Premierlap, az olvasóbarát könyvportál

Vértes János Andor, 2004. február 22. 17:42
A www.premierlap.hu site-ot a könyvbarátok számára készítették a lap gazdái, azzal a céllal, hogy ezen az oldalon megismerkedhessenek a könyvújdonságokkal, válogathassanak közülük, és sokszor még a megjelenés előtt tájékozódhassanak az őket érdeklő kiadványokról.

Online könyvesboltból van már néhány a weben, ám azokat nemigen lehet megkülönböztetni egymástól, mert nem a termék, hanem a megrendelési lehetőség határozza meg arculatukat. A Premierlap hangulata eltér ezektől a sokszor személytelen oldalaktól: itt közel kerülhetünk a könyvekhez, "fellapozhatjuk" azokat, megnézhetjük a képeket, sőt egyedi szolgáltatás gyanánt a különböző könyvillusztrációkból 1024x768 pixeles háttérképeket is készítenek számunkra, amelyeket letöltve a kedves olvasmány hangulatát számítógépünk képernyőjén is megőrizhetjük. Többek között ezért is gondolják a site tulajdonosai, hogy a Premierlap igazán olvasóbarát könyvportál a magyar webkereskedelemben. Természetesen a tájékozódás mellett az online vásárlást is segíti az oldal, és ez nemigen történhet másként, mint más elektronikus áruházakban: regisztrálnunk kell adatainkat, és a könyvismertetők oldalán kiválaszthatjuk, hogy berakjuk-e kosarunkba az adott kiadványt, vagy sem. A kosárra kattintva megtekinthetjük annak tartalmát, a kiválasztott könyv címét, szerzőjét, egységárát és darabszámát, amit itt módosítani is tudunk. Ha valamit tévedésből tettünk a kosarunkba, természetesen kivehetjük, még mielőtt a Megrendelés gombra kattintunk.

A könyvajánló mögött megbúvó "eladótér" mérete igen tisztes, regényekből, ezoterikus kiadványokból, gyermekkönyvekből, útleírásokból és még számos témakörből választhatunk kedvünkre valót. Mivel a kategóriák száma csaknem harminc, bizonyosan nem túlzunk, ha úgy véljük: a Premierlapon megismerhető kötetek száma megközelíti az ezret, és ez a mennyiség természetesen folyamatosan gyarapodik majd a jövőben.

S hogy egy konkrét könyvről is szó essen, A természet ezernyi csodája című kötetet ajánljuk olvasóink figyelmébe, no meg mellé a többi csodás képeskönyvet és képeit.

Kulcsszavak: onlineszolg könyv

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09