Újraértelmezte viselhető okoseszközeit a Huawei

forrás: Prím Online, 2023. szeptember 15. 11:35

Számos technológiai innovációval és új dizájnnal érkeztek meg Európába a Huawei viselhető okoseszközei. A vállalat „Fashion Forward” koncepciója a viselhető technológia újradefiniálását tűzte ki célul, ötvözve a divatot a csúcstechnológiával. A bemutatott termékek között szerepel a népszerű okosóra-sorozat legújabb tagja, új vezeték nélküli fülhallgató, valamint a gyártó első 18 karátos arannyal bevont okosórája.

„Fashion Forward” koncepciójával a márka idén a viselhető technológia újradefiniálását tűzte ki célul: a technológia és divat magasabb szintű integrációjával a Huawei igyekszik lehetőséget teremteni a felhasználóknak, hogy személyre szabhassák egészségügyi- és sporttal kapcsolatos életmódjukat anélkül, hogy stílusukban kompromisszumokat kellene kötniük.

 

 

Új mérföldkő a Huawei viselhető okoseszközeinek dizájnjában

 

A barcelonai rendezvényen bemutatott új termékek – köztük a HUAWEI WATCH GT 4 sorozat, a HUAWEI WATCH Ultimate Gold Edition és a HUAWEI FreeBuds Pro 3 – mérföldkövet jelentenek, és új paradigmát állítanak fel a viselhető okoseszközök esztétikája terén.

 

A HUAWEI WATCH GT 4 okosóra-modellek a WATCH GT zászlóshajó szériájának legújabb tagjai, amelyek továbbfejlesztett kialakítással, erőteljes egészségügyi- és fitnesz funkciókkal érkeznek. A 46, valamint 41 mm átmérőjű modellverziók a Fashion Forward koncepció jegyében merész stílusbeli előrelépéssel és új dizájnelemekkel érkeznek a klasszikus GT-sorozathoz képest, miközben megtartják elődeik modern esztétikáját. 

 

 

Az eszköz ugyanakkor nemcsak megjelenésében, hanem tudásában is többet nyújt elődeinél: megújult a Tevékenységgyűrűk funkció, itt debütál a Maradjon Fit app, de fejlődött az egészégmenedzsment lelkét nyújtó technológia is, így az új TruSeen 5.5+ verzió  által mért egészségi adatok pontosságát AI-alapú méréssel támogatja.

 

 

A HUAWEI WATCH Ultimate Gold Edition a gyártó első 18 karátos arannyal bevont okosórája. Az eszköz a gyártó teljes potenciálját demonstrálva aranyszínű óratokkal és koronával rendelkezik, amelybe gyémántfejes gravírozási eljárással 3D trapéz formájú minta került. A PVD (fizikai gőzfázisú leválasztással készült) aranyszínű titánium szíj pillangó csattal érkezik, ezek mind egyedi vizuális élményt kínálva felhasználójuknak, miközben az óra dizájnja úgy vonzza a tekinteteket, hogy közben visszafogott megjelenést kölcsönöz viselőjének. 

 

A HUAWEI FreeBuds Pro 3 kiegyensúlyozott esztétikumot kínál kategóriájában egyik vezető audiotechnológiával és továbbfejlesztett hangélménnyel. Egyrészes, nanofeldolgozású üveganyagból készült üvegházzal, valamint kettős meghajtóval rendelkezik a tisztább magasabb hangzás és ütős basszus érdekében. Emellett továbbfejlesztett tripla adaptív hangszínszabályzó technológiával (Triple adaptive EQ) szerelték fel, így autentikus hangminőséget biztosít.

 

 

További exkluzív termékek is bemutatkoztak

 

A barcelonai eseményen emellett bemutatták a vadonatúj HUAWEI Eyewear II okosszemüveget, amely 2.0 akusztikai dizájnnal és háromszoros hívás-zajszűréssel büszkélkedhet, továbbá bejelentették a HUAWEI MatePad 11” PaperMatte Edition táblagépet is, amely a szem kényelmét új szintre emelve papírszerű tapintási és képernyőélményt nyújt. 

