Ingyenesen letölthető Heaven Street Seven-dalok Mikulásra

MTI Sajtóadatbank, 2011. november 29. 08:07

Három vadonatúj számot tartalmazó, ingyenesen letölthető virtuális EP-t tesz közzé Mikulásra a Heaven Street Seven (HS7): a Gigerli dalai december 6-án 12 óra 6 perctől (12.06/12:06) érhetők el a zenekar honlapjáról, a www.hs7.hu-ról.

    A HS7 decemberben klubturnén mutatja be az új dalokat. Az együttes mikuláscsomagja az első, kizárólag új számokat tartalmazó megjelenése 2008 óta; Szűcs Krisztián és csapata a HS7 15. születésnapján tavaly egy válogatásalbummal jelentkezett - tájékoztatta a zenekar sajtóügynöksége hétfőn az MTI-t.
    Mint írták, az új EP címadó dala, a Gigerli táncos "dzsentridiszkó", amelyet a többek közt a PASO-ból ismert Subicz Gábor irányításával hangszerelt fúvósszekció tesz feszessé. A második, A réten című szám lassabb, feszültebb. A harmadik, a Soha többet ne mondd nekem, hogy három című dalt eredetileg a Péterfy Bori & Love Band 2B című lemezére írta Szűcs Krisztián, ám az eredeti dalból a szerzői elképzeléstől nagyon eltérő verzió készült, így a dalszerző-énekes és zenekara úgy gondolta, az eredeti változatot is meg kell ismernie a közönségnek.
    A Heaven Street Seven jövőre új stúdióalbumot készül kiadni, ez a tervek szerint két önálló, egyenként öt-hatszámos blokkból áll majd, és két kisebb csomagként, zenedobozként, két EP-ként, de egy komplett albumként is értelmezhető lesz.
    A HS7 december 9-én a debreceni Lovardában, 10-én a soproni Hangárban, 17-én a veszprémi Expresszóban, 27-én a paksi Bongó Caféban, 28-án Pécsett, a Pécsi Est Caféban és 29-én Budapesten, a Barba Negra Music Clubban lesz hallható és látható.

Színes ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Okoskarkötővel a finom eleganciáért

Ha egy eszköz neve elé odatesszük, hogy “okos”, rögtön mindenki azt hiszi, hogy egy apró kütyüről van szó, amibe rengeteg hasznos, vagy annak ítélt funkciót sűrítettek bele. 

2022. november 15. 09:24

A legnépszerűbb szoftverek kreatív munkához

Ha olyan szoftvert keresünk, amellyel a kreatív munkát végző szakemberek csodálatos dolgokat hozhatnak egyszerűen létre, bizony nem kell sokáig kutakodnunk. Számos nagyszerű szoftver közül válogathatunk a világháló széles palettáján!

2022. augusztus 11. 11:42

Propaganda elleni védőoltás: Utazás!

Amerikai tudósítónk, Horváth László, olyan szemmel látogatta meg az év egyik legnagyobb turisztikai rendezvényét, az IPW Orlando 2022-öt, hogy közben szemügyre vette, mely fejlesztések könnyítik meg az ideérkezők utazását, és elfilozófált annak kapcsán, hogy miért érdemes útra kelni, és akár egy konferencia-részvételt is összekötni az adott hely felfedezésével, az ország - Amerika - felfedezésével.

2022. augusztus 8. 23:11

Így óvja a szemét, ha sokat ül kijelző előtt

Tudta, hogy a nyugati emberek naponta átlagosan 6 órát töltenek különböző képernyők előtt? Ha belegondol, egy kicsit furcsa is, hogy a telefonunk kijelzőjére védőfóliát teszünk, a laptop kijelzőjét folyamatosan törölgetjük, portalanítjuk, szóval óvjuk az eszközeinket, miközben a szemünk védelmére nem is gondolunk. Íme pár tipp, ami segíthet megtartani a szeme egészségét, ha sok időt tölt kijelző előtt.

2022. június 13. 17:17

Esztétikus magas teljesítményű asztali számítógép - igenis létezik!

Ebben a cikkben azt szeretnénk hangsúlyozni, hogy igenis reális elképzelésnek számíthat egy olyan asztali számítógép beszerzése, amelyik nemcsak teljesítményben, hanem az esztétikumot tekintve is elsőrendű vételnek számít. Következzenek tehát a részletek!

2022. február 15. 18:06

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Innovatív építőipari vállalkozás vezetőit díjazta a FIVOSZ

2022. november 29. 12:39

December 1. éjfélig lehet nevezni 'Az Év Honlapja’ pályázatra!

2022. november 23. 09:55

Az energiatárolás lehet a válság megoldásának kulcsa

2022. november 18. 09:55

Iskolák is lehetnek a kiberbűnözők célpontjai?

2022. november 7. 15:56