Toshiba L3 tévék okos funkciókkal

forrás: Prím Online, 2014. január 30. 11:14

A Toshiba bejelentette L3-as sorozatú, okostévé funkciókkal is ellátott televízióit. Ezek a készülékek olyan felhasználók számára ideális választás, akik sokféle tartalmat élveznének okostévé funkciókkal és számos csatlakozási lehetőséggel ellátott led tévéjükön.

Az L3 sorozatú televíziók Full HD (1080p) felbontású kijelzője kristálytiszta, tűéles, élénk színekkel teli megjelenítést, így magával ragadó vizuális élményt biztosít. A kedvező árú, W3 típusjelű készülékeket HD Ready képernyővel, a D3-as sorozatú modelleket pedig beépített DVD-lejátszóval látták el, így azok a felhasználók számára további választási lehetőséget biztosítanak. Az L3-as, W3-as és D3-as sorozatú televíziók számos kijelzőmérettel, 24” hüvelyktől 48” hüvelykes méretig készülnek, így mindenki megtalálhatja az igényeinek megfelelő modellt.

 

Az L3-as sorozatú televíziókat a legfontosabb okostévé funkciókkal is ellátták, így azok számára jelentenek különösen előnyös választást, akik otthonukba második készüléket keresnek, vagy most ismerkednek az online tévézéssel. A számos, video-on-demand szolgáltatáshoz kapcsolódó alkalmazás lehetővé teszi, hogy a kívánt programot akkor tekintsük meg, amikor csak kényelmes. A tévén megannyi szórakoztató, zenei és hírszolgáltató alkalmazás mellett akár a YouTube weboldalon található klipeket is megtekinthetjük. Az L3-as kezdőképén természetesen időjárás-előrejelzést is láthatunk.

 

 

A tévén nyílt böngésző is található, ennek segítségével kedvenc internetes oldalainkon is szörfölhetünk, kereséseket indíthatunk, vagy akár könyvjelzőket is rögzíthetünk.

 

A beépített médialejátszó segítségével a csatlakoztatott USB meghajtón tárolt kedvenc zenénket, filmjeinket vagy fotóinkat a nagy kijelzőjű készüléken egyszerűen hallgathatjuk, illetve nézhetjük meg. A három HDMI port segítségével játékkonzolok, set-top boxok, asztali Blu-ray vagy DVD-lejátszók is nehézségek nélkül csatlakoztathatók. A tévékészülékben található Wi-Fi adapter lehetővé teszi, hogy a felhasználók a számítógépen tárolt kedvenc filmjeiket a nagy kijelzőn anélkül élvezhessék, hogy a PC-t a televízió közelében kelljen elhelyezni, és azt kábelekkel csatlakoztatni.

 

 

Az L3-as sorozatú televíziók kialakítása a Toshiba legújabb termékdizájn koncepciójának megfelelően készült. A modern, vékony, elegáns készülékek bármely szobában jól mutatnak. A stílusos, fekete, fehér és titán színekben készülő tévék számos csatlakozási lehetőséggel rendelkeznek. A HDMI és USB portok mellett a televíziókat PC bemenettel is ellátták, így azok nagyméretű monitorként is használhatók. Az L3-as modellek többféle vevőegységgel is rendelkeznek, így a felhasználók még több televíziós csatorna műsorát élvezhetik. A kiváló hangminőségről a Dolby Digital Plus hangzásjavító funkció gondoskodik.

 

Az AMR (Active Motion & Resolution) képfeldolgozó funkciónak köszönhetően a gyors mozgásokat bemutató műsorok (például sportközvetítések, akciófilmek vagy gyors játékok) képminősége is kiváló.

 

A Toshiba L3, D3 és W3 sorozatú televíziók 2014. első negyedévében kerülnek az európai boltokba.

 

A Toshiba L3, W3 és D3 sorozatú tévék főbb jellemzői:

 

- Okostévé funkciók nyílt böngészővel

- Csatlakozási lehetőségek: beépített Wi-Fi, akár 3x HDMI, 1x USB, 1x PC bemenet, médialejátszás az otthoni hálózat segítségével

- Hangrendszer: Dolby Digital Plus

- USB médialejátszás

- Szín: fekete, fehér és titán

- Vevőegységek: DVB-T, DVB-T2, DVB-C, DVB-S, DVB-S2, analóg

 

Toshiba L3 TV:

 

- Full HD, 1920 x 1080p, LED kijelző

- AMR+ 200 (Active Motion & Resolution)

- Kijelzőméretek: 48” (122 cm) Edge LED, 40” (102 cm), 32” (80 cm) Direct LED

 

Toshiba W3 TV:

 

- HD Ready, 1366 x 768, LED kijelző

- AMR+ 100 (Active Motion & Resolution)

- 32” (80 cm) Direct LED

 

Toshiba D3 TV:

 

- HD Ready, 1366 x 768, LED kijelző

- Beépített DVD-lejátszó

- AMR+ 100 (Active Motion & Resolution)

- 24” (59 cm) LED Edge és 32” (80 cm) Direct LED

TV ROVAT TOVÁBBI HÍREI

2024-ben 75 iF Design Díjat nyert el a Samsung

A Samsung összesen 75 díjat nyert a rangos német, nemzetközileg is elismert International Forum (iF) Design 2024 dizájnversenyen. A vállalat két Arany Díjban részesült – a Samsung OLED TV (S95C), valamint a Galaxy Z Flip5 Maison Margiela kiadása*  kapta meg az elismerést. A Samsung televíziók, okostelefonok és egyéb készülékei mind a 9 kategóriában –, beleértve a Termék és Felhasználói élményt is – díjat érdemeltek. 

2024. március 4. 14:37

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Magyar fejlesztők programján ámul a világ: Már nem csak tanul, teremt is a magyar MI

2024. február 27. 20:28

Magyar siker a bahreini Forma 1-en

2024. február 21. 16:15

Közös mentorprogramot indít a Corvinus és az OTP

2024. február 20. 11:27

Megvannak ‘Az Év Honlapja’ 2023 díjazottjai!

2024. február 8. 09:30