Energiacsökkentő megoldás mobileszközökben

Kollár Csaba, 2003. április 3. 05:45
A 79bmedia bemutatatta az Energy Dimmer nevet viselő alkalmazás olyan újabb, továbbfejlesztett változatát, melyek elsősorban az OS 5 Palm Tungsten T, illetve a korábbi modellek tulajdonosai számára biztosítanak hosszabb készülékhasználatot.
Az Energy Dimmer lehetővé teszi, hogy a kijelző fényességét a gyári OS-sel ellentétben jobban be lehessen állítani. A legtöbb, színes kijelzős Palm OS eszköznél a tulajdonos beállíthat egy automatikus kapcsolóidőt 1-3 perc között. Az Energy Dimmer viszont a felhasználó számára többet kínál; a kijelző elsötétítését - és ezzel az akkumulátor használati idejének növekedését - a felhasználó állíthatja be egy kívánt szintre, illetve szabályozhatja az elsötétítés idejét. A 79bmedia által most bemutatott változatának a jelentősége abban van, hogy felméréseik szerint akár 10-15%-kal is megnövelhető az egy töltéssel elérhető használati időtartam, ami soknak számít olyan esetekben, amikor egy találkozó tovább tart, mint ahogy azt eredetileg tervezték.

Az Energy Dimmer 2.0 shareware verziója ingyenes, míg a teljes, regisztrált változat 7,5 euróba kerül. Ez a változat még nem támogatja a Sony OS 5 eszközöket, de a 79bmedia ígérete szerint a közeljövőben bemutatásra kerülő következő változat már igen.

Kulcsszavak: +fohir pda

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

December elején nyit az első magyar kriptotőzsde

2021. november 30. 21:13

Dr. Charaf Hassan a Vodafone Magyarország Alapítvány kuratóriumának új elnöke

2021. november 18. 16:49

A Magyar Telekom 2021. harmadik negyedévi eredményei

2021. november 9. 21:45

Magyar innováció nyert ezüstérmet az év egyik legfontosabb egészségügyi startup versenyén

2021. október 30. 14:59