A pénzhez jutás gyors módja heti törlesztéssel

forrás: Prím Online, 2019. november 18. 09:18

A heti törlesztésű kölcsön mellett szóló legfontosabb érvek közül a kiszámíthatóságot, a gyorsaságot és az egyszerű ügyintézést érdemes kiemelni. Ez a fajta konstrukció tehát hatékony megoldást kínálhat az olyan élethelyzetekre, amikor rövid időn belül kell pénzhez jutnunk.

 

A kamatok változása, valamint az árfolyamok ingadozása miatti kockázattól nem kell tartanunk, mert a futamidő alatt végig az a törlesztőrészlet marad érvényben, amelyben megállapodtunk.

 

Jelen cikkünkben tehát egy kiszámítható és megbízható megoldást mutatunk a gyors pénzszerzésre, egyúttal az igénylés feltételeit, valamint a lehetséges menetét is bemutatjuk.

 

Milyen jellemzői vannak a heti törlesztőrészletekkel működő kölcsönnek?

 

Ennek a konstrukciónak a keretei között 40.000, illetve 570.000 Ft közötti összeg felvételére van lehetőségünk. Ami a lehetséges futamidőt illeti, 57, 72, valamint 110 héten át tartó megoldást is tudunk igényelni.

 

Fontos tudnivaló a heti törlesztésű kölcsönt illetően, hogy kezes és fedezet nem szükséges hozzá. A folyósított összeg felhasználásáról szabadon tudunk dönteni, a törlesztőrészletek pedig a teljes futamidő ideje alatt változatlanok maradnak.

 

Nem kell tartanunk sem az árfolyam ingadozás, sem pedig a kamatok miatti kockázattól. Még egy fontos technikai információ lehet, hogy a Providentnél igényelhető kölcsön folyósítása, valamint a heti törlesztőrészletek rendezése is banki átutaláson keresztül megy végbe.

 

Milyen feltételei vannak az igénylésnek?

 

A heti törlesztésű kölcsön sikeres igényléséhez minimum 18 éves életkor, valamint bejelentett magyarországi lakcím szükséges. Fel kell mutatnunk egy érvényes azonosító okmányt, emellett pedig a rendszeres jövedelmünket is igazolnunk kell.

 

Továbbá rendelkeznünk kell még egy saját vagy akár közös tulajdonú lakossági bankszámlával is. Ez csak abban az esetben nem számít feltételnek, ha kiegészítésként az Otthoni Szolgáltatást is igénybe kívánjuk venni.

 

Hogyan lehet igényelni a heti törlesztésű kölcsönt?

 

Az igénylés megoldható telefonhívás, SMS küldés, valamint internetes kapcsolatfelvétel keretei között is. Ha a telefonos megoldást részesítjük előnyben, akkor az ingyenesen hívható +36 80 40 60 60-as telefonszámot célszerű tárcsáznunk.

 

Ha inkább SMS útján indítanánk el a folyamatot, akkor küldjük el a HITEL szót és a nevünket a +36-20-332-33-33-as számra.

 

Ha pedig az internetes megoldással szeretnénk élni, akkor a Provident weboldalát célszerű felkeresnünk. Itt meg tudjuk adni az elérhetőségeinket, és a társaság egy illetékes munkatársa fel fog minket keresni egy alkalmas időpontban.

 

Szponzorált cikkek ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Amit a fürdőszoba költöztetésénél figyelembe kell venni

Amikor költözés előtt állunk, a pakolás heteket is igénybe vehet, főleg, ha munka mellett próbáljuk elvégezni a szükséges teendőket. A konyha és a nappali bedobozolása után úgy érezhetjük, hogy a fürdőszobával már csak a pakolászás könnyebbik fele van hátra, hiszen a fürdő a többi helyiséghez képest kicsi, és amúgy sem tárolunk ott túl sok mindent.

2019. december 13. 12:48

Hogyan pakolj, hogy minden beférjen?

Egy repülőút már magában izgalmas, hát még akkor, ha nem férsz a bőröndödbe. Mit kéne kihagyni vagy éppen átpakolni ahhoz, hogy mindennek legyen helye, esetleg van más jó megoldás is? Lássunk néhány tippet az ideális utazásért!

2019. december 12. 17:27

Minden, amit a vezeték nélküli video kaputelefonról tudni kell

Mindenki szeretné tudni, hogy ki várakozik kapujában, ki csenget és kér bebocsátást otthonába. Nem csak kíváncsiságképpen, de biztonsága érdekében egyaránt, mivel az otthon az a hely, ahol nem csak értékei, hanem szerettei védelméről is gondoskodni kell. Nem mindegy, hogy a szomszéd szaladt-e át egy kis cukorért, a várva várt vendégek érkeztek meg, vagy egy idegen ellenőrzi otthonunk gyenge pontjait.

2019. december 9. 17:05

A tökéletes gardróbszekrény

A gardróbszekrény a ruhásszekrények koronázatlan királya: elfér benne minden holmink, és azokat a polcoknak, akasztóknak és fiókoknak hála, rendszerezetten és áttekinthetően tudjuk tárolni. Azonban mielőtt lecsapunk az első szimpatikus darabra, gondoljuk át, hogy biztosan minden szempontból megfelelő lesz-e.

2019. december 9. 16:56

Macskaházak

Felelős gazdiként tudjuk, hogy mennyire fontos kutyáink számára a kényelem és a biztonság, ezért mikor házat nézünk nekik, figyelembe vesszük nem csak a saját, de kedvencünk igényeit is. És ez nincs másként a másik négylábú kedvencünk esetében sem!

2019. december 9. 16:42

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Elálltak a felek a T-Systems tranzakciótól

2019. december 11. 10:28

Kihirdették a 2019-es Az Év Honlapja pályázat díjazottait!

2019. december 3. 18:18

Megtartották Magyarország eddigi legnagyobb informatikai versenyét

2019. november 26. 11:05

Önvezető autós parkolás először Magyarországon!

2019. november 18. 14:23
online sportfogadás