Palmtöltés 9V-os elemmel

Kollár Csaba, 2003. április 3. 05:51
Az iBIZ Technology, melynek nevét leginkább a PDA-piacon ismerhettük meg KeySync elnevezésű billentyűzete révén, bejelentette, hogy olyan eszközt fejlesztett ki, amivel a Palm V sorozat egy hagyományos 9V-os elemmel is feltölthető.
Az iBIZ Technology a most bemutatott termék marketingkampányában arra helyezi a hangsúlyt, hogy gyakran előfordulhat, hogy egy fontos szituációban a készülék akkumulátora lemerül, így nem tudjuk készülékünkön elérni a számunkra fontos információkat.

A vállalat fejlesztésénél a 9V-os elemet egy töltőkészüléken keresztül csatlakoztathatjuk a Palm V sorozat soros portjához, így a 9V-os elem miközben tölti a készülék akkumulátorát lehetővé teszi a folyamatos használatot is. A vállalat kísérletei szerint a töltőkészülék már néhány perc alatt képes az akkumulátort 45%-ra tölteni, míg a 85%-os szint egy órán belül érhető el.

Egy másik vállalat, az Electric Fuel szintén biztosítja a PDA-k folyamatos működését akkor, amikor nincs lehetőség az eszközt feltölteni, ez a cég azonban üzemanyagcellát kínál, nem pedig hagyományos elemet.

Kulcsszavak: pda +fohir

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Hosszabbít Az Év Honlapja Pályázat

2021. október 15. 18:12

Google: környezetbarát keresési funkciók érkeztek

2021. október 7. 17:13

Radikális változások jönnek a Google keresésben: itt a MUM!

2021. szeptember 30. 19:07

Megújul a Vodafone vezetékes internet és TV portfoliója

2021. szeptember 29. 11:20