Sony házimozi erősítő beépített wifivel

forrás Prim Online, 2012. július 29. 07:44

Apple eszközökről, PC-ről és táblagépekről is lejátssza a tartalmakat a Sony új erősítője, amely a hangsugárzók elhelyezkedésének figyelembe vételével javítja a surround hangzás minőségét.

A Sony új STR-DN1030 házimozi erősítője 7.2 csatornás audio leadására képes, csatornánként 110 wattos teljesítménnyel. A mozis hanghatás eléréséhez a Sony által kifejlesztett HD Digital Cinema Sound technológiát használja, amellyel a suttogástól a robbanások dörejéig minden hangot képes élethűen visszaadni.

Az Advanced Digital Cinema Auto Calibration funkció segítségével lehetőség nyílik a hangfalak elhelyezését figyelembe vevő, a helyiségnek megfelelő surround hang beállítására. Emellett a zenei élmény többféle akusztikus mód választásával fokozható, a beépített internetrádiónak köszönhetően pedig több ezer rádióállomás adására kapcsolódhatunk.

A különböző forrásokhoz sokrétű kapcsolódási lehetőség áll rendelkezésre: öt HDMI bemenet, egy HDMI kimenet, egy USB 2.0 bemenet, továbbá a beépített wifi és AirPlay, melyek lehetővé teszik Apple termékekről, PC-ről, táblagépekről és más hálózati eszközökről a filmek és zenék streamelését. Az okostelefonok és táblagépek távirányítóként is használhatók a Sony Media Remote alkalmazás használatával.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Negyvenéves magyar mikroszámítógépre fejlesztenek új játékokat

2023. szeptember 29. 18:51

Megvannak az idei Gyurós Tibor-díjazottak

2023. szeptember 20. 15:17

Diákokat, női vezetőket és roma fiatalokat is támogatnak a Morgan Stanley munkatársai

2023. szeptember 18. 13:16

Hat érmet hoztak haza a magyar diákok a Nemzetközi Informatikai Diákolimpiáról

2023. szeptember 4. 15:38