A Deutsche Telekom partneri együttműködésre lépett a Depeche Mode-dal

forrás: Prím Online, 2013. február 4. 17:23

Az idén májusban induló európai turné részeként a Telekom mutatja be a koncerteket kilenc országban, köztük Budapesten is. A Telekom a rajongók bevonásával kiállítást is szervez az “Electronic Beats” nemzetközi zenei program keretében, felvonultatva az együttes rajongóinak legérdekesebb alkotásait és emléktárgyait. Az együttes új, “Delta Machine” című albuma március 26-án jelenik meg a boltokban és elérhető lesz online is. Az első, “Heaven” című dal videoklipjét február 1-jén mutatták be.

A Depeche Mode-dal folytatott partneri együttműködés részeként a Magyar Telekom aktivitásaiban részt vevő rajongók belépőjegyeket nyerhetnek az együttes májusi budapesti koncertjére, és akár az együttes tagjaival is találkozhatnak.

“ A 'Life is for Sharing' szlogenünk áll tevékenységünk középpontjában a zenei események támogatása során is. A Depeche Mode-ra ma zenei idolként tekintenek a világ minden táján, az együttes rajongói köztudottan hűségesek és kommunikatívak, a banda fantasztikus koncertjeiről pedig legendák szólnak. Örülünk, hogy a zenekar támogatja az elképzeléseinket, és a Deutsche Telekom Csoportot választották partnerül a turné során. A Depeche Mode közösség bevonásával egyedülálló rajongói élményt szeretnénk teremteni, felhasználva technológiánkat, termékeinket és szolgáltatásainkat” - foglalta össze a partneri együttműködés jelentőségét Wolfgang Kampbartold, a Deutsche Telekom nemzetközi marketingkommunikációért és szponzorációért felelős alelnöke.“Mindig fontos volt számunkra az innovatív technológia használata, melynek segítségével minden turné még nagyszerűbbé tehető, mint az előző” – mondta az énekes Dave Gahan, aki nagy várakozással tekint az együttműködés elé. “A Deutsche Telekom támogatásával az eddigieknél sokkal több rajongónkkal oszthatjuk meg az élményt, sokkal többen lehetnek részesei európai turnénknak, függetlenül attól, hogy hol tartózkodnak.”

A partnerség mindenekelőtt a rajongókra összpontosít. Az együttes rajongói a világ minden táján meghívást kapnak egy különleges kiállításon történő részvételre, ahol a legjobbak bemutathatják az együtteshez kötődő saját műalkotásaikat, illetve emléktárgyaikat. A Telekom “Electronic Beats” elnevezésű nemzetközi zenei programja keretében, egy virtuális show formájában zajlik majd a bemutató a www.electronicbeats.net weboldalon, valamint a kiválasztott városokban - mint Berlin, Varsó, Zágráb és Prága – a valóságban is kiállítják majd a legkiemelkedőbb és legérdekesebb műveket és tárgyakat.

A brit együttessel létrejött partneri együttműködéssel a Telekom folytatja hagyományait, hiszen olyan nemzetközi előadókkal és együttesekkel dolgozott a cég már eddig is, mint Katy Perry, a Foo Fighters, a Pet Shop Boys és Robbie Williams. A távközlési iparág egyik vezető vállalataként a Telekom szerteágazó tapasztalataival, innovatív termékeivel és médialehetőségeivel támogatja a turnét és az album megjelentetését is.

A Depeche Mode egy jelenség a zene világában. Rajongóik szemében idollá váltak, népszerűségük töretlenül nőtt fennállásuk 33 éve során; az ifjúkori szinti-pop együttesből mára nemzetközileg ismert és elismert, stadionokat megtöltő sztárokká váltak. Legutóbbi, 2009/2010-es turnéjuk a több mint 2,5 millió eladott jeggyel minden rekordot megdöntött.

A magyarországi aktivitásokkal kapcsolatban további részletek a közeljövőben várhatók a T-Mobile Facebook oldalán, valamint a www.telekom.hu weboldalon.

