Dobd be magad: Galaxy-élmények a lisszaboni „Rock in Rio” fesztiválon

forrás: Prím Online, 2016. május 19. 10:37

A Samsung Electronics a világ egyik legnagyobb zenei fesztiválján, a lisszaboni Rock in Rio fesztiválon is ott lesz: a helyszínen felállított Galaxy Kalandparkban magával ragadó szórakozási lehetőségekkel várja a világ minden tájáról érkező zenerajongókat.

A vidámpark stílusban kiépített Galaxy Kalandparkban a Samsung legújabb mobilos fejlesztései biztosítanak lélegzetelállító élményt a fesztivál látogatóinak. A következő interaktív technológiák kipróbálására lesz lehetőség:

  • Gear 360 ejtőernyős szelfi – izgalmas és felejthetetlen lehetőség, hogy virtuális ejtőernyőzés közben a barátokkal együtt elkészítsünk egy 360 fokos szelfit
  • Gear VR vulkános bungee jumping – a Samsung Gear VR készülékkel a nem ijedős felhasználók minden bátorságukat összeszedve átélhetik, milyen egy parázsló vulkán felett bungee jumpingolni
  • Gear VR hullámvasút – sikítozó menet egy hullámvasút-szimulátoron a Samsung Gear VR segítségével

 

„A Rock in Rio a világ egyik legnagyobb élménye azok számára, akik imádják a zenét és az izgalmakat” – mondta Younghee Lee, a Samsung Electronics Mobile Communications üzletágának globális marketingért felelős ügyvezető alelnöke. – „A Samsungnál folyamatosan keressük a minél változatosabb és szórakoztatóbb lehetőségeket arra, hogy megismertessük és megszerettessük a technológiát. Izgatottak vagyunk, hogy inspirálhatjuk és közelebb hozhatjuk a -  világ számos tájáról érkező - zenerajongókat egymáshoz eszközeink és a zenei élmények párosításával.”

 

 

A látványosság 5 napig lesz látogatható május 19–20. és május 27–29. között. A Galaxy Kalandparkban egy Samsung mobiláruházat is felállítanak, ahol sorsolással a legújabb Samsung mobileszközök egyike, valamint ingyenes okostelefon-töltők és -akkumulátorok is gazdára találnak.

 

A Rock in Rio fesztiválról

A Rock in Rio jelenleg a világ egyik legjelentősebb fesztiválja. Rio de Janeiróból indult el, mára Brazílián kívül Portugáliát, Spanyolországot és az Egyesült Államokat is meghódította, mindenhol zenei irányzatok széles skáláját nyújtva a sokszínű közönségnek. Ugyanakkor nem csupán zenei eseményről van szó, az esemény olyan témákkal is előszeretettel foglalkozik, mint a fenntarthatóság vagy a környezettudatosság. A fesztivál elkötelezetten igyekszik felhívni az emberek figyelmét arra, hogy kis, mindennapi tettekkel is hozzájárulhatnak ahhoz, hogy a világ jobb hellyé váljon. A Rock in Rio 30. évfordulóján a lisszaboni rendezvényen olyan ismert együttesek és zenészek lépnek fel, mint a Queen, Bruce Springsteen és a Maroon 5.

 

Színes ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Megéri-e az elektromos autózás?

Az elektromos autók használata ugyan már nem új keletű dolog, mégis még mindig nagyon megosztó témának számít. Vannak megrögzött ellenzői és szinte már vallásos áhitattal tisztelői is ennek a közlekedési eszköznek, de az igazság vélhetően valahol a kettő között lesz. Nagyban múlik ugyanis sok dolog azon is, hogy milyen felhasználói szokásaid vannak a mindennapokban. A következő cikkben azonban összegyűjtöttük az elektromos autózás néhány pozitívumát.

2023. június 19. 09:31

Mire jók a chatbotok?

Éjjel-nappal elérhető chates ügyfélszolgálatot fenntartani igen költséges. A legtöbb weboldal számára nem is érné meg. Van azonban egy módszer, amivel jelentősen lehet növelni a felhasználói élményt, mégpedig chatbot használatával.

2023. június 16. 10:27

Hogyan válassz szoftverfejlesztő céget 5 lépésben?

Ha jelentős tőkét, erőforrásokat és időt fektetsz be egy szoftverfejlesztési projektbe, akkor egyáltalán nem mindegy, hogy milyen cégnek szervezed ki az adott feladatot.

2023. április 24. 09:12

Hát persze hogy dráma!

A Super Bowl reklámjai kapcsán szinte minden évben születik egy cikk Amerikában élő és dolgozó barátunk, Horváth Laci tollából, az idén azonban a marketing mellett szó esik az izgalmakról és a bírókról is...

2023. február 15. 23:01

Digitalizáció a KKV-knál - ahogy a mesterséges intelligencia látja

Manapság mindenki mindenről a ChatGPT-t kérdezi meg, úgyhogy - gondoltam - mi is kipróbáljuk, megnéztük, hogy milyen hírt írna a mesterséges intelligencia arról, hogy hol tart a digitalizáció Magyarországon a kis- és középvállalkozásoknál. Íme:

2023. február 4. 21:32

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Magyar fejlesztők programján ámul a világ: Már nem csak tanul, teremt is a magyar MI

2024. február 27. 20:28

Magyar siker a bahreini Forma 1-en

2024. február 21. 16:15

Közös mentorprogramot indít a Corvinus és az OTP

2024. február 20. 11:27

Megvannak ‘Az Év Honlapja’ 2023 díjazottjai!

2024. február 8. 09:30