AMD-Infineon partnerség?

Genda Csongor Zoltán, 2005. augusztus 24. 11:24
Az amerikai AMD chip-gyártó partnerségre lépne a konkurens Infineon-al, hogy a jövőben együtt dolgozzanak a Flash-tárolók fejlesztésén és előállításán.
"Véleményem szerint lehetséges lenne az együttműködés ezen a területen az Infineon-al"- nyilatkozta Hector Ruiz, az Advanced Micro Devices elnök-vezérigazgatója az egyik német lapnak. Arra vonatkozólag azonban Ruiz nem árult el információkat, hogy a két vállalat folytatott-e már tárgyalásokat a kooperációt illetően. Az Infineon egyik szóvivője ezzel szemben nem erősítette meg az AMD vezetőjének kijelentéseit, mondván, hogy ezek csak üres spekulációk, amelyekhez vállalatuk nem fűz kommentárt. Andreas Zitzewitz, az Infineon tároló-részlege vezetőjének botrányait követő visszalépése óta számtalan találgatás látott napvilágot a Flash-osztály jövőjét illetően.
Kulcsszavak: +céginfo Infineon AMD

Autót is vezethetsz a HONOR szemkövető funkciójával!

A HONOR legújabb, mesterséges intelligencia hajtotta szemkövető funkciójával úgy is vezethetsz autót, hogy nem ül benne senki.

2024. február 22. 20:28

Már elérhető a Hotelify app, az első okosotthon-szolgáltatásokkal kombinált komplex szállodaüzemeltető rendszer

A Smart Hotel Solution Zrt., a rendszerfüggetlen okosotthon-szakértő Chameleon Smart Home stratégiai partnere bemutatta a kifejezetten szállodák számára fejlesztett, okosotthonnal kombinált komplex szállodaüzemeltető rendszert. A Hotelify okoshotel-applikáció, amely az App Store és a Google Play felületein is elérhető, lefedi a szállodai tartózkodás teljes folyamatát a foglalástól a távozásig. A Hotelify segíti a vendégeket, hogy mobiltelefonjukon keresztül elérjék a szállodák szolgáltatását, az üzemeltetőket pedig abban támogatja, hogy komoly digitalizációt és hatékonyságnövelést hajthassanak végre a költséghatékonyabb és professzionálisabb hotelüzemeltetés érdekében.

2024. február 22. 19:21

Mitől lesz értékálló a cégvagyon? Befektetve, hasznosítva, fialtatva, kiszervezve!

Az elmúlt évben elinflálódott a cégvagyonok értéke is. A hazai kkv-k vagyonuk értékének több mint 40 %-át veszítették el. Sokat tanultunk belőle! A PP Konferenciaközpont és a BKIK „Mitől lesz értékálló a cégvagyon? Befektetve, hasznosítva, fialtatva, kiszervezve!” című hibrid konferenciájának előadói sok megoldást mutatnak a cégvagyon bevédésére, biztonságba helyezésére és befektetésére.

2024. február 22. 19:10

Stabilan tartja második helyét a legtöbb tévét értékesítők listáján a Hisense

Több mint 25,9 millió eladott készülékkel, 2023-ban is a második helyet foglalta el a Hisense a legtöbb tévét értékesítő gyártók globális listáján. A vállalat a magyar piacon is jelentős bővüléssel zárta a tavalyi évet: több mint 38 ezer tévékészüléket adott el, így 29 százalékkal növelte a tévéeladásokat az előző évhez képest. A globális eladásnövekedésnek köszönhetően a Hisense az egyetlen márka a top 5-ös listán, amely az elmúlt hat évben folyamatosan növelte eladásait az észak-amerikai és európai piacokon.

2024. február 22. 17:43

Bővült a fizetős utak listája! Így kerülhető el az akár 87 270 forintos büntetés!

2024-ben ismét új változások léptek és lépnek életbe az autópálya matrica rendszerében, amik mindenkit érintenek, akik volán mögé ülnek. Rendszeresen utazol személyautóval, vagy 9 főnél nagyobb utasterű járművel? Akkor ezek az információk különösen fontosak számodra!

2024. február 22. 17:11

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Magyar siker a bahreini Forma 1-en

2024. február 21. 16:15

Közös mentorprogramot indít a Corvinus és az OTP

2024. február 20. 11:27

Megvannak ‘Az Év Honlapja’ 2023 díjazottjai!

2024. február 8. 09:30

Számos díjjal jutalmazták az LG innovációit a 2024-es CES-en

2024. január 29. 16:07