Luxuskikapcsolódás a Ranieri hajóival

forrás: Prím Online, 2022. január 1. 17:21

Minden nyár közeledtével izgatottan várjuk a szabadság édes perceit, amelyet kikapcsolódással tölthetünk. Nincs ez másként a Ranieri hajóin sem, ahol egy helyen találkozik a kényelem, a luxus és a biztonság, és páratlan kalandokat nyújt!

Pihenés a vízparton

 

Ha nyár, akkor irány a vízpart! Nincs is jobb, mint a forróságban vízközelben lenni, ahol bármikor lehűthetjük magunkat, amikor csak kedvünk támad.

 

Erről minden ember hasonlóképpen vélekedik, éppen ezért a természetes vagy mesterséges vizek strandjait is elárasztják a fürdőzők. Ez a tömeg miatt gyakran kellemetlen élményeket okozhat. Éppen ezért a szabadság érzését a lehető legjobban egy kiváló luxushajón élhetjük meg, amely kinyitja előttünk a vizek végtelen ajtaját.

 

A hajózás régi korokban a szállítás funkcióját töltötte be, manapság azonban kiváló kikapcsolódást szolgáló tevékenység. A Ranieri hajók éppen ezért ideálisak rövidebb, akár hétvégi hajózásokra, amellyel garantáltan elkerülhető a tömeg a víz felszínén.


Maximális minőség

 

Legyen szó egyszemélyes hajózásról vagy családi vakációról, netán egy baráti társasággal való utazásról, a Ranieri hajói megállják a helyüket. Az ideális vízi élményt garantálják a hajógyár biztonságáról és minőségéről híres modelljei, melyek gyors és precíz motorokkal működnek.

 

A hajótestek kialakítása a kényelemről és a biztonságról árulkodik. Sportülések és bőrből készült sportkormány garantálja a maximális kényelem érzését. A remek közösségi élményhez pedig hozzájárul a beépített profi hangtechnika és a kényelmes fedélzeti rész. A forróság ellen pedig bátran betárazhatunk innivalóval a hajó hűtőjébe.

 

A Ranieri yachtok kabinnal ellátott modelljei akár néhány napos kiruccanásra is ideálisak. A hajóban található kényelmes ágyak ugyanis remek pihenőhelyet biztosítanak az utasok számára.

 

 

Igazi közösségi élmény

 

A Ranieri hajók számos előnyének egyike, hogy szinte bárki megtalálhatja az igényeihez leginkább illő modellt. A csendes pihenéstől elkezdve az extrémebb sporttevékenységekig rendkívül széles palettáról válogathatunk. A yachtok akár remek vízisíhúzóként is funkcionálhatnak, a rájuk felszerelt rúdnak köszönhetően.

 

Ha közös kikapcsolódásra, ünneplésre vágyunk, a Voyager 30 típus ideális lehet, mely akár 12 fő fogadására is képes. A 8 fős, sport horgászatra alkalmas Sport Fishing hajó kiváló a valódi ínyencek számára, akiknek a horgászat nem csak hobbi, hanem életforma.

 

A maximális luxus és kényelem érdekében pedig a Ranieri a Next 370 modelljét alkotta meg, amely közel 12 méteres hosszával a legnagyobb yachtjuk. A lehetőségek tárháza végtelen egy ilyen hatalmas és kényelmes hajó esetében!

 

Vásárolj Ranieri hajót a MultiYacht Grouptól, akik a kiváló hajógyár egyetlen magyarországi értékesítői! Válaszd a megbízhatóságot, a maximális szakértelmet és a minőséget!

 

Szponzorált cikkek ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Mikor jöhet jól a konténeres szemétszállítás?

Nem egy szokatlan utcakép, amikor egy felállványozott ház előtt, ahonnan fúrás-faragás hallatszik ki, több konténer is áll telepakolva különböző építési törmelékekkel. De mit is lehet egész pontosan ezekbe a konténerekbe helyezni, és hogyan lehet szükség esetén a legkönnyebben hozzájutni egyhez?

2022. május 1. 13:07

Volna mit javítani a szexuális életeden?

Hiába, az ember már csak ilyen. Ha nincs partnere, akkor partnerre vágyik, ha pedig már megvan a partner, akkor a minél fantasztikusabb együttléteket tűzi ki célul. Te is így vagy ezzel? Nyugi, nem vagy egyedül!

2022. május 1. 13:03

Legyen az otthonod az oázisod!

Talán nem is olyan észszerűtlen elvárás ez, hiszen az otthonod négy fala az a védőbástya, ami biztosítja azt, hogy a külvilágból hazatérve meg tudj pihenni, ki tudd fújni magad, így aztán rendkívül fontos, hogy olyan környezetet teremts magadnak, amiben valóban el tudod engedni magad, azaz maximális szinten igazodik az igényeidhez, tükrözi a személyiséged.

2022. május 1. 11:55

Zajszennyezés és zajvédelem a munkahelyeken

A zajszennyezés láthatatlan veszély, amely akár komoly egészségügyi problémákat is okozhat. A közlekedési zajtól a koncertek hangerejéig a hangos vagy elviselhetetlen zajok halláskárosodást, stresszt és magas vérnyomást okozhatnak. 

2022. május 1. 11:50

Aranyos figurák a kert díszítőelemeiként

Szeretnéd feldobni valahogy a kertedet most, hogy beköszöntött a jó idő? Ne aggódj, ha nincs ötleted, hiszen mutatunk neked sok-sok kedves kerti törpét. Ezek a figurák minden udvarban gyönyörűen ékeskednek, és magukra vonzzák a tekinteteket. Nézz körül köztük te is!

2022. május 1. 10:45

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ismét a „Megbízható Munkaadók” között az SAP Hungary

2022. május 25. 12:15

Mindkét magyar csapat bronzérmes lett a Nemzetközi Informatikai Csapat Diákolimpián

2022. május 23. 19:40

Témanapot tart a Neumann Társaság az úttörő magyar számítógépépítőről

2022. május 16. 11:18

Példátlan szövetségre lépett két globális vállalat

2022. május 10. 15:35