Intel alapú hordható okoseszközöket mutatott be a Fossil

Czipperer Dia, 2015. október 24. 12:15

A népszerű amerikai karóra gyártó, a Fossil egy új termékcsaládot jelentett be, melyet az Intellel közösen alkottak meg. A Fossil Q széria tagjai között okosórákat és-karkötőket egyaránt találunk.

Több új hordható „okos” kiegészítővel rukkolt elő a Fossil óragyártó cég. A termékek között okoskarkötők és intelligens funkciókkal ellátott karórák is megtalálhatók, melyek között a férfiak és a nők is megtalálják a nekik szánt verziókat.

 

A gyártó okoskarkötői, a Q Reveler, a Q Dreamer kijelző nélkül kerülnek majd forgalomba, azonban beépített szenzorokkal rendelkeznek. Ezek révén a különféle mozgásokat és sporttevékenységeket is képesek monitorozni, ezáltal információval látják el a felhasználókat többek között a megtett lépésekről, az elégetett kalóriákról.

Q Dreamer

 

Q Reveler

A Q Grant egy hagyományos karórára hasonlít leginkább, azonban a modell a többi okosórához hasonlóan képes kommunikálni az okostelefonnal, monitorozza fitnesz aktivitásokat, valamint az egyes értesítéseket is képes megjeleníteni: legyen szó üzenetekről, hívásról, e-mailről vagy alkalmazásokkal kapcsolatos hírekről. A kulcsfontosságú kapcsolatokhoz egyedi színeket rendelhetünk hozzá, és amikor kapcsolatba próbálnak velünk lépni, a készülék oldalán található jelzőfény az adott színnel kezd el villogni, valamint rezgés is jelzi ezt.

Q Grant

A Q Founder modell Android Wear alapokon fut, ugyanakkor Android és iOS alapú eszközökkel egyaránt kompatibilis. A karóra egyelőre inkább a férfiak számára lehet vonzó választás, ugyanis elég nagy a számlap és a szíj is, azonban a vállalat elmondása szerint a jövőben egy hölgybarát változat is érkezik majd.

Q Founder

Az eszközök abban hasonlítanak egymásra, hogy mindegyik meghajtásáról egy Intel processzor gondoskodik, illetve kompatibilitásukat tekintve Android 4.3 vagy újabb, valamint iOS 8.2 vagy frissebb rendszerű készülékekkel használhatók.

 

Ahogy a legtöbb okoseszköz, a Fossil termékei is Bluetoothon keresztül tartják a kapcsolatot a telefonnal, a töltés pedig vezetékek nélkül oldható meg. A Fossil Q széria tagjai október 25-étől lesznek megvásárolhatók a Fossil.com oldalon, illetve a Fossil boltokban és a nagykereskedőknél.

Kütyük ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Az eSIM új alapokra helyezi a csatlakoztatott életmódot

Ahogy az eSIM kártyák egyre nagyobb teret hódítanak az okoseszközök világában, korábban soha nem látott lehetőségek állnak a felhasználók rendelkezésére a csatlakoztatott életmód kihasználására. 

2020. június 28. 20:13

Egyedi külsővel jelentkezik a Galaxy S20 széria

Magyarországon is elérhetővé válik a Samsung és a világszerte népszerű K-pop banda, a BTS közös készüléksorozata, amelyben a rajongók még közelebb kerülhetnek kedvenceikhez. A különleges BTS kiadás mellett a Galaxy S20 széria új színekben is a boltok polcaira kerül.

2020. június 28. 12:43

Utánozhatatlan hangzás a Sony legújabb EXTRA BASS vezeték nélküli hangszóróival

A SONY bővíti az EXTRA BASS vezeték nélküli hangszórók tárházát a SRS-XB43, SRS-XB33 és SRS-XB23 modellekkel. A legújabb kialakításnak köszönhetően kiváló hangminőséggel, erős strapabíró képességgel és felhasználhatósággal biztosít remek hangzást bárhol, bármikor.

2020. június 26. 13:17

Már 100 sporttevékenységet támogat a HONOR MagicWatch 2

A Honor MagicWatch 2 okosóra számos új sporttevékenységgel bővíti a támogatott sportok listáját a júniusban érkező frissítésnek köszönhetően. 

2020. június 17. 09:44

A Sony vezeték nélküli fülhallgatókkal erősíti kínálatát

A Sony bemutatja a tökéletes könnyedséggel kezelhető, aktív életstílushoz alkalmazkodó WF-SP800N vezeték nélküli fülhallgatót. Ezen felül a vállalat a WF-XB700 fülhallgatóval tovább erősíti a vezeték nélküli eszközök sorát. 

2020. június 14. 12:17

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Újdonságok a szegedi informatikatörténeti kiállításon

2020. július 3. 18:53

Új funkcióval bővült a WIWE

2020. június 15. 16:23

Fél évig ingyenes az Adverticum „DataMe DMP adatok" szolgáltatása

2020. április 30. 09:47

Az LG történetének legjobb üzemi eredményét érte el 2020. első negyedében

2020. április 29. 17:15
online sportfogadás