Sci-fibe illő timelapse videó készült a szingapúri reptérről [Videó]

Czipperer Dia, 2014. augusztus 21. 17:09

Szingapúr forgalmas repülőterén készült éjszakai timelapse videó. A felvételen a percenként felszálló és landoló gépek színes kavalkádját örökítették meg.

A szingapúri Changi Airport az egyik legforgalmasabb reptérnek számít, ezért ideális helyszín volt Milton Tan fényképész, filmkészítő számára, aki timelapse videóban örökítette meg a forgalmas éjszakát. A férfi olyan helyekre is bejutott, ahová átlag embereket nem engednek be, így még káprázatosabb felvételek szerepelnek az összeállításban.

 

 

Az animáció megtekintéséhez kattintson a képre

 

A reptér forgalmasságát mi sem bizonyítja jobban, mint, hogy percenként szállnak fel és landolnak a repülőgépek. A férfi egyik korábbi filmjét több reptéri dolgozó is látta, és azonnal meginvitálták a reptérre, ahol számos tiltottnak számított területre is beengedték, hogy feltételeket készítsen.

 

Tan a blogjában is beszámolt a nem mindennapi élményről, ahol úgy fogalmaz, a világ legforgalmasabb repülőterén forgatni egy timelapse videót olyan, mintha az ember egy sci-fibe csöppenne, és folyton hullócsillagok és üstökösök törnének be a légtérbe.

 

 

Forrás: Thisiscolossal.com

Színes ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Civileket a Szigetre

Az idei évben is jelentkezhetnek a Szigetre azon civil szervezetek, melyek tevékenysége kapcsolódik a fesztivál Love Revolution filozófiájához és az erre épülő programok tematikájához. Az augusztus 5-11-ig tartó fesztiválra várják a szervezők a fiatalokat foglalkoztató témákban dolgozó, interaktív, többnyelvű programokkal szolgáló szervezetek jelentkezését. A civil Szigeten résztvevő szervezetek a saját tevékenységük megismertetésén túl a civilek közéleti szerepvállalásának fontosságára is felhívják a figyelmet.

2020. február 18. 19:15

Elkészült az ország legfrissebb randitérképe

Az elmúlt évben a teljes magyar lakosság közel 4%-a használt különböző internetes tárkereső szolgáltatásokat, akár weboldal, akár mobilalkalmazás formájában. Ez azt jelenti, hogy az egyedülállók harmada-negyede próbált meg társat találni az internet segítségével.

2020. február 14. 09:24

A magyar élvonal a VOLTon

A Telekom VOLT – az erős nemzetközi felhozatal mellett – hagyományosan a hazai élvonalban lévő zenekarok és előadók legnagyobb seregszemléje, a most bejelentett nevekkel együtt - csak a két nagyszínpadon - több mint 50 kedvenc lép majd fel a július 1-4-ig tartó soproni fesztiválon.

2020. február 6. 16:34

Unibet – online fogadás a minőség és a biztonság szolgálatában

A nagymúltú bukméker iroda, az Unibet több mint 20 éve van jelen a piacon, ezzel az egyik legrégebbi szerencsejáték szolgáltatónak számít. A fogadóiroda magas kezdőbónuszokkal, színes kínálattal és széleskörű funkcionalitással igyekszik kielégíteni a felhasználók elvárásait és igényeit.

2020. január 29. 20:51

Bet365 – két évtizede a sportfogadás szolgálatában

Közel 20 éves a Bet365 brit bukméker oldal, amely a különféle sportfogadásokon felül kaszinós játékokat is kínál a fogadni vágyó felhasználók számára.

2020. január 23. 20:25

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

A Nemzeti Közműszolgáltató nevében indult adathalász támadás

2020. február 25. 13:40

Lezárult a 28. Magyar Innovációs Nagydíj pályázat nevezése

2020. február 24. 11:45

Megjelent az NMHH 2020-as felügyeleti terve

2020. február 18. 10:35

Informatikai szakembereket keres az SAP Labs Hungary

2020. február 14. 10:33
online sportfogadás