Kik lesznek a legjobb vloggerek?

A közönség szavazata is számít

forrás: Prím Online, 2014. július 14. 12:11

55 pályázat érkezett a Szeretlek Magyarország.hu által első alkalommal meghirdetett vlogversenyre. Az AranyVlog célja, hogy megtalálja az ország fiatal tehetséges videóbloggereit, szakmai fejlődési lehetőséget és széles közönségelérést biztosítva számukra.

A legtöbb nevezés a Game / Tech kategóriában érkezett, összesen 17 – közülük választja majd ki jövőbeli vloggrét a verseny fő támogatója, az E-Digital, valamint részesíti speciális különdíjban, egy 200 000 Ft értékű vásárlási utalványban. Egyformán népszerűek voltak a Zene/Film/Kult és a Személyes kategóriák, 14-14 pályázóval. A Szépség/Otthon kategóriában pedig 10 vlogger versenyez egymással.


Az indulók között akadnak olyanok is, akik nemrég indították videócsatornájukat, és olyanok is, akik már több ezer követővel rendelkeznek. A szakmai zsűri – amelynek tagjai: Bíró Pál, a Google YouTube-ért felelős magyarországi vezetője, Szirmai Gergely, az egyik legismertebb hazai vlogger, és Kruzslicz Dávid, a Szeretlek Magyarország.hu főszerkesztője – már megkezdte a pályázatok értékelését, a feltöltött videók érdekességét, a vloggerek személyiségét, a technikai eszközök használatát, a rajongókkal való kommunikációt szem előtt tartva.


A közönség is kiválaszthatja kedvenceit: július 31-ig egyszerű regisztráció után bárki szavazhat a pályázatra beérkezett videókra a verseny weboldalán. Amellett, hogy a szavazók akár hozzásegíthetnek egy vloggert a népszerűség-növeléshez, az E-Digital által felajánlott értékes nyereményeket nyerhetnek.

További információ elérhető a www.aranyvlog.hu oldalon.

Kulcsszavak: vlogger videopályázat

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Hogyan lopják el adatainkat a hackerek és mire figyeljünk jelszókezelő vásárlásakor?

2023. május 31. 15:40

Itt a legnagyobb webáruházak rangsora

2023. május 23. 20:10

Új fizetési kapu magyar e-kereskedőknek

2023. május 18. 12:49

Nem törődünk eléggé online adataink védelmével

2023. május 8. 15:39