Tojással dobták meg Ballmert a Közgázon

forrás Prim Online, 2008. május 19. 16:22

A Corvinus egyetemen tartott ma délután előadást Steve Ballmer, a Microsoft vezérigazgatója. Alig kezdte meg beszédét, amikor egy fiatalember tojásokkal dobálta meg az előadót.

Steve Ballmer, a Microsoft vezérigazgatója magyarországi látogatása keretében beszédet tartott a Corvinus Egyetemen, az Enterpreneurship Forum elnevezésű konferencián. Miután az egyetem díszdoktorává avatták, Ballmer épp belekezdett volna az előadásába, ám egy fiatalember kiabálva azt követelte, hogy a Microsoft adja vissza a magyar államnak azt a pénzt, amit a magyar adófizetőktől elvett. Ezt követően két tojást dobott a vendég felé, de Ballmert nem találta el. A dobálót azonnal kivezették a teremből, akit később a rendőrök vittek el, Ballmer pedig folytathatta előadását.

Kulcsszavak: konferencia Microsoft

Színes ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Hogyan válassz szoftverfejlesztő céget 5 lépésben?

Ha jelentős tőkét, erőforrásokat és időt fektetsz be egy szoftverfejlesztési projektbe, akkor egyáltalán nem mindegy, hogy milyen cégnek szervezed ki az adott feladatot.

2023. április 24. 09:12

Hát persze hogy dráma!

A Super Bowl reklámjai kapcsán szinte minden évben születik egy cikk Amerikában élő és dolgozó barátunk, Horváth Laci tollából, az idén azonban a marketing mellett szó esik az izgalmakról és a bírókról is...

2023. február 15. 23:01

Digitalizáció a KKV-knál - ahogy a mesterséges intelligencia látja

Manapság mindenki mindenről a ChatGPT-t kérdezi meg, úgyhogy - gondoltam - mi is kipróbáljuk, megnéztük, hogy milyen hírt írna a mesterséges intelligencia arról, hogy hol tart a digitalizáció Magyarországon a kis- és középvállalkozásoknál. Íme:

2023. február 4. 21:32

Okoskarkötővel a finom eleganciáért

Ha egy eszköz neve elé odatesszük, hogy “okos”, rögtön mindenki azt hiszi, hogy egy apró kütyüről van szó, amibe rengeteg hasznos, vagy annak ítélt funkciót sűrítettek bele. 

2022. november 15. 09:24

A legnépszerűbb szoftverek kreatív munkához

Ha olyan szoftvert keresünk, amellyel a kreatív munkát végző szakemberek csodálatos dolgokat hozhatnak egyszerűen létre, bizony nem kell sokáig kutakodnunk. Számos nagyszerű szoftver közül válogathatunk a világháló széles palettáján!

2022. augusztus 11. 11:42

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a legnagyobb webáruházak rangsora

2023. május 23. 20:10

Új fizetési kapu magyar e-kereskedőknek

2023. május 18. 12:49

Nem törődünk eléggé online adataink védelmével

2023. május 8. 15:39

Új keresőt fejleszt a Google

2023. április 24. 20:01