Miniatűr csecsebecse zenehallgatáshoz – Kube2

Farkas Norman, 2011. december 25. 12:14

Az apró, kocka formájú kütyü egyrészt jól néz ki, másrészt nagyon praktikus, hiszen az egyik legkisebb érintés által vezérelhető mp3 lejátszó a világon.

 

A stílusos Kube2 kiváló választás lehet azok számára, akik egy rendhagyó kialakítású mp3 lejátszót keresnek és szeretik a változatosságot. Igen, a masina változatosságot is kínál, hiszen megjelenését mi magunk variálhatjuk különböző fóliákkal, melyeket külön megvásárolhatunk 4 dollárért.

A kis készülék beépített memóriakártyájáról játssza le a zeneszámokat, akkumulátora akár 6 órányi zenehallgatást tesz lehetővé egy töltéssel. A lejátszó kezelése logikus, például a kocka tetejét nyomogatva növelhetjük, az alját ingerelve pedig csökkenthetjük a hangerőt. A kicsiny méret megkövetelt némi kompromisszumot, ezért a kocka csak a zenelejátszáshoz elengedhetetlen funkciókat kínálja fel (lejátszás, szünet, ugrás az előző, illetve a következő zeneszámra).

A 35 dollárért kapható Kube2 már hatalmas sikereket ért el Indonéziában és Szingapúrban. Az újdonság a januári CES rendezvényen is bemutatkozik, így hamarosan más régiókban is népszerűvé válhat.

Készülékek ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Titkosítási tanácsok a Kingstontól

Manapság egyre több és egyre nagyobb volumenűek az adatlopások, ráadásul az adatszivárgások egyre többe is kerülnek a szervezetek számára. A technológiai újításoknak köszönhetően a kibertámadások napról napra kifinomultabbak, és a legerősebb jelszót is feltörik. Ennek ellenére továbbra is ez a vállalatok által leggyakrabban használt biztonsági módszer világszerte.

2024. május 2. 19:27

A SteelSeries egy új színárnyalattal bővíti a díjnyertes Nova Pro Wireless headsetet

A SteelSeries, a gaming kategóriában legtöbbet díjazott Arctis audiótermékek megalkotója, az eredeti esport márka, amely egyesíti a gaminget a kultúrával, ma bemutatta a díjnyertes Arctis Nova Pro sorozatú headset vadonatúj fehér változatát.

2024. május 2. 09:35

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14