Európai koncert dátumok 2013-ban:

Athén, 13.05.10. péntek
Szófia, 13.05.12. vasárnap
Bukarest, 13.05.15. szerda
Budapest, 13.05.21. kedd
Zágráb,  13.05.23. csütörtök
Pozsony, 13.05.25. szombat
München, 13.06.01. szombat
Stuttgart, 13.06.03. hétfő
Frankfurt, 13.06.05. szerda
Berlin,  13.06.09. vasárnap
Lipcse, 13.06.11. kedd
Hamburg, 13.06.17. hétfő
Düsseldorf, 13.07.03. szerda
Düsseldorf, 13.07.05. péntek
Prága, 13.07.23. kedd
Varsó, 13.07.25. csütörtök

Színes ROVAT TOVÁBBI HÍREI

6 tipp, hogy ne kelljen idő előtt cserélni a mobiltelefon akkumulátorát

A mobiltelefon akkumulátora egy olyan alkatrész, amin a legtöbbet tudnak aggódni az emberek. Amint kézbe veszik az újonnan vásárolt készüléküket, sokan máris azon kezdenek el agyalni, hogy vajon meddig bírja majd az akksija? 

2021. december 17. 11:12

Volt nincs, buli van

Idén a járvány miatt elmaradt a Telekom VOLT Fesztivál, a szervezők azonban nem hagyják magukra a fesztiválhangulatra vágyó fiatalokat. A soproni gigarendezvény helyett a VOLT és a Telekom olyan Minifesztiválok megvalósítását támogatja, ahol ugyan szűkebb körű a részvétel, ám az exkluzív fellépők mellett a hamisítatlan VOLT-feelinget és az élmények megosztását fejlett digitális megoldások is segítik.

2021. július 22. 12:48

A maximumot várja magától a Team Black Jack

Már csak néhányat kell aludniuk a vitorlássport szerelmeseinek, hogy július 22-én elstartoljon a sportág legendás hazai eseménye, az 53. Kékszalag Raiffeisen Nagydíj. A versenynek nagy reményekkel vág neki a több évtizedes tapasztalattal rajthoz álló Team Black Jack, mely 2021-ben a Wallis Motor teljes támogatásával törhet a dobogó tetejére. A BMW és a MINI vezető hazai márkakereskedője ebben a csapatban mindent megtalált, amire az üzleti életben értékként tekint: eltökéltséget, kitartást, versenyszellemet és mindenekelőtt győzni akarást. A közös cél: elsőnek lenni.

2021. július 21. 15:59

Töltőkábelek – mi történik, ha megrágta a kutya?

Ma már szerencsére minden eszközhöz, amit tölteni szükséges, tudunk vásárolni extra töltőkábelt, ha esetleg véletlenül elvágnánk vagy megrágná a házi kedvencünk. Találunk a piacon egyedileg az eszközünkre szabott kábelt, de léteznek már univerzális megoldások is.

2021. június 14. 15:56

Megkérdőjezelődött a trójai faló mítosza

A trójai faló legendáját szinte mindenki ismeri: egy gigantikus, fából készült építménybe katonák bújnak, hogy az éj leple alatt kimásszanak a Trója falai mögé bevontatott „ajándékból”, majd társaikat beengedve percek alatt eldöntik a tíz évig húzódó csata menetét. De vajon valóban így történt? Tényleg egy lovat formált az építmény, a valóságban is így dőlt el a csata, vagy mindez csak mítosz? A Viasat History legújabb, A trójai faló rejtélye című dokumentumfilmje 2021. május 23-án vasárnap 21 órától szakértők segítségével igyekszik megfejteni a rejtélyt és felgöngyölíteni Homérosz költeményeinek valódi jelentését.

2021. május 22. 10:31

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Új elnökséget választott az IAB Hungary

2022. január 21. 16:55

Ez a három újdonság határozza meg az online marketinget 2022-ben

2022. január 18. 15:29

Jön Magyarország legnagyobb e-kereskedelmi konferenciája

2022. január 12. 15:07

Már lehet regisztrálni az NMHH mobilkészülék-csere programjára

2022. január 7. 13:58