája

forrás: Prím Online, 2023. szeptember 5. 17:34

Magyarországra is megérkezett a Netflix sikersorozata, a Stranger Things előtt tisztelgő, különleges kiadású Casio karóra. „Az újdonság, amelyet már nagyon vártak a hazai rajongók, a nagy sikerű A120-as vintage modellre épül. Külsőre olyan, mint a sorozat bármely színvariációja, karakteres és lebilincselő” – hívta fel a figyelmet Nagy Sándor, a Casio termékmenedzsere.

A Stranger Things a Netflix nagysikerű sorozat, amely a ’80-as évek kisvárosi amerikájában játszódik. A történet szerint 1983-ban – tehát az első G-Shock karóra kiadásának évében – egy fiatal fiú köddé válik egy csendes amerikai kisvárosban. Miközben a barátok, a családtagok és a helyi rendőri erők megpróbálnak válaszokat találni, számos rejtélybe keverednek, beleértve a szigorúan titkos kísérleteket, a rémisztő természetfeletti erőket, de még egy nagyon furcsa kislánnyal is kapcsolatba kerülnek. A sorozat lényegében egy szerelmes levél a ’80-as évek klasszikusaihoz.

A Casio legújabb karóráját a Stranger Things inspirálta és számtalan olyan külső jeggyel van felvértezve, ami a ’80-as évekre volt jellemző. Az 1980-as években kiadott Casio digitális órák által ihletett A120-as dizájnja a fejre fordított világ, egy alternatív dimenzió előtt tiszteleg, amely párhuzamosan létezik az emberi világgal. 

Az óra számlapja a Stranger Things világát ábrázolja színes, a szintetizátorokra emlékeztető elülső gombokkal. A számlap közepén a Demogorgon is megjelenik úgy, ahogyan az emberi világban szokott feltűnni a sorozatban. A karóra azonban váratlan meglepetéseket is rejt: a LED-fény gomb lenyomásakor a kijelzőn megjelenik a sorozat neve fejjel lefelé, utalva ezáltal a párhuzamos világ jelenlétére. A karóra tokjának hátulját és az enyhén áttetsző szíjat pedig az alvilágból kinyúló, hátborzongató csápok teszik félelmetessé, felhívva a figyelmet a két világ közötti kapcsolatra. A karóra csomagolását pedig a sorozatban feltűnő karakterek díszítik.

 

 

A limitált kiadású A120WEST-1AER Stranger Things karóra 41.990,- Forintos ajánlott fogyasztói áron érhető el idehaza. „Az A120 a vintage tárgyak iránti szeretet egyik legújabb kicsúcsosodása. A többszínű első gombok játékosságot és vidámságot kölcsönöznek a karórának. A retrofuturisztikus dizájn pedig minden korosztály számára érdekes lehet” – hangsúlyozta a Casio termékmenedzsere. Hozzátette: az A120-as mostantól nemcsak a limitált szériás változatban, hanem arany (A120WEG-9AEF), fekete (A120WEGG-1BEF) és ezüst kiadásban (A120WE-1AEF) is elérhető Magyarországon. 

Kulcsszavak: karóra Casio

Kütyük ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Samsung a Galaxy AI jövőképét mutatja be legújabb készülékein az MWC-n

A Samsung a Galaxy AI-jal új mobilélményeket mutat be a 2024-es Mobil Világkongresszuson (Mobile World Congress) Barcelonában. A Samsung kiállítóterének látogatói a Galaxy AI funkciókat a Galaxy készülékeken kipróbálhatják, köztük a Galaxy S24 szérián, amelyek az AI mobilok új korszakába vezetnek. Az új ökoszisztéma magában foglalja a Galaxy Watch6 széria egészséget szolgáló okosfunkcióit is, valamint a Galaxy Ring okosgyűrűt, amelyet ezen a kiállításon mutatnak be először a nagyközönségnek.

2024. február 27. 12:53

Maradj motivált és hozz ki magadból még többet az új Samsung Galaxy Fit3 aktivitásmérővel!

A Samsung bemutatja a legújabb, széles körben elérhető Galaxy Fit3 aktivitásmérőjét, amely a vállalat továbbfejlesztett egészségmegőrző technológiájával mindenkit arra ösztönöz, hogy jobban érezze magát és egészségesebb életmódot folytasson. Az alumíniumvázzal és szélesebb kijelzővel érkező Galaxy Fit3 okoskarkötőkön a felhasználók éjjel-nappal, közvetlenül csuklójukról követhetik nyomon az alvás vagy edzés során mért, egészségüket és jóllétüket érintő információkat.

2024. február 25. 13:50

Legyen minden pillanat nyugodt a babával

Az Owlet sokkal többet nyújt egy innovatív és díjnyertes technológiánál. Már a magyar szülők számára is elérhető a bébifigyelő rendszer, amely biztosítja a gyermek jó közérzetét alvás közben. A márka két zászlóshajó termékében, az Owlet Smart Sock Okos Zokniban és a kamerában már több mint 1,5 millió család bízik világszerte.

2024. február 24. 13:29

Az utazások elengedhetetlen kelléke – BOOX Palma!

A BOOX tavaly szeptemberben mutatta be legújabb mobil e-papír készülékét, amely a csúcsteljesítményt az E-Ink kijelzővel és a telefon méretű dizájnnal ötvözi, így tökéletes választást jelent útközben is.

2024. február 22. 12:56

Retro időmérővel ünneplik a Casio karóra részlegének 50 éves fennállását

A CASIO újra kiadta legendássá vált Casiotron QW02 karórát, amely a világ első automatikus naptárfunkcióval ellátott időmérő szerkezete volt. Az újdonság a TRN-50-es típusszámot viseli, utalva arra, hogy a Casio karóra részlege idén ünnepli 50 éves fennállását. A modell limitált, négyezer darabos példányszámban került forgalomba.

2024. február 21. 14:40

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Magyar fejlesztők programján ámul a világ: Már nem csak tanul, teremt is a magyar MI

2024. február 27. 20:28

Magyar siker a bahreini Forma 1-en

2024. február 21. 16:15

Közös mentorprogramot indít a Corvinus és az OTP

2024. február 20. 11:27

Megvannak ‘Az Év Honlapja’ 2023 díjazottjai!

2024. február 8. 09:30