A világ legnagyobb LED televíziója a 90 colos AQUOS LED TV

forrás Prim Online, 2012. szeptember 3. 09:30

Berlin, IFA 2012 – A 90 colos AQUOS LED TV bemutatásával a Sharp tovább növelte kínálatát a nagyképernyős televíziók szegmensében. Tekintélyt parancsoló 1,2 méteres magasságával és 2 méteres szélességével a 90 colos AQUOS a világ legnagyobb LED televíziója. Képminősége ugyanolyan lenyűgöző mint mérete, pengeéles képet produkál 1080p-s full HD felbontás mellett. Elég mindössze 3,5 méter távolságra ülnie a készüléktől, hogy élvezhesse, ahogy a színek kirobbannak a kijelzőről, miközben soha nem látott részletek válnak észrevehetővé. A sportközvetítések és az akciójelenetek valódi méretükben jelennek meg.

A televízió dizájnja modern és stílusos, egy vékony, alumíniumból készült keret veszi körbe a kijelzőt. Lenyűgöző méretével, a legmodernebb technológiával és gyönyörű formatervével tökéletesen illik azon fogyasztók nappalijába akik igazán nagy tévét szeretnének otthonukba. Méretei ellenére a modell vékony és könnyű. Mindössze 64 kilogrammos (állvány nélküli) súlyával és kevesebb, mint 12 centiméteres vastagságával könnyen felfüggeszthető a falra. A közvetlen LED-háttérvilágítás olyan energiahatékonnyá teszi a készüléket, hogy a cél az európai besorolás szerinti A+ energiaosztály követelményeinek való megfelelés.


Az AQUOS NET+ platform hozzáférést nyújt számos olyan applikációhoz, mint a YouTube, a Twitter és több televíziós csatorna médiakönyvtára. Mindemellett a készülék rendelkezik beépített tripla HD tunerrel (DVB-T/DVB-C/DVB-S2), és egy médialejátszóval, amelynek segítségével könnyedén lejátszhatjuk USB-meghajtónkon vagy otthoni hálózatunkon található zenéinket, videóinkat, megjeleníthetjük fényképeinket. A Sharp új 90 colos LED televíziója támogatja az aktív full HD 3D technológiát.


A 90 colos (229 centiméteres) képátmérőjű AQUOS LED TV 2013 nyarától lesz elérhető az európai piacon.

Kulcsszavak: LED TV Sharp

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Fél évig ingyenes az Adverticum „DataMe DMP adatok" szolgáltatása

2020. április 30. 09:47

Az LG történetének legjobb üzemi eredményét érte el 2020. első negyedében

2020. április 29. 17:15

Gigafelvásárlás az oktatási piacon

2020. április 21. 10:32

Az ABB ingyenessé tette a digitális szolgáltatásokat

2020. április 20. 09:20
online sportfogadás