StartLab internetes tehetségkutató pályázat

forrás Prim Online, 2004. szeptember 15. 19:20
A Startlap.hu és a Carnation StartLab néven (www.startlab.hu) internetes tehetségkutató pályázatot indít 16-24 év közötti diákok és fiatalok részére. A pályázat célja, hogy egy új generáció tehetségeinek segítségével időutazást tegyünk az elkövetkezendő 20 évbe, az internet jövőjének és a jövő internetének világába.
A pályázatot az az elgondolás hívta életre, hogy itthon eddig nem létező lehetőséget és platformot teremtsen azon tehetséges fiatalok számára, akik érdeklődnek a kommunikációs technológiai újdonságok iránt, és ötleteik, elképzeléseik vannak azok fejlődésével kapcsolatban.

A pályaművek elbírálásában mind a közvetlen, mind a közvetett iparágak (IT, marketing, digitális képalkotás) egy-egy jeles képviselője vesz részt.

Az első fázisban a Carnation feladata volt a pályázat nevének és arculatának megtervezése, a megvalósítás és lebonyolítás koncepciójának elkészítése. Második fázisban a pályázat kommunikációjának támogatására önálló website és a pályázatot népszerűsítő online hirdetések készültek. A pályázatot hirdető erőteljes hirdetési kampány egy hete indult az interneten. A jelentkezéseket a pályázat internetes oldala október 10-ig folyamatosan fogadja. A pályázati anyagok leadási ideje november 12. A beérkezett munkák értékelése után a zsűri decemberben hirdeti ki a győzteseket.

A Startlap.hu és a Carnation a pályázat elindításával egy évenként ismétlődő eseményt szeretnének útjára indítani, amely során a fiataloknak módot adnak arra, hogy a legkülönbözőbb témakörökben fejthessék ki elképzeléseiket, terveiket.

Színes ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Esztétikus magas teljesítményű asztali számítógép - igenis létezik!

Ebben a cikkben azt szeretnénk hangsúlyozni, hogy igenis reális elképzelésnek számíthat egy olyan asztali számítógép beszerzése, amelyik nemcsak teljesítményben, hanem az esztétikumot tekintve is elsőrendű vételnek számít. Következzenek tehát a részletek!

2022. február 15. 18:06

Hogyan ne válj a hackerek áldozatává másodpercek alatt?

Elképzelhetetlen ma már az élet internet nélkül. Munkához, tanuláshoz, de sokan még a heti bevásárlást is a világhálóra fellépve oldják meg.

2022. január 31. 09:19

Mit kell tudni az okosotthonokban megtalálható szenzorokról és érzékelőkről?

Amikor egy okosotthon kialakítása mellett döntünk, érdemes végiggondolni annak koncepcióját. Mindezt annak érdekében, hogy élhessünk az okosotthon egyik legnagyobb előnyével, a bővíthetőséggel.

2022. január 25. 09:45

6 tipp, hogy ne kelljen idő előtt cserélni a mobiltelefon akkumulátorát

A mobiltelefon akkumulátora egy olyan alkatrész, amin a legtöbbet tudnak aggódni az emberek. Amint kézbe veszik az újonnan vásárolt készüléküket, sokan máris azon kezdenek el agyalni, hogy vajon meddig bírja majd az akksija? 

2021. december 17. 11:12

Volt nincs, buli van

Idén a járvány miatt elmaradt a Telekom VOLT Fesztivál, a szervezők azonban nem hagyják magukra a fesztiválhangulatra vágyó fiatalokat. A soproni gigarendezvény helyett a VOLT és a Telekom olyan Minifesztiválok megvalósítását támogatja, ahol ugyan szűkebb körű a részvétel, ám az exkluzív fellépők mellett a hamisítatlan VOLT-feelinget és az élmények megosztását fejlett digitális megoldások is segítik.

2021. július 22. 12:48

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Témanapot tart a Neumann Társaság az úttörő magyar számítógépépítőről

2022. május 16. 11:18

Példátlan szövetségre lépett két globális vállalat

2022. május 10. 15:35

A legnagyobb forgalmú online kereskedők rangsora

2022. május 5. 11:20

Nívó-díjat kapott a Magyar Telekom

2022. április 29. 20:24