Blu-Ray mozifilmek a magyar piacon

forrás Prim Online, 2007. április 24. 18:48
A Fórum Home Entertainment első Blu-Ray kiadványai április 24-től elérhetők, így mától már tíz népszerű filmet nézhetünk meg Blu-Ray lemezen.
A Blu-Ray korongok közül kiemelkedik az új James Bond mozi, a Casino Royale, valamint a Nagyon vadon című animációs film, melyek alaposan kihasználják az új formátum kínálta lehetőségeket. Emellett azonban még további sikerfilmek is elérhetők lesznek Blu-Ray formátumban, így A nap könnyei, Randiguru, Távkapcs, Rém rom, Ultraviola, Lovagregény,  Erőpróba és az Ördögűzés Emily Rose üdvéért.

A Fórum Home Entertainment az elkövetkezendő félévben számos korábbi sikeres DVD kiadását tervezi Blu-Ray formátumban, például a S.W.A.T – Különleges kommandó, A sólyom végveszélyben, Az első 50 randi, A király összes embere (2006), Motel, Gothika, Hét év Tibetben, A titkos ablak, Pokolfajzat, Jerry Maguire – A nagy hátraarc, Kegyetlen játékok, Közelebb, Egy becsületbeli ügy, Majdnem híres, Hazafi, Final Fantasy – A harc szelleme, Man in Black – Sötét zsaruk, Arábiai Lawrence, A taxisofőr, Gyilkosok gyilkosa, Pókember 1-2 és a 13 Kísértet. Ezen kívül olyan újdonságok jelennek meg a DVD-kiadással egy időben, mint A boldogság nyomában, A szellemlovas, Kettőt találhatsz, Vadidegen és a Pókember 3.
Kulcsszavak: Blu-ray mozi

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Hazánkban elsőként továbbított röntgenfelvételt egy diák 5G-n keresztül

2020. november 24. 12:01

A virtuális térben is nagyszabású startup találkozót szervezett a Hiventures

2020. november 21. 10:18

Robbanhat itthon év végén az e-kereskedelmi forgalom

2020. november 12. 15:52

EasyBID – a hirdetési bevételek növelése automatikusan

2020. november 2. 10:45
online sportfogadás