A Logitech G bemutatja az új Prodigy szériát

Két új egér, billentyűzet és headset játékra tervezve, kiemelkedő kényelemmel és letisztult dizájnnal

forrás: Prím Online, 2016. szeptember 5. 09:08

A Logitech bemutatta Prodigy kódnevű szériáját, ami a játék élvezetének fokozására lett tervezve. Az új termékcsalád két egérből, egy billentyűzetből és egy headset-ből áll. Valamennyi termék nagy teljesítményt, kényelmet és letisztult, modern dizájnt kínál.

„Szeretünk termékeket készíteni komoly játékosoknak, és ezt a jövőben is szeretnénk folytatni.”  – mondta Ujesh Desai, a Logitech játékos üzletágának alelnöke és vezérigazgatója. „Ugyanakkor, ahogy egyre több korosztályú és különböző képességű ember játszik, tudtuk, hogy valami újat kell alkotnunk. A Prodigy széria legjobb technológiáinkhoz biztosít hozzáférést mindenkinek. Ez egy exkluzív gamer felszerelés a nagyközönség igényeire szabva.”

 

A Logitech G Prodigy szériához tartozik a Logitech G403 Prodigy Gamer Egér, Logitech G403 Prodigy Vezeték nélküli Gamer Egér, a Logitech G213 Prodigy RGB Billentyűzet, és a Logitech G231 Prodigy Headset.

 

Logitech G403 Prodigy Gamer Egerek

A G403 Prodigy és a G403 Prodigy vezeték nélküli egér ergonomikus kialakításának és könnyű súlyának köszönhetően kényelmesen használatot nyújt. A jobb és baloldalon kialakított gumi markolat stabil fogást biztosít. A termékhez jár egy 10g-os eltávolítható súly, amivel szükség esetén nehezebbé tehető az egér. 

 

 

Mindkét egér nyolcszor gyorsabb egy átlagos rágcsálónál - a mozgatásra és kattintásra szinte azonnal reagálnak. Rendelkeznek továbbá egy beépített feszítő rendszerrel, ami mind a jobb, mind pedig a bal egérgombokat kattintás közeli állapotban tartja, így csökkentve a gomb lenyomásához szükséges erőt. Az eredmény gyors és pontos válasz. 

 

Az egerekbe a piacon található – az eSportolók véleménye szerint is – legpontosabb és legjobb szenzor, a PMW3366 van beépítve. Ennek köszönhetően az egerek kivételes precizitást, rövidebb válaszidőt és pontosabb célzást biztosítanak.

 

 

A termékek a dobozból kivéve azonnal használható, de a a Logitech Gaming Software (LGS) segítségével személyre is szabható (világítás, gyorsgombok, DPI beállítások).

 

A G403 Prodigy vezeték nélküli egér a díjnyertes G900 Chaos Spectrum energia-hatékony és nagy teljesítményű vezeték nélküli technológiájával lett felszerelve. A 2.4 Ghz-es kapcsolat 1 ezredmásodperces válaszidőt biztosít, ami gyorsabb, mint a piacon található konkurencia megoldásai, de még a vezetékes egereket is veri. 

 

Logitech G213 Prodigy RGB Gamer Billentyűzet

A játékosokra – legyenek bármilyen szinten is – tervezett billentyűzet cseppálló réteggel és kényelmes, strapabíró külsővel rendelkezik.  A billentyűzet csuklótámasza és állítható lábai kényelmes használatot biztosítanak akár hosszú játékidőn esetén is. A G213 a tökéletes kényelmet, taktilis visszacsatolást és teljesítményt ötvözi, amellett, hogy kifejezetten játékosoknak tervezett gombokat ajánl. A billentyűzet reakcióideje négyszer gyorsabb a hagyományos billentyűzetekénél, mi több, a billentyűlenyomások ütközését kizáró anti-ghosting technológiával is fel van szerelve. 

