Hírriasztás a Google-től

Kiss Ádám Zoltán, 2003. augusztus 6. 23:35
[smallimage 1 left] A Google olyan rendszert tesztel, mely a fontos hírekről küldene értesítést, ezzel a cég már komolyan keresztezi az online kiadók útjait.
A világ legnépszerűbb böngészőjeként számon tartott rendszert üzemeltető Google célja a szakértők szerint a felhasználók megőrzése. A korántsem új szolgáltatás tulajdonképpen még egy ok, hogy valaki ellátogasson a Google oldalaira, és ezáltal kötődjön a márkanévhez. A nagy online hírszolgáltatók, mint a CNN, a Yahoo vagy a New York Times Digital természetesen riválist lát a tesztelés alatt álló szolgáltatásban, ám az igazán eltalált cégek között kiemelik a Microsoft MSN szolgáltatását.

A Google egyre inkább kezd hasonlítani az MSN-hez, mely visszatérő anyagi problémákkal küzd. Mint ismeretes, a Microsoft éppen az MSN részére kifejlesztendő új keresőrendszerre összpontosít rendkívüli forrásokat, és most egy újabb területen láthatnak szálkát a Google-ben. A mostani tesztelés néhány héttel követi a Google hírkereső eszközének végleges formába öntését, ez a rendszer 4500 online hírportálról szerzi be információit.
Kulcsszavak: Google

Színes ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Civileket a Szigetre

Az idei évben is jelentkezhetnek a Szigetre azon civil szervezetek, melyek tevékenysége kapcsolódik a fesztivál Love Revolution filozófiájához és az erre épülő programok tematikájához. Az augusztus 5-11-ig tartó fesztiválra várják a szervezők a fiatalokat foglalkoztató témákban dolgozó, interaktív, többnyelvű programokkal szolgáló szervezetek jelentkezését. A civil Szigeten résztvevő szervezetek a saját tevékenységük megismertetésén túl a civilek közéleti szerepvállalásának fontosságára is felhívják a figyelmet.

2020. február 18. 19:15

Elkészült az ország legfrissebb randitérképe

Az elmúlt évben a teljes magyar lakosság közel 4%-a használt különböző internetes tárkereső szolgáltatásokat, akár weboldal, akár mobilalkalmazás formájában. Ez azt jelenti, hogy az egyedülállók harmada-negyede próbált meg társat találni az internet segítségével.

2020. február 14. 09:24

A magyar élvonal a VOLTon

A Telekom VOLT – az erős nemzetközi felhozatal mellett – hagyományosan a hazai élvonalban lévő zenekarok és előadók legnagyobb seregszemléje, a most bejelentett nevekkel együtt - csak a két nagyszínpadon - több mint 50 kedvenc lép majd fel a július 1-4-ig tartó soproni fesztiválon.

2020. február 6. 16:34

Unibet – online fogadás a minőség és a biztonság szolgálatában

A nagymúltú bukméker iroda, az Unibet több mint 20 éve van jelen a piacon, ezzel az egyik legrégebbi szerencsejáték szolgáltatónak számít. A fogadóiroda magas kezdőbónuszokkal, színes kínálattal és széleskörű funkcionalitással igyekszik kielégíteni a felhasználók elvárásait és igényeit.

2020. január 29. 20:51

Bet365 – két évtizede a sportfogadás szolgálatában

Közel 20 éves a Bet365 brit bukméker oldal, amely a különféle sportfogadásokon felül kaszinós játékokat is kínál a fogadni vágyó felhasználók számára.

2020. január 23. 20:25

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megjelent az NMHH 2020-as felügyeleti terve

2020. február 18. 10:35

Informatikai szakembereket keres az SAP Labs Hungary

2020. február 14. 10:33

20 éves Magyarország egyik legrégebbi email rendszere

2020. február 7. 09:03

A három legnépszerűbb rádiót négymillió ember hallgatja

2020. február 3. 10:01
online sportfogadás