Ma van a WC Világnapja

Vértes Judit, 2011. november 19. 08:12
Március 14. a Pí világnapja, június 28. a tau világnap, november 19. a WC Világnapja. Hogy mivel ünnepelhetjük ezt a napot? Például az iDragPaper iPhone vagy Android alkalmazással, melyen kipróbálhatjuk ügyességünket wc-papír tekerésében.

 

A hely, ahová már a király is gyalog járt nem maradt elzárva a tecnikai fejlődéstől.

 

Egy japán fejlesztő, Toto által gyártott motorbiciklis illemhely  vagy a Twitter üzeneteket megjelenítő wc papír , a mellékhelyiségekbe beépített tabletek mind azt mutatja, hogy a modern kor vívmányai mindenhová eljuthatnak. De sajnos nem jutnak el. Ugyanis amíg a világ egyik felén a toalettek működését számítógép vezérli, és beállítható az ülőke magassága, a víz hőmérséklete is, addig a világ másik felén nincsenek meg a legalapvetőbb higiéniai feltételek. A WC Világnapja rendezvény szeretné felhívni a figyelmet arra, hogy a világ népességének 40%-ának nincsenek megfelelő körülményei a legalapvetőbb emberi szükségletek elvégzésére.


 
Kulcsszavak: Android iPhone

Színes ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Hát persze hogy dráma!

A Super Bowl reklámjai kapcsán szinte minden évben születik egy cikk Amerikában élő és dolgozó barátunk, Horváth Laci tollából, az idén azonban a marketing mellett szó esik az izgalmakról és a bírókról is...

2023. február 15. 23:01

Digitalizáció a KKV-knál - ahogy a mesterséges intelligencia látja

Manapság mindenki mindenről a ChatGPT-t kérdezi meg, úgyhogy - gondoltam - mi is kipróbáljuk, megnéztük, hogy milyen hírt írna a mesterséges intelligencia arról, hogy hol tart a digitalizáció Magyarországon a kis- és középvállalkozásoknál. Íme:

2023. február 4. 21:32

Okoskarkötővel a finom eleganciáért

Ha egy eszköz neve elé odatesszük, hogy “okos”, rögtön mindenki azt hiszi, hogy egy apró kütyüről van szó, amibe rengeteg hasznos, vagy annak ítélt funkciót sűrítettek bele. 

2022. november 15. 09:24

A legnépszerűbb szoftverek kreatív munkához

Ha olyan szoftvert keresünk, amellyel a kreatív munkát végző szakemberek csodálatos dolgokat hozhatnak egyszerűen létre, bizony nem kell sokáig kutakodnunk. Számos nagyszerű szoftver közül válogathatunk a világháló széles palettáján!

2022. augusztus 11. 11:42

Propaganda elleni védőoltás: Utazás!

Amerikai tudósítónk, Horváth László, olyan szemmel látogatta meg az év egyik legnagyobb turisztikai rendezvényét, az IPW Orlando 2022-öt, hogy közben szemügyre vette, mely fejlesztések könnyítik meg az ideérkezők utazását, és elfilozófált annak kapcsán, hogy miért érdemes útra kelni, és akár egy konferencia-részvételt is összekötni az adott hely felfedezésével, az ország - Amerika - felfedezésével.

2022. augusztus 8. 23:11

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Az Alzánál egyszerűbb lett az áruvisszaküldés és a reklamáció

2023. március 21. 09:59

Töretlennek tűnik a csaló e-mailek és SMS-ek terjedése – van megoldás

2023. március 14. 20:32

IT Akadémiát indított a BME VIK és a Qualysoft

2023. március 9. 14:08

DEUTSCHE TELEKOM innovációk az idei Mobil Világkiállításon

2023. február 28. 12:48