Színes mp3-lejátszók a Samsungtól

forrás Prim Online, 2007. május 3. 10:06
A Samsung bemutatta legújabb mp3-lejátszóit, amelyek öt különböző színben nyújtják a zene élményét.
Az U3 kicsi és pillekönnyű: egy csomag rágógumi méreteivel és súlyával vetekszik, mégis több napra szóló zenével is megbirkózik. A mindössze 22 g súlyú U3 bárhol elfér, az 1, 2, 4 GB-os kapacitásnak köszönhetően pedig minden kedvenc zenénket magunkkal hozhatjuk. Az U3 ötféle színben kerül forgalomba: a Samsungtól megszokott, elegáns fekete mellett fehér, pink, zöld és kék színekben érkezik. Újdonság, hogy az U3 kiegészítői, vagyis a fülhallgató, valamint a csipesz is a lejátszó színével harmonizál.

Az új U3 is touchpades vezérléssel rendelkezik. Az OLED képernyő melletti öt fő vezérlőgomb finom érintésre is reagál, a további funkcióbillentyűk a készülék két oldalán kaptak helyet. Így a Hold, az On/Off, a felhasználó által testre szabható egyedi billentyű és a beépített USB portot kicsúsztató gomb is oldalt található.

A Samsung U3-hoz az USB Slim Form kialakításnak köszönhetően nincs szükség USB kábelre sem. A készülékből gombnyomásra előcsúszik az USB port, így közvetlenül a számítógépbe vagy notebookba csatlakoztatható. Az egyedi kialakítás bárhol használhatóvá teszi a készüléket, ráadásul nemcsak médialejátszóként, hanem adattároló eszközként is bevethető.

A csöppnyi U3 a nagyok tudását is magában hordozza. Beépített mikrofonja segítségével diktafonként is használható, akár 33 órányi hanganyag felvételére is képes, a felvétel minősége pedig természetesen előre beállítható. Az U3 nemcsak kedvenc mp3-ainkat, hanem élő műsorokat is megszólaltat: beépített sztereó FM rádiója RDS információk vételére is képes.

Az U3 fekete színű változata Magyarországon már május közepétől kapható, de júniustól már mind az öt színváltozat megvásárolható. (Az 1GB-os modell mind az öt színben elérhető lesz, viszont a 2 és 4 GB-os változatok csak fehérben és feketében.)
Kulcsszavak: MP3 zene Samsung

Fogyasztói elektronika ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Már a kisebb felhasználóknak is egyszerűen elérhető a 10G sebesség

A tajvani Zyxel Networks bejelentette új, multi-gigabites termékportfólióját, melynek célja az otthoni és SOHO felhasználók hálózati sebességének növelése. A termékcsalád tagjai az XGS1210-12 12 portos weben vezérelhető Multi-Gigabit Switch, a kétportos 2.5G-vel és kétportos 10G SFP+-al rendelkező XGS1010-12 nem-vezérelt Switch, és az XGN100C és XGN100F hálózati adapter kártyák, melyek segítségével egyszerűen 10 gigabites sebességre lehet frissíteni a meglévő PC-ket és munkaállomásokat.

2020. február 16. 12:18

Látványos Samsung kijelzőinnovációk az ISE 2020 kiállításon

A legújabb QLED 8K SMART Signage kijelző, a The Wall for Business készülékek és a továbbfejlesztett Flip 2 digitális prezentációs tábla hatékony megoldást jelentenek különböző szektorok szakembereinek, az oktatástól a kreatív munkáig és a vállalati felhasználásig. A továbbfejlesztett kijelzőmegoldások a teljes iparág fejlődését előmozdíthatják.

2020. február 13. 17:39

Új audiovizuális megoldásokkal jelentkezik az Epson

Az Epson az ISE nemzetközi audiovizuális szakkiállításon, Amszterdamban mutatja be új, 30 000 lumenes lézerprojektorát (az EB-L30000U-t) az 1. teremben, a H90-es standon. A rendezvényen két ilyen csúcskategóriás, telepített lézerkivetítővel demonstrálják, hogyan lehet költséghatékony módon lenyűgöző 60 000 lumenes, 4K képet megjeleníteni.

2020. február 11. 17:38

Egyedi játékvezérlő a Samsungtól

A magyarországi Samsung Experience Store-okban is elérhető a Glap Mobil, a mobileszközökre optimalizált kontroller. A játékvezérlő segítségével a gamerek a legnagyobb játékokat a lakás bármelyik pontjára, a szabadba, vagy akár hosszabb utakra is magukkal vihetik. A felhasználók egyetlen töltéssel akár 10 órán át játszhatnak a vezérlővel, így teljesen beleélhetik magukat az akcióba.

2020. február 10. 17:40

A 2021-es Cadillac Escalade-ben debütál a világ első autós LG P OLED műszerfala

Az LG Electronics P-OLED technológiájú műszerfalával mutatkozott be a 2021-es Cadillac Escalade, amely ezzel a legelső olyan kereskedelmi forgalmazásra szánt jármű, amelybe hajlított OLED kijelzőt építettek.

2020. február 7. 08:23

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Informatikai szakembereket keres az SAP Labs Hungary

2020. február 14. 10:33

20 éves Magyarország egyik legrégebbi email rendszere

2020. február 7. 09:03

A három legnépszerűbb rádiót négymillió ember hallgatja

2020. február 3. 10:01

Életet menthet az ÉletMentő applikáció

2020. január 23. 14:20
online sportfogadás