Beleolvad környezetébe a ZyXEL új hozzáférési pontja

forrás: Prím Online, 2016. január 21. 10:07

A ZyXEL új 802.11ac egységes hozzáférési pontja gyors, megbízható Wi-Fi csatlakozást biztosít hotelek és irodák részére egyaránt. Az NWA5123-AC eszköz füstjelzőhöz hasonlító külsővel és beépített antennával rendelkezik, és könnyedén beilleszthető a modern irodaképbe, vagy a hagyományos hotelszobák dekorációjába.

A Hotels.com nemrég közzétett kutatása szerint a világon minden harmadik utazó a szállás kiválasztásakor ma már számításba veszi döntése során az ingyenes Wi-Fi lehetőségét. Emellett a modern munkahelyek kialakítása során is kulcsszerepet játszik a vezetéknélküli hálózat. Egy másik tanulmány arról számolt be, hogy a BYOD (Hozd a saját eszközöd) trendet a munkáltatók 90%-a fogja támogatni a 2017-es esztendő kezdetére. 

 

A gyors vezetéknélküli internet-szolgáltatás iránti hatalmas keresletre válaszul a ZyXEL 802.11ac egységes hozzáférési pont eszközét is úgy tervezte, hogy megbízható, könnyen kezelhető csatlakozást biztosítson. Az NWA5123AC az előző modelleknél 1.3-szor gyorsabb, 1.2Gbps adatsebességet tesz lehetővé. Az eszközhöz beépített, optimalizált antennák tartoznak, melyek dinamikus csatornaválasztást, és intelligens kliensirányítást nyújtanak, optimálisan elosztva ezzel a hálózati terhelést. A ZyXEL NWA5120 sorozatának dizájnját örökölte az NWA5123-AC modell is: füstjelzőhöz hasonlító kinézet beépített antennával, könnyedén illeszkedve a modern irodaképbe vagy a hagyományos hotelszobák dekorációjába. Az eszköz teljesítményét követő LED mutatót is ki lehet kapcsolni, hogy az éjszakai sötétségben ne zavarja az alvásban a hotel vendégeit. 

 

„A teljesítmény és a dizájn megfelelő kombinációjával az NWA5123-AC a hotelek és irodák igényeire szabott, mellyel a vállalkozások 802.11ac Wi-Fi csatlakozást adhatnak vendégeiknek, munkavállalóiknak” – mondta Treso Tamás, a ZyXEL regionális értékesítési menedzsere. „A Wi-Fi élmény mára kulcsfontosságúvá vált a fogyasztói elégedettség vagy a dolgozói elkötelezettség elérésében, az NWA5123 pedig a megfelelő eszköz a tulajdonosok részére, hogy ezt az igényt minél hatékonyabban kielégítsék. A ZyXEL egységes hozzáférési pontja önálló és menedzselt funkcióban is képes működni, és az üzleti felhasználás céljainak megfelelően rugalmasan cserélhető, testreszabható” – tette hozzá Treso Tamás.

 

studerus.ch

Kulcsszavak: Wi-Fi ZyXEL

Kütyük ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Maradj motivált és hozz ki magadból még többet az új Samsung Galaxy Fit3 aktivitásmérővel!

A Samsung bemutatja a legújabb, széles körben elérhető Galaxy Fit3 aktivitásmérőjét, amely a vállalat továbbfejlesztett egészségmegőrző technológiájával mindenkit arra ösztönöz, hogy jobban érezze magát és egészségesebb életmódot folytasson. Az alumíniumvázzal és szélesebb kijelzővel érkező Galaxy Fit3 okoskarkötőkön a felhasználók éjjel-nappal, közvetlenül csuklójukról követhetik nyomon az alvás vagy edzés során mért, egészségüket és jóllétüket érintő információkat.

2024. február 25. 13:50

Legyen minden pillanat nyugodt a babával

Az Owlet sokkal többet nyújt egy innovatív és díjnyertes technológiánál. Már a magyar szülők számára is elérhető a bébifigyelő rendszer, amely biztosítja a gyermek jó közérzetét alvás közben. A márka két zászlóshajó termékében, az Owlet Smart Sock Okos Zokniban és a kamerában már több mint 1,5 millió család bízik világszerte.

2024. február 24. 13:29

Az utazások elengedhetetlen kelléke – BOOX Palma!

A BOOX tavaly szeptemberben mutatta be legújabb mobil e-papír készülékét, amely a csúcsteljesítményt az E-Ink kijelzővel és a telefon méretű dizájnnal ötvözi, így tökéletes választást jelent útközben is.

2024. február 22. 12:56

Retro időmérővel ünneplik a Casio karóra részlegének 50 éves fennállását

A CASIO újra kiadta legendássá vált Casiotron QW02 karórát, amely a világ első automatikus naptárfunkcióval ellátott időmérő szerkezete volt. Az újdonság a TRN-50-es típusszámot viseli, utalva arra, hogy a Casio karóra részlege idén ünnepli 50 éves fennállását. A modell limitált, négyezer darabos példányszámban került forgalomba.

2024. február 21. 14:40

A Sandberg bemutatta legújabb töltőit

A Sandberg, az elektronikai készülékek egyik vezető innovátora bemutatta legújabb töltőit: a MagSafe-kompatibilis ScreenMount Magnet Charger 15W mágneses töltőt, valamint 2 az 1-ben 1xUSB-C 1xUSB 35 W-os gyorstöltőt.

2024. február 21. 11:31

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Magyar siker a bahreini Forma 1-en

2024. február 21. 16:15

Közös mentorprogramot indít a Corvinus és az OTP

2024. február 20. 11:27

Megvannak ‘Az Év Honlapja’ 2023 díjazottjai!

2024. február 8. 09:30

Számos díjjal jutalmazták az LG innovációit a 2024-es CES-en

2024. január 29. 16:07