 

A bemutatott termékek mellett Pamela Reif, nemzetközileg ismert divat- és fitneszikon, valamint az olimpiai, világ- és Európa bajnok aranyérmes futó, Sir Mo Farah, a Huawei viselhető okoseszközeinek nagykövetei szintén jelen voltak a termékbemutató eseményen. A Huawei eszközeit mindketten beépítik napi rutinjukba, a HUAWEI WATCH GT 4 és a HUAWEI WATCH Ultimate hozzájárulnak ahhoz, hogy növeljék edzési hatékonyságukat, jobban megértsék egészségi állapotukat, miközben divatos és stílusos eszközt tudhatnak magukénak. „A Huawei és én egyszerre indultunk el utunkon, és a fitnesz szerelmeseként eltöltött tíz évem alatt a technológia rendkívül jelentős szerepet játszott abban, hogy az emberek egészségesebb életet élhessenek. A Huawei ebben az innovációban élen jár, és külön tetszik, hogy viselhető okoseszközei nem okosórákra hasonlítanak, hanem inkább nagyon szép divatkiegészítőkre, amelyek sporttal kapcsolatos előnyöket is nyújtanak” – mondta Pamela Reif.

 

„Évek óta büszkén használom a Huawei viselhető eszközeit sporttevékenységem és egészségi állapotom pontos nyomon követésére. Felbecsülhetetlen értékűnek bizonyultak azok a meglátások, amelyeket edzőcsapatommal órákból nyerhettünk ki. Most, hogy félretettem a futócipőmet – legalábbis szakmailag –, alig várom, hogy kicsit jobban élvezhessem az életet. Ilyenkor kápráztatnak el igazán a Huawei órái, amelyek legalább olyan jól néznek ki, amennyire jól teljesítenek” – hangsúlyozta Mo Farah.

 

A Huawei az eseményen bejelentette a Pamela Reif-fal közösen létrehozott fitneszedzés-programját is, amely kizárólag a Huawei Egészség alkalmazáson keresztül érhető el ingyenesen. Ez Pamela néhány legismertebb edzését tartalmazzák majd, kifejezetten arra szabva, hogy a résztvevők a lehető legtöbbet hozhassák ki önmagukból és az okosórájuk fitnesz- és egészségfunkcióiból.

 

Egy évtizede az élvonalban a viselhető okoseszközök piacán

 

Az innovatív technológia, az egyedi esztétikum és a prémium kézműves kivitelezés terén szerzett évtizedes tapasztalatára támaszkodva a Huawei új iparági mércét állít fel. A viselhető eszközök ágazatába való 10 évvel ezelőtti belépése óta a Huawei úttörő szerepet tölt be a sportegészségügy monitorozásában, választ adva az akkumulátor élettartamával, a mérési pontossággal és a kényelemmel kapcsolatos iparági kihívásokra.

 

Ami a dizájnt illeti, a Huawei elkötelezett a céltudatos tervezés mellett, folyamatosan fejlődik az innovatív anyagok használata és a testreszabási lehetőségek növelése terén, hogy minden egyes viselhető eszköz illeszkedjen a felhasználó egyedi stílusához. Eközben a gyártó elkötelezett a folyamatos innováció mellett az egészéggel kapcsolatos értékek monitorozása terén is, ez pedig az olyan átfogó egészségmenedzsment funkciókban is megnyilvánul, amelyeket a tudományos és ipari partnerekkel való együttműködések tesznek lehetővé, biztosítva, hogy a felhasználók által kapott egészségügyi adatok ne csak pontosak, hanem hasznosíthatóak is legyenek.

