Tudj meg mindent a 100%-os lakossági támogatásról!

forrás: Prím Online, 2021. október 1. 22:02

A napelemes rendszerek minden szempontból rendkívül hasznosak. Növelik a megújuló energiaforrásokból felhasznált energia mértékét, így óvják a környezetet. Csökkentik havi költségeinket azzal, hogy a villanyszámlánkat teljesen lenullázzák. Növelik az ingatlanunk értékét. Sőt, tölthetjük majd a segítségükkel az elektromos autónkat is.

Napelemes rendszer telepítése 100%-os támogatással!

 

A pályázaton részt vehet a nagykorú, magyar adóazonosító jellel rendelkező, a beruházással fejlesztett ingatlanban tulajdonjoggal rendelkező, s abban az ingatlanban is lakó magánszemély, amennyiben megfelel a jövedelmére vonatkozó előírásoknak is. Ennek alapján a pályázó és azon személyek jövedelme, akik az ingatlanban még állandó lakcímmel rendelkeznek, összevonva a 2020-as évi bevallásban kevesebb, mint 4.850.000 forint volt, 1 főre számolva. Kitétel továbbá, hogy egy magánszemély csak egy ingatlanra vonatkozóan nyújthat be pályázatot.

 

A sikeres pályázat után a tervezett munkálatokat csak elő-regisztrációval rendelkező kivitelező, illetve alvállalkozója teljesítheti. A Napelemespályázatok a pályázat megírásától a kivitelezésig mindent megvalósít, így hozzájuk a teljes folyamat során fordulhatunk.

 

 

Ki nem pályázhat?

 

Kizárásra kerülnek azok a magánszemélyek, akiknek 60 napot meghaladó adó- vagy adók módjára behajtható köztartozása van. Nem indulhat a pályázaton az sem, akire a támogatási rendszerből való kizárás vonatkozik, és az sem, aki nem fogadja el az adatszolgáltatási feltételeket. Nem vehet részt a pályázaton az, aki mesterségesen teremti meg a pályázat által elvárt feltételeket, valamint az sem, akinek egy harmadik féllel szembeni kötelezettsége lehetetlenítené el a támogatás során megvalósításra kerülő projekteket.

 

Milyen ingatlanok felelnek meg a kiírásnak?

 

A pályázathoz megfelelnek az önálló családi házak, de használati megállapodással akár osztatlan közös tulajdonban lévő lakóházak is indulhatnak! A pályázat feltétele, hogy mind jogilag, mind energetikai szempontból megfelelően elkülöníthető legyen a pályázó ingatlan. 

 

Ezeknek a feltételeknek megfelelve akár 6 lakásos társasház lakásaként is lehet pályázni. Minden ingatlannak, amelyet a pályázat keretében szeretnének korszerűsíteni, olyan állapotban kell lennie, hogy külön felújítás nélkül lehetőség legyen a projektek kivitelezésére.

 

A pályázható projektek

 

A pályázat keretében a napelemes rendszer tervezésén és kivitelezésén felül más energetikai fejlesztések megvalósítása is elérhetővé válik. Ilyen a fűtési rendszerek telepítése, akkumulátoros tárolóegység telepítése, nyílászárók cseréje, valamint az energetikai tanúsítvány elkészíttetése is. 

 

A 100%-os lakossági támogatás iránti érdeklődés már most is kiemelkedő, így arra kell számítani, hogy a pályázat keretében megnyerhető pénzek gyorsan elfogynak majd. Éppen ezért érdemes mielőbb megtalálni azt a szakértő segítséget, amely igénybe vehető, amint megnyílik a lehetőség a pályázásra.


 

Szponzorált cikkek ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Miért pénztárcabarát a műanyag nyílászáró?

A korszerű műanyag nyílászárók több szempontból is pénztárcabarát választásnak bizonyulnak. Természetesen ahhoz, hogy minden előnyüket kiélvezzük fontos, hogy komplex módon gondolkozzunk a házunk energetikai működéséről. Vagyis a fűtésrendszerről, a falazatról, a szigetelésről és a nyílászárókról.   

2021. október 21. 12:58

Hogyan indítsd el a blogodat?

Szeretnél egy saját blogot? Pompás ötlet! A blog elindítása egyáltalán nem nehéz, nincs szükség programozói tudásra, ma már rengeteg eszköz és platform áll rendelkezésedre függetlenül attól, hogy miről írsz.

2021. október 13. 15:52

Tudj meg mindent a 100%-os lakossági támogatásról!

A napelemes rendszerek minden szempontból rendkívül hasznosak. Növelik a megújuló energiaforrásokból felhasznált energia mértékét, így óvják a környezetet. Csökkentik havi költségeinket azzal, hogy a villanyszámlánkat teljesen lenullázzák. Növelik az ingatlanunk értékét. Sőt, tölthetjük majd a segítségükkel az elektromos autónkat is.

2021. október 1. 22:02

Tonikkal a haj és a fejbőr természetes vitalitásáért

A hajápolásban egyre hangsúlyosabb szerepet kap a fejbőr ápolása, a tonik pedig egy olyan újdonságnak számító termék, amely ennek ápolását segíti. Pihenés, utazás, gasztronómia... mindenki arra törekszik, hogy élvezze az életet, és ehhez bizony a saját külsőnkkel való törődés is hozzátartozik. A haj egészsége és ápoltsága az általános jóllét részét képezi. 

2021. október 1. 09:55

Mi mindenre lehet jó a lépcsőfokos két oldalon járható létra fafelülettel?

Ebben a cikkben igyekszünk rávilágítani arra, hogy miért lehet igazán hasznos egy háztartás vagy ipari létesítmény számára egy korszerű lépcsőfokos két oldalon járható létra beszerzése és rendszeres alkalmazása.

2021. október 1. 09:34

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Hosszabbít Az Év Honlapja Pályázat

2021. október 15. 18:12

Google: környezetbarát keresési funkciók érkeztek

2021. október 7. 17:13

Radikális változások jönnek a Google keresésben: itt a MUM!

2021. szeptember 30. 19:07

Megújul a Vodafone vezetékes internet és TV portfoliója

2021. szeptember 29. 11:20