 

 

A személyre szabható RGB megvilágítással 16.8 millió szín hozható létre, amiket beállításokhoz és parancsokhoz is hozzá lehet rendelni. A beállított kedvenc színeffektek más Logitech G készülékkel is összehangolhatóak a Logitech Gaming Software segítségével. A világítás a billentyűgomb közepére és magára a betűre koncentrálódik, azokat így sötétben is egyszerűbb megtalálni. A dedikált médiavezérlővel könnyedén lehet elindítani vagy megállítani, illetve a hangerején állítani a zenének, videónak, a játékból való kilépés nélkül. 

 

Logitech G231 Prodigy Gamer fejhallgató

A 40mm-es neodimium hangsugárzók kiváló minőségű sztereóhangzást biztosítanak. A fülhallgató rész gondosan kiválasztott, jó minőségű anyaggal van bevonva, ami miatt több órán át is kényelmes a használata. A fülhallgató-bevonat mosáshoz könnyen eltávolítható. A fülhallgató kialakítása vékony és könnyű, a hang minősége viszont így is tökéletes. A kristálytiszta hangzást biztosító mikrofont úgy lehet beállítani, hogy kizárólag a beszélő hangja legyen hallható a túloldalon. Ha nincs rá szükség, a mikrofon visszahajtható a fejhallgatóba. A vezetéken hang-és mikrofon vezérlő panel található. 

 

 

Ár és elérhetőség

A Logitech G403 Prodigy Gamer Egér, G213 Billentyűzet és G231 Headset 2016 szeptemberétől lesz elérhető Európában. Az ajánlott kiskereskedelmi árak a következőek: G403 (vezetékes változat): 69.99 Euró, G213: 79.99 Euró, G231: 59.99 Euró. A G403 vezeték nélküli verziója szintén 2016 szeptemberétől lesz elérhető Európában, 119 Eurós ajánlott kiskereskedelmi áron. 

Színes ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Megéri-e az elektromos autózás?

Az elektromos autók használata ugyan már nem új keletű dolog, mégis még mindig nagyon megosztó témának számít. Vannak megrögzött ellenzői és szinte már vallásos áhitattal tisztelői is ennek a közlekedési eszköznek, de az igazság vélhetően valahol a kettő között lesz. Nagyban múlik ugyanis sok dolog azon is, hogy milyen felhasználói szokásaid vannak a mindennapokban. A következő cikkben azonban összegyűjtöttük az elektromos autózás néhány pozitívumát.

2023. június 19. 09:31

Mire jók a chatbotok?

Éjjel-nappal elérhető chates ügyfélszolgálatot fenntartani igen költséges. A legtöbb weboldal számára nem is érné meg. Van azonban egy módszer, amivel jelentősen lehet növelni a felhasználói élményt, mégpedig chatbot használatával.

2023. június 16. 10:27

Hogyan válassz szoftverfejlesztő céget 5 lépésben?

Ha jelentős tőkét, erőforrásokat és időt fektetsz be egy szoftverfejlesztési projektbe, akkor egyáltalán nem mindegy, hogy milyen cégnek szervezed ki az adott feladatot.

2023. április 24. 09:12

Hát persze hogy dráma!

A Super Bowl reklámjai kapcsán szinte minden évben születik egy cikk Amerikában élő és dolgozó barátunk, Horváth Laci tollából, az idén azonban a marketing mellett szó esik az izgalmakról és a bírókról is...

2023. február 15. 23:01

Digitalizáció a KKV-knál - ahogy a mesterséges intelligencia látja

Manapság mindenki mindenről a ChatGPT-t kérdezi meg, úgyhogy - gondoltam - mi is kipróbáljuk, megnéztük, hogy milyen hírt írna a mesterséges intelligencia arról, hogy hol tart a digitalizáció Magyarországon a kis- és középvállalkozásoknál. Íme:

2023. február 4. 21:32

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Magyar fejlesztők programján ámul a világ: Már nem csak tanul, teremt is a magyar MI

2024. február 27. 20:28

Magyar siker a bahreini Forma 1-en

2024. február 21. 16:15

Közös mentorprogramot indít a Corvinus és az OTP

2024. február 20. 11:27

Megvannak ‘Az Év Honlapja’ 2023 díjazottjai!

2024. február 8. 09:30