MWC: Az Adobe a Flash Player és az AIR széleskörű mobil alkalmazásáról számolt be

forrás Prim Online, 2011. február 14. 14:45

Barcelonában, a Mobile World Congress rendezvényen az Adobe bemutatta a Flash Player 10.2-t és bejelentette, hogy a fejlesztők és a tartalomszolgáltatók mostantól telepíthetik az Adobe AIT alkalmazásokat  Android és iOS rendszerű intelligens telefonra és táblaszámítógépre. 

Az Adobe bemutatta Flash Player legújabb kiadása, a Flash Player 10.2 további teljesítménynövekedést jelent. Az új kiadás innovatív új szolgáltatásokat is támogat, többek között a Stage Video rendszert, amely a hardveres gyorsítás optimalizálásával sokkal nagyobb videoteljesítményt nyújt mobil eszközökön, asztali számítógépeken és televíziókon. A Stage Video csökkenti a processzor és a memória kihasználtságát, miközben nagyobb képkockasebességet és jobb videominőséget biztosít. A teszteredmények akár 80 százalékos processzorhasználat-csökkenést mutattak az 1080p felbontású videók lejátszásakor Windows és Mac OS alapú rendszereken. A Stage Video támogatása mobil eszközökön az Android 3.0 „Honeycomb” és a BlacNerry Tablet OS rendszereken lesz elérhető. A weben található H.264 videotartalmak esetén a tartalmak változtatása nélkül használhatók ki a Stage Video előnyei a mobil platformokon.

 

hirek.com ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Revolut és a Waze nyomdokaiba lépett a digitális ingatlaniroda

A világ legnagyobb technológiai rendezvényén vesz részt novemberben a Livlia, a magyar ingatlanközvetítő portál. A Web Summit nevű konferenciára egy szigorú, többlépcsős kiválasztási folyamat után lehet bejutni, ahol a három kategória közül magyar cég először került be a legnagyobb potenciállal rendelkező vállalkozások közé.

2021. október 25. 20:59

Autonóm töltőállomást mutatott be a Siemens

Képzeljük el, hogy elektromos autónkkal megérkezünk a töltőállomáshoz, a jármű töltőportja kinyílik, majd a teljesen automatikus töltő átveszi az irányítást: egy minden térbeli tengelyen mozogni képes robot csatlakozik a jármű töltőcsatlakozójához és feltölti az akkumulátort. A teljes töltöttségi szint elérése után a robot befejezi a műveletet, és már haladhatunk is tovább. 

2021. október 25. 19:35

TabLog érkeztetés és beléptetés a Gizella Irodaparkban

A Gizella Irodaparkban kiemelt szerepet kap a prémium vendégérkeztetés és a mobiltelefonos dolgozói beléptetés a Real Estate Awards díjazott TabLog rendszerének a segítségével.

2021. október 25. 18:18

2021. szeptember legveszélyesebb kártékony programjai: a Trickbot újra a lista élén

Check Point Software Technologies Ltd., a világszerte vezető szerepet betöltő cyber-biztonsági megoldásokat szállító vállalat kutatórészlege, a Check Point Research kiadta legújabb, 2021 szeptemberére vonatkozó Global Threat Index elemzését. A kutatók jelentése szerint a Trickbot újra a lista élére került, miután augusztusban, három hónap vezetés után, visszaesett a második helyre.

2021. október 25. 16:50

Magyar Lízingszövetség: A vártnál jobban teljesít a lízingpiac

Bár a járvány az idén is bizonytalanná teszi a gazdasági helyzetet, a magyar lízingpiac ennek ellenére a várakozásoknál jobban szerepel – mondta Zs. Nagy István, a Magyar Lízingszövetség elnöke a szervezet csütörtöki konferenciáján. Szerinte a lízingfinanszírozás iránt volna kereslet, ám a globális ellátási problémák, a kapacitás- és alkatrészhiány miatt sok esetben nem áll rendelkezésre az eszköz – például jármű -, amit finanszírozni lehetne. Kedvező azonban, hogy a lízingvállalatok a kkv-finanszírozásban megkerülhetetlenné váltak és folynak tárgyalások az ősszel induló Széchenyi Lízing GO kedvezményes program mellett újabb kedvező finanszírozási megoldásokról.

2021. október 25. 15:11

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Hosszabbít Az Év Honlapja Pályázat

2021. október 15. 18:12

Google: környezetbarát keresési funkciók érkeztek

2021. október 7. 17:13

Radikális változások jönnek a Google keresésben: itt a MUM!

2021. szeptember 30. 19:07

Megújul a Vodafone vezetékes internet és TV portfoliója

2021. szeptember 29. 11:20