MT ÉnIrodám: Teljes körű kommunikációs és IT csomag vállalkozásoknak

forrás Prim Online, 2012. március 19. 11:37

A Telekom március 19-étől ÉnIrodám néven új, a vezetékes telefonálást, vezetékes internet-hozzáférést, mobiltelefonálást és mobilinternetezést, plusz informatikai szolgáltatást biztosító, a hazai távközlési piacon különlegességnek számító üzleti szolgáltatáscsomagot vezet be.

A Telekom ajánlatának célja, hogy a lehető legteljesebben elégítse ki a magyar mikro-, kis- és középvállalkozások kommunikációs és működési igényeit. A Magyar Telekom piacvezető szolgáltatóként az új ÉnIrodám üzleti csomagokkal is arra törekszik, hogy a telekommunikációs és informatikai szolgáltatások összekapcsolásával járuljon hozzá a vállalkozások versenyképességéhez gyors fejlődéséhez. Az ÉnIrodám üzleti csomagok legfőbb előnye, hogy négy különböző, a hétköznapi ügymenet és munka során leggyakrabban igényelt távközlési szolgáltatást (vezetékes telefon, vezetékes internet, mobiltelefon és mobilinternet), valamint 4 féle informatikai szolgáltatást kínálnak egy csomagban. Az informatikai szolgáltatások közül a kkv-k számára legrelevánsabbakat válogatták össze, így a vállalkozás által, a cég igényei szerint beállítható intelligens hívásmenedzselő rendszert a Virtualoso Voice Centert, a hagyományos fax emailben történő küldésére és fogadására alkalmas Virtualoso  Fax2Email-t, a biztonságos webtárhelyet és közös munkafelületet nyújtó Virtualoso WorkPlace –t, valamint a Virtualoso Back-Up-ot, amely a biztonságos adattárolásról és archiválásról gondoskodik. A csomag olyan szolgáltatásokat tartalmaz, amellyel a legkisebb vállalkozások is egy lépésben fejleszthetik vállalkozásukat, ráadásul költségcsökkentés mellett. Köszönhetően többek között a kifejezetten csak az ÉnIrodám csomagokban elérhető különleges kedvezményeknek is. Ilyen pl. hogy a  csomagokhoz 4 készüléket is kínálnak, többek között táblagépet és okostelefont.

Az ÉnIrodám csomagok igénybevételének részletes és teljes körű feltételei az üzletitelekom.hu honlapon tekinthetők meg. 
 

Hirek.com - Kiemelt hír ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A legnagyobb forgalmú online kereskedők rangsora

A GKID (korábbi nevén GKI Digital) 2022-ben immár hetedik alkalommal publikálja a Magyarországon működő, legnagyobb forgalmú online kereskedők rangsorát. Az összesített mezőny élén több mint bruttó 210 milliárd forintos online forgalommal ezúttal is az eMAG-Extreme Digital végzett. Az élelmiszerek, háztartási cikkek (gyűjtőnéven FMCG termékek) online piacának a legnagyobb szereplője a Tesco. Idén először külön rangsor készült a 100%-ban magyar tulajdonú e-kereskedelmi cégekről: ennek első helyére az Euronics került. 

2022. május 5. 11:20

Nívó-díjat kapott a Magyar Telekom

Idén kilencedik alkalommal került átadásra a Randstad Award, mellyel a legvonzóbb hazai munkáltatók teljesítményét ismerik el. A világ egyik legnagyobb független munkáltatói márka-felmérésének eredményeként Nívó-díjat kapott a Magyar Telekom, hiszen sorozatban negyedik éve érdemli ki a telekommunikációs szektor legvonzóbb munkahelye különdíjat.

2022. április 29. 20:24

Biztonságukat túl-, az adathalászat veszélyeit alábecsülik a hazai kisvállalkozások

Az adathalászok nem válogatnak, így célkeresztjükbe egyre inkább olyan mikro-, kis- és közepes vállalkozások is kerülnek, amelyek nagy többsége továbbra sincs tisztában azzal, hogy mennyire sérülékenyek saját informatikai megoldásaik, és hogy egy-egy incidens mekkora kárt okozhat. A Telekom és a BellResearch legfrissebb kutatása szerint a vállalkozások túlnyomó többsége nem fordít kellő figyelmet az adathalászat elleni védelemre, a veszélyekkel pedig a legtöbb esetben még maguk a cégvezetők sincsenek tisztában. 

2022. április 21. 11:17

Ezek érdekelték leginkább a háború kitörése óta a magyar internetezőket

A legtöbben az orosz-ukrán háború percről-percre történő tudósítására, a gáz árára és árfolyamára, valamint a csernobili atomerőmű felrobbanásának több mint 30 évvel ezelőtti részleteire voltak kíváncsiak az utóbbi hetekben az interneten. A top 25 magyarországi keresésben a február 25. és március 5-e közötti időszakban 6 kulcsszó is az orosz-ukrán háborúra, illetve annak következményként az euró árfolyamára irányult – derült ki az Avantgarde Group kommunikációs tanácsadó cég internethasználati szokásokról készült elemzéséből. A kereséseket jelentősen befolyásolták a napi hírek, események, például a csernobili vagy éppen zaporizzsjai erőművek elfoglalása és visszafoglalása.

2022. április 12. 12:43

Mesterséges intelligencia jogszerűtlen alkalmazását büntette a NAIH

Rekordbüntetést szabott ki a NAIH, melyet a március végén megjelent előző évi beszámolójában hozott nyilvánosságra. Amellett, hogy ez az eddigi legmagasabb adatvédelmi büntetés, egyben az első is, mely mesterséges intelligencia jogszerűtlen felhasználásából adódik.

2022. április 5. 13:56

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ismét a „Megbízható Munkaadók” között az SAP Hungary

2022. május 25. 12:15

Mindkét magyar csapat bronzérmes lett a Nemzetközi Informatikai Csapat Diákolimpián

2022. május 23. 19:40

Témanapot tart a Neumann Társaság az úttörő magyar számítógépépítőről

2022. május 16. 11:18

Példátlan szövetségre lépett két globális vállalat

2022. május 10. 15:35