MT ÉnIrodám: Teljes körű kommunikációs és IT csomag vállalkozásoknak

forrás Prim Online, 2012. március 19. 11:37

A Telekom március 19-étől ÉnIrodám néven új, a vezetékes telefonálást, vezetékes internet-hozzáférést, mobiltelefonálást és mobilinternetezést, plusz informatikai szolgáltatást biztosító, a hazai távközlési piacon különlegességnek számító üzleti szolgáltatáscsomagot vezet be.

A Telekom ajánlatának célja, hogy a lehető legteljesebben elégítse ki a magyar mikro-, kis- és középvállalkozások kommunikációs és működési igényeit. A Magyar Telekom piacvezető szolgáltatóként az új ÉnIrodám üzleti csomagokkal is arra törekszik, hogy a telekommunikációs és informatikai szolgáltatások összekapcsolásával járuljon hozzá a vállalkozások versenyképességéhez gyors fejlődéséhez. Az ÉnIrodám üzleti csomagok legfőbb előnye, hogy négy különböző, a hétköznapi ügymenet és munka során leggyakrabban igényelt távközlési szolgáltatást (vezetékes telefon, vezetékes internet, mobiltelefon és mobilinternet), valamint 4 féle informatikai szolgáltatást kínálnak egy csomagban. Az informatikai szolgáltatások közül a kkv-k számára legrelevánsabbakat válogatták össze, így a vállalkozás által, a cég igényei szerint beállítható intelligens hívásmenedzselő rendszert a Virtualoso Voice Centert, a hagyományos fax emailben történő küldésére és fogadására alkalmas Virtualoso  Fax2Email-t, a biztonságos webtárhelyet és közös munkafelületet nyújtó Virtualoso WorkPlace –t, valamint a Virtualoso Back-Up-ot, amely a biztonságos adattárolásról és archiválásról gondoskodik. A csomag olyan szolgáltatásokat tartalmaz, amellyel a legkisebb vállalkozások is egy lépésben fejleszthetik vállalkozásukat, ráadásul költségcsökkentés mellett. Köszönhetően többek között a kifejezetten csak az ÉnIrodám csomagokban elérhető különleges kedvezményeknek is. Ilyen pl. hogy a  csomagokhoz 4 készüléket is kínálnak, többek között táblagépet és okostelefont.

Az ÉnIrodám csomagok igénybevételének részletes és teljes körű feltételei az üzletitelekom.hu honlapon tekinthetők meg. 
 

Hirek.com - Kiemelt hír ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Átszámítva közel 40 millió forintot fizettek a világ első SMS üzenetéért

Először, másodszor, senkit többet? Harmadszor! Kicsit több mint fél órával az aukció elindítása után Claude Aguttes lezárta a világ első SMS-ének árverését Párizsban. A világ első SMS-ének ezzel új tulajdonosa lett: az ajánlattevő 107.000 eurót, azaz közel 40 millió forintot fizetett az első SMS kommunikációs protokolljának NFT formában halhatatlanná vált másolatáért. A Vodafone az árverésből származó bevételt az ENSZ Menekültügyi Főbiztosságának (UNHCR) ajánlja fel az otthonuk elhagyására kényszerülő emberek támogatására.

2021. december 21. 17:35

Digitális műtárgyként árverezi el a Vodafone a világ első SMS-ét

A Vodafone digitális műtárgyként árverésre bocsátja a világ első SMS-ét. Az üzenetet 1992. december 3-án továbbították a Vodafone hálózatán keresztül, és a Vodafone alkalmazottja, Richard Jarvis fogadta egy karácsonyi bulin. Az üzenet 15 betűből állt: ‘Merry Christmas’ azaz ‘Boldog karácsonyt!’. Az SMS-t nem helyettesíthető tokenként (non-fungible token, NFT) árverezik el a franciaországi Aguttes aukciósház által szervezett egyedülálló árverésen. 

2021. december 14. 15:32

Egy évtized alatt 260-szorosára nőtt a mobil adatforgalom

Egy átlagos mobilfelhasználó 11,4 gigabájtnyi adatot használ el havonta, de ezen a téren nagy eltérések vannak a világ országai között: Közép-Európa például jócskán elmarad például Indiától. Az elmúlt tíz évben 700 millióról 6,3 milliárdra emelkedett az okostelefon-előfizetések száma, a teljes mobilos adatforgalom pedig 260-szorosára nőtt. Mindez csupán néhány érdekes megállapítás a mobilkommunikációs trendek egyik legátfogóbb tanulmánya, az Ericsson Mobility Report 2021 végi kiadásából, amely az 5G vártnál gyorsabb terjedéséről számol be.

2021. december 8. 18:01

December elején nyit az első magyar kriptotőzsde

Az áttörés éve lett 2021 a hazai kriptopiac világában. Az idei esztendőben egymástól függetlenül fél tucat kriptopénz, úgynevezett token elindulásáról döntöttek magyar szereplők. A szerencsés esetben már néhány hónap alatt akár 300-400 százalékos haszonnal kecsegtető virtuális pénz a befektetők fantáziáját is megmozgatta. A legalább százezer főre becsülhető magyar kriptopénz-tulajdonosi kör a hírek szerint nemcsak a világhírű bitcoinból és ethereumból vásárolt be előszeretettel, hanem szívesen költött a magyar fejlesztői csapattal, honlappal rendelkező kriptopénzekre is. Ennek a trendnek egy új, meghatározó állomása lehet, hogy december elején elérhetővé válik az első magyar iparági börze, a New Change Kriptotőzsde.

2021. november 30. 21:13

Dr. Charaf Hassan a Vodafone Magyarország Alapítvány kuratóriumának új elnöke

A Vodafone Magyarország Alapítvány kuratóriumi elnöke a következő 5 évben Dr. Charaf Hassan lesz, a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Villamosmérnöki és Informatikai Karának nemzetközileg is elismert dékánja. Az új elnök szakmai tapasztalatával is segíti majd a Vodafone Alapítvány digitális kompetenciafejlesztést és társadalmi esélyegyenlőség megteremtését célzó programjait. 

2021. november 18. 16:49

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Új elnökséget választott az IAB Hungary

2022. január 21. 16:55

Ez a három újdonság határozza meg az online marketinget 2022-ben

2022. január 18. 15:29

Jön Magyarország legnagyobb e-kereskedelmi konferenciája

2022. január 12. 15:07

Már lehet regisztrálni az NMHH mobilkészülék-csere programjára

2022. január 7. 13:58