Minden, amit a vezeték nélküli video kaputelefonról tudni kell

forrás: Prím Online, 2019. december 9. 17:05

Mindenki szeretné tudni, hogy ki várakozik kapujában, ki csenget és kér bebocsátást otthonába. Nem csak kíváncsiságképpen, de biztonsága érdekében egyaránt, mivel az otthon az a hely, ahol nem csak értékei, hanem szerettei védelméről is gondoskodni kell. Nem mindegy, hogy a szomszéd szaladt-e át egy kis cukorért, a várva várt vendégek érkeztek meg, vagy egy idegen ellenőrzi otthonunk gyenge pontjait.

Egyszerűen és kényelmesen meg lehet oldalni a felmerülő problémát egy video kaputelefon beszerelésével, így a belső képernyőre való pillantás elegendő ahhoz, hogy felismerd vendégedet vagy az esetleges veszély forrását anélkül, hogy ajtót kellene nyitnod és rést hagynod a betolakodóknak. Abban az esetben sem kell lemondanod a video kaputelefon jelentette kényelemről és biztonságról, ha az otthonodban nem lehetséges vagy túl drága lenne a beltéri és a kültéri egységnek az összekötése vezetékekkel. 

 

A vezeték nélküli kaputelefon előnyei

 

Amennyiben szeretnéd megőrizni házad esztétikusságát, túlságosan költséges lenne a vezetékelés, vagy az egyszerűségre vágysz, akkor a legmegfelelőbb választás a vezeték nélküli video kaputelefon lehet. Továbbá olyan helyeken is alkalmazni lehet a kaputelefon vezeték nélküli változatát, ahol a kapualjban áram sincs, mivel a kültéri készülék akár elemmel is egyszerűen üzemeltethető. A hatótávolsága 15-25 méter is lehet, azonban az említett távolság függ a köztes falak vastagságától és számától, valamint a falak anyagától is.

 

Tégla, beton és vasbeton falakból épített háznál az imént említett okból kifolyólag fontolóra kell venned a beszerelést, mivel csökkenti a hatékonyságot. A beszereléséhez nem szükséges szakértelem, így munkaerőt sem kell felbérelned. A telepítés végtelenségig egyszerű, ennek köszönhetően pénzt spórolhatsz a munkadíjon. 

 

Biztonság, amit a video kaputelefon nyújthat

 

A biztonsági szempont sem másodlagos, mivel a készülék képes fényképek készítésére a becsengetés időpontjában. Beépített memóriájának köszönhetően akár 50 db képet is tárolni képes. Így amennyiben betörés vagy rongálás történne, akkor könnyedén azonosítani tudod a garázdálkodót, és a rendőrök segítségére lehetsz a bűntény megoldásában. Szabotázsvédelemmel is el van látva a kültéri egység, így biztonságban tudhatjuk azt.

 

Amennyiben szeretnéd biztonságban tudni értékeidet és szeretteidet, valamint szeretnéd pontosan tudni, hogy ki az, aki be szeretne jutni otthonodba, továbbá az is fontos számodra, hogy ne kelljen hatalmas összegekért munkaerőt felbérelned a vezetékeléshez vagy a beszereléshez, akkor a vezeték nélküli video kaputelefon jelentheti számodra a legjobb megoldást. Keresd fel a netker8.hu weboldalát, ahol számos megoldási lehetőség közül válogathatsz.


 

Szponzorált cikkek ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Szemre is abszolút tetszetős lépcsővilágító lámpák

Manapság már a lakberendezés fontos részét képezi a lépcsők megvilágításához használatos lámpák gondos megválasztása. Az igényesen kialakított lépcsővilágítás ugyanis kategóriákat képes javítani az otthon hangulatán.

2019. december 18. 10:44

A tervezést segítő szoftverek használata a versenyképesség feltétele

Az ipari automatizálással, a speciális feladatok ellátására megalkotott célgépek elterjedésével a gyártási folyamatok felgyorsultak, ezért a termékek előállítása egyre rövidebb időt vesz igénybe. Ahhoz, hogy az ötletek ennél is gyorsabban testet ölthessenek, a tervezési fázist is rövidebbre kell fogni, ez pedig tervezést segítő szoftverek alkalmazásával valósulhat meg.

2019. december 16. 20:46

Miért egyre népszerűbb az őzhús fogyasztása?

Az őzhúsokat egyre többen kedvelik, ennek köszönhetően az éttermekben is gyakori az étlapon. Ismerje meg, hogy miért népszerűbb évről-évre az őzhús, és miért lett számos ember számára a marhahús alternatívája!

2019. december 16. 19:08

Amit a fürdőszoba költöztetésénél figyelembe kell venni

Amikor költözés előtt állunk, a pakolás heteket is igénybe vehet, főleg, ha munka mellett próbáljuk elvégezni a szükséges teendőket. A konyha és a nappali bedobozolása után úgy érezhetjük, hogy a fürdőszobával már csak a pakolászás könnyebbik fele van hátra, hiszen a fürdő a többi helyiséghez képest kicsi, és amúgy sem tárolunk ott túl sok mindent.

2019. december 13. 12:48

Hogyan pakolj, hogy minden beférjen?

Egy repülőút már magában izgalmas, hát még akkor, ha nem férsz a bőröndödbe. Mit kéne kihagyni vagy éppen átpakolni ahhoz, hogy mindennek legyen helye, esetleg van más jó megoldás is? Lássunk néhány tippet az ideális utazásért!

2019. december 12. 17:27

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Így válthatja le személyi igazolványunkat, útlevelünket egy okostelefon

2020. január 16. 14:39

Újra fesztiváloznak a marketingesek

2020. január 9. 08:01

Digitális biztonsági trendek 2020-ban a Sophos szerint

2020. január 3. 11:44

2020: az adatok évtizedének kezdete

2019. december 27. 10:55
online sportfogadás