Politikai domének várólistán

Szalay Dániel, 2003. január 24. 21:02
Több érdekes domén is várólistára került az elmúlt napokban. Ahogy azt előre jeleztük, megindultak az EU-val kapcsolatos domének iránti kérelmek, de érdekesség az is, hogy például az Oktatási Minisztérium államtitkára is doméneket rendelt, méghozzá szokatlan módon nem is egyet. Érdekes még az is, hogy valaki megrendelte a keller.hu címet, igaz, az illető nem a közpénzügyi államtitkár, Keller László. És igénylés érkezett az emlekezet.hu címre is, amit maga az oktatási tárca rendelt meg.
Nézzük sorban a legérdekesebbeket!

Ahogy arra a Prím Online egyik lelkes olvasója felhívta a figyelmünket, igénylés érkezett az eukalauz.hu és europakalauz.hu címekre, ezeket a Jövőnk az Új Évezred Európája Alapítvány rendelte meg. Feltehetőleg az EU-val kapcsolatos ismeretek közzétételét tervezik a weboldalon.

Szintén politikai tárgyú rendelés érkezett Hiller Istvántól, az Oktatási Minisztérium államtitkárától, aki űgy tűnik, az eddigi leglelkesebb doménvásárló, hiszen igénylést adott be a szocialdemokracia.hu, a hiler.hu, a hiller.hu, a szocdem.hu címekre. És ha már az Oktatási Minisztérium államtitkára szóba került, hadd említsük meg azt is, hogy az Oktatási Minisztérium is beadott igénylést doménre, megrendelték az emlekezet.hu címet.

Érdekességként említjük meg még azt is, hogy nem Keller László közpénzügyi államtitkár, hanem egy bizonyos Keller Zoltán igényelte a keller.hu címet, ami szintén várólistára került.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Magyar fejlesztők programján ámul a világ: Már nem csak tanul, teremt is a magyar MI

2024. február 27. 20:28

Magyar siker a bahreini Forma 1-en

2024. február 21. 16:15

Közös mentorprogramot indít a Corvinus és az OTP

2024. február 20. 11:27

Megvannak ‘Az Év Honlapja’ 2023 díjazottjai!

2024. február 8. 09:30