Kulcsszavak: okoseszköz Huawei

Kütyük ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Galaxy Buds széria legújabb frissítése magával ragadó, intelligens hangzást kínál

A Samsung közelmúltban megjelent Galaxy S24 termékcsaládja a Galaxy AI erejével új lehetőségeket teremtett a kultúrák közötti kapcsolatteremtésre. A biztonságos, készülékeken elérhető mesterséges intelligenciával a felhasználók jelenleg 13 nyelven hidalhatják át a kommunikáció során felmerülő nyelvi akadályokat. A Galaxy Buds fülhallgatókat érintő legújabb frissítések még zökkenőmentesebbé tehetik ezen okosfunkciók használatát.

2024. február 29. 14:28

Az alvásfigyelést, a vérnyomásmérést és a mentális egészséget helyezi fejlesztései fókuszába idén a Huawei

Prémium kategóriás zászlóshajó termékeivel jelentkezik a Huawei fogyasztói üzletága az idei barcelonai Mobil Világkongresszuson (MWC). Olyan, nagy érdeklődésre számot tartó, a divatot és csúcstechnológát ötvöző terméket mutatnak be, mint a HUAWEI Mate 60 RS ULTIMATE DESIGN okostelefon, a HUAWEI FreeClip vezeték nélküli fülhallgató és a HUAWEI WATCH GT 4 okosóra. A Huawei tavaly megszilárdította pozícióját a viselhető prémium okoseszközök piacán: 2023 végére több mint 150 millió okosórát szállított le. A vállalat tovább növeli kutatás-fejlesztési beruházásait. Idén három fontos iparági kihívást, az alvásfigyelést, a vérnyomásmérést és a mentális egészség kezelését érintő innovációkra összpontosít.

2024. február 28. 13:01

A Samsung a Galaxy AI jövőképét mutatja be legújabb készülékein az MWC-n

A Samsung a Galaxy AI-jal új mobilélményeket mutat be a 2024-es Mobil Világkongresszuson (Mobile World Congress) Barcelonában. A Samsung kiállítóterének látogatói a Galaxy AI funkciókat a Galaxy készülékeken kipróbálhatják, köztük a Galaxy S24 szérián, amelyek az AI mobilok új korszakába vezetnek. Az új ökoszisztéma magában foglalja a Galaxy Watch6 széria egészséget szolgáló okosfunkcióit is, valamint a Galaxy Ring okosgyűrűt, amelyet ezen a kiállításon mutatnak be először a nagyközönségnek.

2024. február 27. 12:53

Maradj motivált és hozz ki magadból még többet az új Samsung Galaxy Fit3 aktivitásmérővel!

A Samsung bemutatja a legújabb, széles körben elérhető Galaxy Fit3 aktivitásmérőjét, amely a vállalat továbbfejlesztett egészségmegőrző technológiájával mindenkit arra ösztönöz, hogy jobban érezze magát és egészségesebb életmódot folytasson. Az alumíniumvázzal és szélesebb kijelzővel érkező Galaxy Fit3 okoskarkötőkön a felhasználók éjjel-nappal, közvetlenül csuklójukról követhetik nyomon az alvás vagy edzés során mért, egészségüket és jóllétüket érintő információkat.

2024. február 25. 13:50

Legyen minden pillanat nyugodt a babával

Az Owlet sokkal többet nyújt egy innovatív és díjnyertes technológiánál. Már a magyar szülők számára is elérhető a bébifigyelő rendszer, amely biztosítja a gyermek jó közérzetét alvás közben. A márka két zászlóshajó termékében, az Owlet Smart Sock Okos Zokniban és a kamerában már több mint 1,5 millió család bízik világszerte.

2024. február 24. 13:29

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Magyar fejlesztők programján ámul a világ: Már nem csak tanul, teremt is a magyar MI

2024. február 27. 20:28

Magyar siker a bahreini Forma 1-en

2024. február 21. 16:15

Közös mentorprogramot indít a Corvinus és az OTP

2024. február 20. 11:27

Megvannak ‘Az Év Honlapja’ 2023 díjazottjai!

2024. február 8. 09:30