SpeedLink gaming headsetek minden igényre

forrás: Prím Online, 2016. augusztus 11. 15:10

A kezdő, a haladó és a profi játékosok is megtalálhatják a megfelelő headsetet a SpeedLink friss kínálatában. A saját kategóriájukban egyaránt kiváló ár/érték arányt felmutató headsetek belépőszíntű tagja a Speedlink Legatos Stereo Gaming Headset, mely versenytársai közül kivételes kényelmével tűnik ki. A haladó játékosoknak szánt Speedlink Martius Stereo Gaming Headset a komfortos viselet mellett intenzív mély hangjaival és vörös LED megvilágításával hódít, míg a Speedlink Medusa 5.1 Professional Surround Gaming Headset nyolc hangszórójával és beépített hangkártyájával a profi játékosok társa lehet.

A fejhallgató használat egyik legnagyobb hátulütője az, hogy számos eszközt képtelenség huzamosabb ideig viselni, mert egyszerűen fizikai fájdalmat okoz. A számítógépes játékosoknál, még ha csak hobbi szinten is űznek egy-egy játékot, azok órákra a képernyők elé tudják bilincselni őket. A Speedlink rájuk gondolva tervezte meg a Legatos Stereo Gaming Headset-et, mely kis tömege és állítható fejpántja mellett kagylós kialakítású fülpárnát kínál, melyben a fülek levegősen helyezkedhetnek el, így a játékosok nyugodtan belefeledkezhetnek a játékba. A meghajtó telepítése nélkül használható, vezetékes távirányítóval felszerelt Legatos felhajtható mikrofonnal érkezik, így minden felhasználási mód közben kényelmes viseletet biztosít.

 

 

A haladó játékosok igényeire szabott Martius Stereo Gaming Headset a különösen puha párnázásának és nagyméretű fülpárnáinak köszönhetően még magasabbra emeli a komfortszintet és – kifejezetten a mély tartományokban –, intenzív hangélményt nyújt, így akár zenehallgatáshoz is megfelelő választás. A headset kialakítása is minden lehetséges módon tükrözi, hogy játékokhoz született, ezt az érzetet tovább erősítik a fülpárnák külsejére helyezett vörösen izzó LED-ek. A Martius headset vezetékre szerelt hangerőszabályzóval és mikrofonnémító kapcsolóval érkezik.

 

A Medusa 5.1 Professional Surround Gaming Headset valódi 5.1-es térhangzásával és kiváló ergonómiájával a profi játékosok igényeit is tökéletesen kielégíti. A headset beépített hangkártyát kapott, így a játékosoknak nem kell az adott esetben kevésbé jó minőségű audio hardverrel felszerelt számítógépükre hagyatkozniuk, és mindig kiváló hangzást élvezhetnek. Az oldalanként négy-négy hangszóró által biztosított vibráló basszusokat és torzításmentes magas hangokat kínáló 5.1-es hangzás olyan térélményt biztosít, amely kulcsfontosságú a profi játékosok sikereihez. A nagyméretű, fület körülölelő fülpárnákkal szerelt, a számos beállítási lehetőségnek köszönhetően minden fejformához illeszkedő, mindössze 320 gramm súlyú headset felhajtható karra szerelt, kiváló érzékenységű, zajszűrős mikrofonnal és a hangerő, illetve a hangszín beállítását, valamint a mikrofon ki- és bekapcsolását lehetővé tevő vezetékre szerelt, csúszásgátló talppal ellátott asztali távirányítóval érkezik. 

 

 

Ár és elérhetőség

A Speedlink Legatos Stereo Gaming Headset 4 699 Ft-os, a Speedlink Medusa 5.1 Professional Surround Gaming Headset 29 999 Ft-os ajánlott fogyasztói áron már elérhető Magyarországon is, a Speedlink Martius Stereo Gaming Headset pedig 14 999 Ft-os áron szeptember 1-jén kerül a hazai boltok polcaira.

Színes ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Megéri-e az elektromos autózás?

Az elektromos autók használata ugyan már nem új keletű dolog, mégis még mindig nagyon megosztó témának számít. Vannak megrögzött ellenzői és szinte már vallásos áhitattal tisztelői is ennek a közlekedési eszköznek, de az igazság vélhetően valahol a kettő között lesz. Nagyban múlik ugyanis sok dolog azon is, hogy milyen felhasználói szokásaid vannak a mindennapokban. A következő cikkben azonban összegyűjtöttük az elektromos autózás néhány pozitívumát.

2023. június 19. 09:31

Mire jók a chatbotok?

Éjjel-nappal elérhető chates ügyfélszolgálatot fenntartani igen költséges. A legtöbb weboldal számára nem is érné meg. Van azonban egy módszer, amivel jelentősen lehet növelni a felhasználói élményt, mégpedig chatbot használatával.

2023. június 16. 10:27

Hogyan válassz szoftverfejlesztő céget 5 lépésben?

Ha jelentős tőkét, erőforrásokat és időt fektetsz be egy szoftverfejlesztési projektbe, akkor egyáltalán nem mindegy, hogy milyen cégnek szervezed ki az adott feladatot.

2023. április 24. 09:12

Hát persze hogy dráma!

A Super Bowl reklámjai kapcsán szinte minden évben születik egy cikk Amerikában élő és dolgozó barátunk, Horváth Laci tollából, az idén azonban a marketing mellett szó esik az izgalmakról és a bírókról is...

2023. február 15. 23:01

Digitalizáció a KKV-knál - ahogy a mesterséges intelligencia látja

Manapság mindenki mindenről a ChatGPT-t kérdezi meg, úgyhogy - gondoltam - mi is kipróbáljuk, megnéztük, hogy milyen hírt írna a mesterséges intelligencia arról, hogy hol tart a digitalizáció Magyarországon a kis- és középvállalkozásoknál. Íme:

2023. február 4. 21:32

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Magyar fejlesztők programján ámul a világ: Már nem csak tanul, teremt is a magyar MI

2024. február 27. 20:28

Magyar siker a bahreini Forma 1-en

2024. február 21. 16:15

Közös mentorprogramot indít a Corvinus és az OTP

2024. február 20. 11:27

Megvannak ‘Az Év Honlapja’ 2023 díjazottjai!

2024. február 8. 09:30