Sharp GX-M10 Boombox: komoly basszus, cool dizájn, legmodernebb technológia

forrás Prim Online, 2012. szeptember 3. 08:55

A Sharp visszahozza a nyolcvanas évek életérzését a GX-M10 Boombox segítségével és egyesíti a kultikus koncepciót az innovatív dizájnnal és a legmodernebb audiotechnológiákkal, beleértve iPod/iPhone4 dokkolót, egy USB portot, mikrofon-, és gitárbemenetet és egy erős, 100 wattos basszust. Mindeközben az új Sharp retro Boombox strapabíró kialakítású és hordozható. Ezek az összetevők teszik kötelező vétellé a GX-M10-et minden városi zene-, és táncrajongó számára.

Cool dizájnjával és meglepő megjelenésével a Sharp Boombox friss hanghullámokkal árasztja el az európai audiopiacot. Kompromisszummentes basszus-orientlált hangzásával és számos funkciójával bármikor alkalmas egy utcai party feldobására vagy szobánk menő klubbá alakítására.


Dokkolóállomásának segítségével, amely iPhone-, és iPod-kompatibilis azonnal csatlakozhatunk az Apple zenei világához. Biztonsági okokból a dokkolóállomás egy jól látható és lezárható fedő alatt található. A dokkolóhoz csatlakoztatva az eszközök tölthetőek is. A dokkolt iPod a Boombox-on keresztül közvetlenül irányítható külön iPod irányítógombok segítségével, vagy távirányítón keresztül.


A többi zeneforrás, mint az MP3 lejátszók az eszköz elején található USB porton keresztül csatlakoztathatóak a Boombox-hoz. Akár egy USB pendrive-ot vagy egy iPad-et is hozzáköthetünk és lejátszhatjuk a rajtuk levő zenéket a GX-M10 segítségével. Más zeneforrások, mint az MP3-kompatibilis CD-R/RW lejátszó és a digitális FM-tuner integrálva van az eszközbe. Az aktív zenekedvelők, akik a saját (élő) zenéjük élvezetét részesítik előnyben külön mikrofon/gitárbemenetet találnak a Boombox-on.


A rendkívül erős basszushangszórók, melyek 10 watt teljesítményt produkálnak két 13 centiméteres, bass reflex rendszerrel rendelkező mélynyomó segítségével, igen tekintélyes hangeszközzé teszik a Boombox-ot. A csöves kialakítás megakadályozza a nem kívánt vibrációt, a tiszta hangzás biztosításának érdekében.


A Boombox akkumlátorról és közvetlenül hálózatról is működtethető. Opcionálisan kapható hozzá 12 voltos adaptert, aminek segítségével partibuszon, autóban, hajón vagy szinte bárhol máshol használhatjuk. A formatervet kiegészíti még egy háttérvilágítással rendelkező narancsszínű kijelző és egy fejhallgatókimenet. A megerősített vállak biztosítják a Boombox strapabíróságát, így bárhova magunkkal vihetjük.


A GX-M10 Európában októbertől lesz elérhető narancs színben, ajánlott fogyasztói ára pedig 299 euro.

Színes ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A VOLTra készül Sopron

A hagyományok szerint július 1-től a VOLT színeibe öltözik Sopron elsőszámú jelképe, a Tűztorony. Ez az a nap ugyanis, amikor az eredeti tervek szerint 28. alkalommal indult volna el a város másik jelképének számító esemény, a Telekom VOLT Fesztivál. Az idei VOLT elmarad ugyan, július 4-re azonban egy nagyszabású filmbemutatóval készülnek a szervezők. A “Lesz VOLT” című alkotást szombat este Sopronban és Budapesten szabadtéren vetítik, vasárnbap pedig országos TV-premierként az M2-Petőfi TV tűzi műsorára.

2020. június 29. 15:50

Kutatás: mire vágynak a magyarok az ágyban

Az, hogy mi számít normálisnak a szexuális fétisek közül vagy hogy mennyi az ideális életkor a szüzesség elvesztésére, a szakembereket és a társadalmat is megosztja. Évről-évre születnek a témával foglalkozó felmérések, tudományos kutatások, leggyakrabban azonban kénytelenek vagyunk beérni nemzetközi adatokkal. Ezúttal azonban a legnagyobb hazai szexpartner kereső weboldal, a Szexrandi.hu készített egy nagy országos felmérést, melyen közel 1400-an vettek részt és amin keresztül beláthatunk most a többiek fejébe: azaz ki, mire izgul, ha szexről van szó. Gondolta volna például, hogy a szexpartnert kereső nők egyharmada biszexuális és a férfiaknál is 10% ez az arány? 

2020. június 9. 23:32

Mégis van mozi! Autósmozi nyílik a budapesti Árkád tetején

Jó hírünk van azok számára, akik már a Grease és a Szeretném, ha szeretnél óta tudják, meg akarják tapasztalni az autós mozizás varázsát. Június 13-tól a PANAM autósmoziban forgathatják vissza az idő kerekét. Az autósmozi érintésmentes eszközökkel vár, így a koronavírus ideje alatt sem maradunk biztonságos szórakozás nélkül. A helyszínt a budapesti Árkád bevásárlóközpont tetőtéri parkolója biztosítja, ahol a tervek szerint hosszútávon élvezhetjük majd a szabadtéri filmnézést.

2020. május 26. 10:33

Home office és a mögötte rejlő nehézségek

Manapság egyre több ember végez különféle munkákat otthonról, ami gyökeresen megváltoztatott számos munkamenetet és szokást. Valójában ennyire egyszerű technikailag a home office, és milyen előnyei, illetve hátulütői vannak?

2020. május 20. 13:52

Állati találkozások

Az emberi kíváncsiság az állatvilágra is kiterjed: igyekszünk minél közelebb férkőzni hozzájuk, hogy mindent megtudjunk róluk, és közben olyan felvételeket is készíthessünk, amelyek több száz like-ot érnek majd a közösségi oldalakon. A Viasat Nature természetcsatorna ezúttal vadállatokról elkapott, hihetetlen egyedi képeket mutat be kedden este 8-tól az Elképesztő állati találkozásokban. Soha nem tapasztalt légyottoknak lehetünk szemtanúi ember és állat, állat és állat között, amelyek hol szívszorító, hol győzedelmes véget érnek. És íme néhány dolog, amit jó tudni, ha valaki vadállatok lesére indulna!

2020. május 19. 10:22

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Újdonságok a szegedi informatikatörténeti kiállításon

2020. július 3. 18:53

Új funkcióval bővült a WIWE

2020. június 15. 16:23

Fél évig ingyenes az Adverticum „DataMe DMP adatok" szolgáltatása

2020. április 30. 09:47

Az LG történetének legjobb üzemi eredményét érte el 2020. első negyedében

2020. április 29. 17:15
online sportfogadás