Csernus doktor kiszállt az online társkereső bizniszből

forrás: Prím Online, 2015. december 2. 10:23

2013 decemberében indult el a Feelingfinder.com nevű társkereső oldal – magát az első kapcsolati böngészőnek aposztrofálva -, melyben dr. Csernus Imre is aktív szerepet vállalt tanácsaival és meg is jelent videóüzeneteivel az oldalon. Az oldalt néhány hónappal ezelőtt a Dating Central Europe Zrt. vásárolta meg, akik immár Csernus nélkül egy teljesen újragondolt társkereső oldallá alakították azt.

„Másfél év alatt 80 ezer regisztrált tagot értünk el a Feelingfinderrel, amit nevezzünk nyugodtan sikernek – eleveníti fel dr. Csernus Imre a történteket. Ezt a felhasználói bázist a weboldallal együtt vette át tőlünk a legnagyobb hazai online társkereső portfóliót üzemeltető cég, akikkel szemben volt egy fontos elvárásunk: az új oldal szellemiségében kövesse a régit, mert nem akartuk, hogy egy újabb tucat társkeresővé váljon az általunk felépített website.”

 A Feelingfinder az előző hónapok során teljesen megújult, a napokban indult el az új oldal, ami immár VagyokNeked.hu néven üzemel tovább és a tudományos társkeresés mellett teszi le a voksát.

„Újragondoltuk a koncepciót és a társkeresés lett az elsődleges fókusz, ami a korábbi oldalon még csak egy elemként szerepelt a sok közül – folytatta Weiler Péter, az oldalt megvásárló cég vezérigazgatója. „Mi keresünk, Te választasz” a VagyokNeked.hu mottója, ami bemutatja egyben a működését is: a társkereső kitölt egy párkapcsolati tesztet, majd egy kifinomult algoritmus ajánl hasonló értékrenddel, világnézettel rendelkező társkeresőket egymásnak. Hiszünk abban, hogy két hasonlóan gondolkozó ember könnyebben egymásra talál és boldogabb, kiegyensúlyozottabb kapcsolat kialakítására képes.”

 

Fotó: nlcafe.hu

Kulcsszavak: onlineszolg társkereső

Színes ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Így óvja a szemét, ha sokat ül kijelző előtt

Tudta, hogy a nyugati emberek naponta átlagosan 6 órát töltenek különböző képernyők előtt? Ha belegondol, egy kicsit furcsa is, hogy a telefonunk kijelzőjére védőfóliát teszünk, a laptop kijelzőjét folyamatosan törölgetjük, portalanítjuk, szóval óvjuk az eszközeinket, miközben a szemünk védelmére nem is gondolunk. Íme pár tipp, ami segíthet megtartani a szeme egészségét, ha sok időt tölt kijelző előtt.

2022. június 13. 17:17

Esztétikus magas teljesítményű asztali számítógép - igenis létezik!

Ebben a cikkben azt szeretnénk hangsúlyozni, hogy igenis reális elképzelésnek számíthat egy olyan asztali számítógép beszerzése, amelyik nemcsak teljesítményben, hanem az esztétikumot tekintve is elsőrendű vételnek számít. Következzenek tehát a részletek!

2022. február 15. 18:06

Hogyan ne válj a hackerek áldozatává másodpercek alatt?

Elképzelhetetlen ma már az élet internet nélkül. Munkához, tanuláshoz, de sokan még a heti bevásárlást is a világhálóra fellépve oldják meg.

2022. január 31. 09:19

Mit kell tudni az okosotthonokban megtalálható szenzorokról és érzékelőkről?

Amikor egy okosotthon kialakítása mellett döntünk, érdemes végiggondolni annak koncepcióját. Mindezt annak érdekében, hogy élhessünk az okosotthon egyik legnagyobb előnyével, a bővíthetőséggel.

2022. január 25. 09:45

6 tipp, hogy ne kelljen idő előtt cserélni a mobiltelefon akkumulátorát

A mobiltelefon akkumulátora egy olyan alkatrész, amin a legtöbbet tudnak aggódni az emberek. Amint kézbe veszik az újonnan vásárolt készüléküket, sokan máris azon kezdenek el agyalni, hogy vajon meddig bírja majd az akksija? 

2021. december 17. 11:12

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Új vezető a Microsoft Magyarország élén

2022. július 1. 11:16

A hatás mechanizmusát keresik az IVSZ MENTA 2022 előadói

2022. június 30. 12:40

Az ESET új, hálózati szintű megoldást kínál a távközlési és internetszolgáltatók számára

2022. június 23. 11:24

A raktár nélküli webshopoké a jövő

2022. június 19. 13:24