Sharp GX-M10 Boombox: komoly basszus, cool dizájn, legmodernebb technológia

forrás Prim Online, 2012. szeptember 3. 08:55

A Sharp visszahozza a nyolcvanas évek életérzését a GX-M10 Boombox segítségével és egyesíti a kultikus koncepciót az innovatív dizájnnal és a legmodernebb audiotechnológiákkal, beleértve iPod/iPhone4 dokkolót, egy USB portot, mikrofon-, és gitárbemenetet és egy erős, 100 wattos basszust. Mindeközben az új Sharp retro Boombox strapabíró kialakítású és hordozható. Ezek az összetevők teszik kötelező vétellé a GX-M10-et minden városi zene-, és táncrajongó számára.

Cool dizájnjával és meglepő megjelenésével a Sharp Boombox friss hanghullámokkal árasztja el az európai audiopiacot. Kompromisszummentes basszus-orientlált hangzásával és számos funkciójával bármikor alkalmas egy utcai party feldobására vagy szobánk menő klubbá alakítására.


Dokkolóállomásának segítségével, amely iPhone-, és iPod-kompatibilis azonnal csatlakozhatunk az Apple zenei világához. Biztonsági okokból a dokkolóállomás egy jól látható és lezárható fedő alatt található. A dokkolóhoz csatlakoztatva az eszközök tölthetőek is. A dokkolt iPod a Boombox-on keresztül közvetlenül irányítható külön iPod irányítógombok segítségével, vagy távirányítón keresztül.


A többi zeneforrás, mint az MP3 lejátszók az eszköz elején található USB porton keresztül csatlakoztathatóak a Boombox-hoz. Akár egy USB pendrive-ot vagy egy iPad-et is hozzáköthetünk és lejátszhatjuk a rajtuk levő zenéket a GX-M10 segítségével. Más zeneforrások, mint az MP3-kompatibilis CD-R/RW lejátszó és a digitális FM-tuner integrálva van az eszközbe. Az aktív zenekedvelők, akik a saját (élő) zenéjük élvezetét részesítik előnyben külön mikrofon/gitárbemenetet találnak a Boombox-on.


A rendkívül erős basszushangszórók, melyek 10 watt teljesítményt produkálnak két 13 centiméteres, bass reflex rendszerrel rendelkező mélynyomó segítségével, igen tekintélyes hangeszközzé teszik a Boombox-ot. A csöves kialakítás megakadályozza a nem kívánt vibrációt, a tiszta hangzás biztosításának érdekében.


A Boombox akkumlátorról és közvetlenül hálózatról is működtethető. Opcionálisan kapható hozzá 12 voltos adaptert, aminek segítségével partibuszon, autóban, hajón vagy szinte bárhol máshol használhatjuk. A formatervet kiegészíti még egy háttérvilágítással rendelkező narancsszínű kijelző és egy fejhallgatókimenet. A megerősített vállak biztosítják a Boombox strapabíróságát, így bárhova magunkkal vihetjük.


A GX-M10 Európában októbertől lesz elérhető narancs színben, ajánlott fogyasztói ára pedig 299 euro.

Színes ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Hogyan válassz szoftverfejlesztő céget 5 lépésben?

Ha jelentős tőkét, erőforrásokat és időt fektetsz be egy szoftverfejlesztési projektbe, akkor egyáltalán nem mindegy, hogy milyen cégnek szervezed ki az adott feladatot.

2023. április 24. 09:12

Hát persze hogy dráma!

A Super Bowl reklámjai kapcsán szinte minden évben születik egy cikk Amerikában élő és dolgozó barátunk, Horváth Laci tollából, az idén azonban a marketing mellett szó esik az izgalmakról és a bírókról is...

2023. február 15. 23:01

Digitalizáció a KKV-knál - ahogy a mesterséges intelligencia látja

Manapság mindenki mindenről a ChatGPT-t kérdezi meg, úgyhogy - gondoltam - mi is kipróbáljuk, megnéztük, hogy milyen hírt írna a mesterséges intelligencia arról, hogy hol tart a digitalizáció Magyarországon a kis- és középvállalkozásoknál. Íme:

2023. február 4. 21:32

Okoskarkötővel a finom eleganciáért

Ha egy eszköz neve elé odatesszük, hogy “okos”, rögtön mindenki azt hiszi, hogy egy apró kütyüről van szó, amibe rengeteg hasznos, vagy annak ítélt funkciót sűrítettek bele. 

2022. november 15. 09:24

A legnépszerűbb szoftverek kreatív munkához

Ha olyan szoftvert keresünk, amellyel a kreatív munkát végző szakemberek csodálatos dolgokat hozhatnak egyszerűen létre, bizony nem kell sokáig kutakodnunk. Számos nagyszerű szoftver közül válogathatunk a világháló széles palettáján!

2022. augusztus 11. 11:42

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Hogyan lopják el adatainkat a hackerek és mire figyeljünk jelszókezelő vásárlásakor?

2023. május 31. 15:40

Itt a legnagyobb webáruházak rangsora

2023. május 23. 20:10

Új fizetési kapu magyar e-kereskedőknek

2023. május 18. 12:49

Nem törődünk eléggé online adataink védelmével

2023. május 8. 15:39