A Microsoft kitolja a Windows 8.1 frissítési határidejét

Czipperer Dia, 2014. május 13. 10:19

Múlt hónapban jelentette be a Microsoft Windows 8.1 frissítését, amellyel kapcsolatban akkor közölték, hogy aki frissíteni szeretne, május 13-ig teheti meg. A vállalat most kiterjesztette a határidőt.

A Windows 8.1 felhasználók még május 13. után is frissíthetik operációs rendszerüket. A korábban megszabott május 13-ai határidőt kiterjesztette a Microsoft. A felhasználók egészen június 10-ig tudják letölteni a frissítést. Ennek egyik oka lehet a Techspot szerint, hogy sokan szinte azonnal problémákba ütköztek a telepítésnél. Bár azóta kiadtak számos hibajavítást és megoldást, a problémák sok esetben továbbra is fennállnak.

 

A Microsoft hivatalos blogján számolt be arról, hogy kiterjeszti a frissítés határidejét, ugyanis azt tapasztalják, hogy bár már sokan élvezik a frissített rendszer előnyeit, akadnak még szép számmal, akik még nem telepítették. A Microsoft ebben a bejegyzésben – ahogy már korábban – is tájékoztatta a felhasználókat arról, hogy aki nem frissíti rendszerét, a jövőben nem kap frissítéseket.

 

 

Azt javasolják, ha bárki problémába ütközne a frissítés során, az olvassa el a témában írt bejegyzésüket, illetve írják meg az ezzel kapcsolatban felmerülő kérdéseiket a Windows közösségi fórumára.

 

Az üzleti felhasználók számára szélesebb határidőt szabott meg a Microsoft, ők egészen augusztus 12-ig frissíthetik a rendszert. Azoknak, akiknek be van állítva az automatikus frissítés, nem kell tenniük semmit, a Windows frissítéseken keresztül megkapják ezt az update-et is. Akik viszont nem használják ezt az opciót, azoknak le kell tölteni, és maguknak feltelepíteni a frissítést.

 

A frissített változat számos újdonságot kínál, többek között a közvetlen asztalra bootolás lehetőségét, valamint a bekapcsoló és a keresőgomb opciót a Start képernyőn.

 

 

 

Forrás: Techspot.com

Hirek.com - Kiemelt hír ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Zsinórban hatodszor az Év Honlapja a mateking.hu

A hatodik egymást követő évben is a mateking.hu nyerte az Év Honlapja kitüntetést. A bejelentés kapcsán kihirdették: a leggyorsabban jelentkező 5 iskolának ingyenes hozzáférést biztosítanak. Magyarország legnépszerűbb egyetemi e-learning oldalának célja, hogy élménnyé változtassa a matektanulást, hatékonyságát pedig az adja, hogy a tananyagok sok-sok apró lépésből, picike morzsákból épülnek fel. A honlapon ráadásul folyamatosak a fejlesztések is: 2020-ban a mateking epizódok új, sokkal intenzívebb dizájnt kapott, a letisztult és elegáns külső pedig egy felhasználóbarát felületet eredményezett.

2021. január 7. 09:55

Fejlett technológia és ügyfélszám bővülés az Adverticum Zrt-nél.

Az Adverticum Zrt., Magyarország piacvezető médiaoldali hirdetéskiszolgáló rendszerének, az Adverticum AdServernek fejlesztője és üzemeltetője a járvány ellenére rendkívül sikeres és eredményes üzleti évet zárt. Az Indexből történt Telex kiválás pozitív szaldóval változtatta az ügyfélkört, és elkészült az a fejlesztés is, amely képes maximalizálni a tartalomszolgáltatók, portálok hirdetési bevételeit. Ez utóbbi – különösen most, amikor a járvány a reklámpiacot is jelentős megpróbáltatások elé állítja, nem csak az Adverticum, hanem összes partnere bevételeit is pozitívan befolyásolja.

2020. december 18. 08:54

Új vezérigazgató a Telenor Magyarország élén

2021. január 1-től Peter Gazik tölti be a Telenor Magyarország vezérigazgatói pozícióját. A szakember az elmúlt 10 évben különböző vezetői szerepköröket töltött be a telekommunikációban vállalati kapcsolatok és szabályozási területeken, az elmúlt öt évben pedig a szlovákiai O2 mobiltársaság vezérigazgatója volt. A Telenor Magyarország vezérigazgatói posztját Jan Hanustól veszi át, aki 2018 júliusa óta irányította a vállalatot.

2020. december 16. 19:05

Egy Waldorf-iskola nyerte a VISZ digitalizációs pályázatát

Immár ötödik alkalommal írta ki az Év Digitális Tanári Kara című pályázatát a Vezető Informatikusok Szövetsége (VISZ). A pályázaton minden olyan magyarországi, érvényes működési engedéllyel rendelkező középfokú oktatási intézmény indulhatott, ahol a képzés főállásban oktató tanárok közreműködésével valósul meg.

2020. december 11. 16:40

Ismét lehet pályázni a Magyar Innovációs Nagydíjra

A Magyar Innovációs Szövetség (MISZ) 2020-ban is meghirdeti a Magyar Innovációs Nagydíj pályázatot, az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) stratégiai partnerségével, valamint a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal (NKFIH) főtámogatásával. A megmérettetés keretében immár 29. alkalommal fogják elismerni a legkiválóbb hazai innovációs teljesítményeket. Nevezni 2021. február 10-ig lehet. 

2020. december 1. 14:57

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Mától Budapest nagy részén elérhető a Vodafone 5G hálózata

2021. március 4. 16:27

Idén 20 éves az Adverticum

2021. február 8. 14:49

Kinőtte a határokat a Codecool

2021. február 1. 14:47

A DokiApp-ot választották az év applikációjának

2021. január 18. 14:59