A LED termékek széles tárháza

forrás: Prím Online, 2021. május 11. 16:43

A LED világítás és annak eszközei egyre nagyobb figyelmet kapnak napjainkban, hiszen sokkal több előnyös tulajdonsággal rendelkeznek, mint a hagyományos társaik. 

Amennyiben a LED termékeket választod, nem csak a költségek csökkentése mellett döntesz, hanem a környezettudatosság megerősítése érdekében is teszel. A LED termékek népszerűségüket költséghatékonyságuknak köszönhetik, hiszen mindamellett, hogy a hosszú élettartamuk miatt sokkal kevesebbszer szükséges cserélned, energiatakarékosan működnek, azaz az áramszámlán is spórolhatsz. 

 

A LED termékek előnyei

 

A LED tulajdonságai is kiemelkedőek, hiszen nincs szüksége bemelegedési időre, bekapcsolást követően egyből teljes erővel világít. Valamint nem villognak a fényforrások, melynek köszönhetően nem okoznak fej- vagy szemfájást. Napjainkban már számos terméket megtalálhatsz a piacon, legyen szó LED izzóról, LED fényfüzérről, LED reflektorról vagy akár a napjainkban nagy népszerűségnek örvendő LED szalagokról egyaránt. Mindegyikben megtalálhatod azt az előnyös tulajdonságot, amelyet keresel. Sokoldalúságuknak köszönhetően számos területen hatékonyan, valamint kreatívan felhasználhatók.

 

A LED megoldások a halogén izzókkal szemben sokkal takarékosabbak, hiszen kisebb fogyasztással járnak és élettartamuk hosszú. Nem érzékenyek a kapcsolgatásra, valamint nem is melegednek fel annyira, így sokkal több ideig biztosíthatják a megszokott megvilágítást. Számos típus közül válogathatsz különböző lényeges elemek alapján, mint a foglalat típusa, az izzó stílusa, a színhőmérséklet, a teljesítmény vagy a forma.

 

Leggyakrabban használt típusok az E27-es, az E14-es foglalat, de mellette megtalálhatod a GU10, az MR16 vagy a sokkal kisebb G4, G9 és R7S típusokat egyaránt.

 

Manapság egyre többen választják az úgynevezett design izzókat, amelyek könnyen a lakás díszévé válhatnak. Feldobhatnak egy egyszerű lámpabúrát is, vagy a világítás egyedülálló ékeként funkcionálhatnak. 

 

A LED szalagok és a hozzá tartozó kiegészítők

 

A LED izzók mellett a LED szalagok is elterjedtek, hiszen olyan helyeken is elhelyezhetők, ahol más eszközök nem. Ilyen problémás terület a konyhapult, a lépcsőfeljáró vagy egyes kirakatok, amelyek a LED szalagok segítségével egyedivé varázsolhatók. Nem csak fő világításként, de hangulatvilágításként is felhasználhatók. Segítségükkel kiemelhetők az álmennyezetek, láthatóvá tehetők a lépcsőfokok és egyéb nehezen megközelíthető helyek is könnyen fényárban úszhatnak. 

 

A beltéri szalagok mellett megvásárolhatod a kültéri darabokat, valamint különböző színhőmérséklet alapján is válogathatsz a piacon lévő termékek között. Ahhoz, hogy megfelelően funkcionáljon, mindenképpen szükséges beszerezned a szalaghoz illő tápegységet, a vezérlőegységet és az élettartamát meghosszabbító profilt egyaránt.

 

Szponzorált cikkek ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Láthatatlan pajzs az autó esztétikumának védelmében

Miben rejlik a CarPro HydrO2 LITE szóróbevonat kiemelt hozzáadott értéke akkor, hogyha a minőségi autóápolás szellemében alkalmazzuk? Hogyan történhet egyáltalán a CarPro HydrO2 LITE szóróbevonat használata, és mennyi időt vesz igénybe?

2021. június 1. 14:42

Ismerkedj meg a tündérkert különlegességével, és fogj neki megépítésének még ma!

A tündérkertek egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek, hiszen mindamellett, hogy az ember megcsillogtathatja kreativitását, a kert csodás díszei lehetnek egy pillanat alatt. Amennyiben már láttál tündérkertet, te is biztosan beleszerettél a miniatűr építményekkel, a varázslatos figurákkal és a cuki kis kti bútorokkal tarkított világba.

2021. június 1. 14:35

Milyen a szexi harisnyatartók kínálata?

A szexi harisnyatartók segítségével érzéki hercegnővé válhat a hálószobában. Egy erotikus darab remek kiegészítője lehet egy izgalmas estének. Megtalálni a tökéletes darabot azonban nem egyszerű, hiszen ezek kínálata hatalmas. Vajon hol és milyet érdemes választani? Ebből a cikkből minden kiderül! 

2021. június 1. 14:30

Stílusos ajtók kis lakásokba

A kisebb belterületű ingatlanokban minden szabad centiméter kincs. Sok helyet megspórolhatunk, ha célszerűen rendezzük be lakásunkat. Azonban nem ez az egyetlen módja annak, hogy takarékoskodjunk a térrel. Ha jól választjuk meg a nyílászárókat, akár négyzetmétereket is nyerhetünk.

2021. június 1. 14:20

Süssön pizzát és egyéb finomságokat kertjében

Bizonyára Ön is várta már a tavaszt, de még inkább a nyarat, amikor hosszúak a nappalok, kellemes az idő, és végre zavartalanul lehet mind több időt tölteni a szabadban.

2021. június 1. 11:11

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Rekord összeget költenek a cégek IT-ra

2021. június 7. 17:38

Kihirdették az Év Gyára verseny nyerteseit

2021. május 31. 09:54

Hétszeres Business Superbrands díjas az ABB

2021. május 17. 16:40

Digitalizációs „bumm” a bankszektorban!

2021. május 4. 19:29