T-Mobile: virágvásárlás mobiltelefonnal

forrás Prim Online, 2004. május 28. 17:14
A Viragneked.hu-val együttműködésben újabb lehetőséggel, a virágküldéssel bővült a mobiltelefonos vásárlás köre a T-Mobile Magyarország Rt-nél.
A T-Mobile és a www.viragneked.hu virágküldő szolgáltatásával május 20-tól T-Mobile-os mobiltelefonnal bármikor könnyedén megrendelhetők és kifizethetők az alkalomhoz illő virágcsokrok. A WAP-on elérhető virágvásárlás-szolgáltatással a T-Mobile Magyarország Rt. (korábban Westel) ügyfelei a megfelelő kategóriák szerint (születésnap, gratuláció, évfordulók stb.), a több mint 40 különböző virágcsokor leírása, megfelelő készülékkel pedig a virágkompozíciók fotói alapján is választhatnak. A döntést követően a címzett elérhetőségének (név, cím), valamint a megrendelő telefonszámának megadása után az üdvözlőkártya tartalma, a csokor mérete, valamint a kiszállítás időpontja is szabadon meghatározható. A virág és a küldés díja a havi számlával, illetve Domino kártyások - és meghatározott összeg felett előfizetéses ügyfelek esetén is - az előre feltölthető m-com egyenlegből fizethető ki. A megrendelt virágcsokrokat a T-Mobile partnere, a www.viragneked.hu Budapesten és a főváros 30 kilométeres körzetében sürgős esetben 3 órán belül (reggel 8 és este 9 óra között) szállítja házhoz.

A T-Mobile hazai ügyfelei ma már jegyet válthatnak a Budapest Film mozijaiba, hirdetést adhatnak fel a Népszabadságba és virágot is rendelhetnek. Mobiltelefonjuk pedig a megbízások teljesítése során a kommunikáción túl "elektronikus pénztárcaként" szolgál. A szolgáltatás igénybevételéhez mindössze egy vásárlási kódra van szükségük, amelyet a T-Mobile ügyfelei SMS-ben, WAP-on vagy interneten igényelhetnek.
Kulcsszavak: T-mobile-hu

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09