A Nikon bejelenti vadonatúj YouTube-sorozatának elindítását

forrás: Prím Online, 2023. január 3. 18:23

A Nikon Europe a mai napon jelenti be vadonatúj, „Nikon Sessions” című YouTube-sorozatának elindítását. A „Nikon Sessions”, amelyet Ricci Chera, a Nikon School képzési szakértője szervez, mindent magában foglal majd, amit a fényképezésben és a képalkotási folyamatban csak szeretni lehet.

Az első évad hat részből áll, amelyek számos vendéget mutatnak be, köztük a Nikon legjobb fotósait, oktatóit és munkatársait, akik gondolatébresztő és szórakoztató beszélgetéseket folytatnak majd.

 

Az epizódtémák a zenei, városi és utcai fényképezésen át a hírekig, a portréfényképezésig és a szerkesztés gyakorlati művészetéig terjednek. A nézők nem pusztán jótanácsokkal és tippekkel gazdagodhatnak majd, hanem a felvételek előkészítését és a felszereléssel kapcsolatos igényeket is megvizsgáljuk és megvitatjuk – figyelembe véve az egyes alkotók személyes stílusát. 

 

 

A „Nikon Sessions” kéthetente jelentkezik új epizódokkal az alábbiak szerint:

• 1. rész: Zenei fényképezés Scarlet Page, Shirlaine Forrest, Conor McDonnell és Pep Bonet részvételével

• 2. rész: Városi és utcai fényképezés Leon Neal, Ben Moore és Perry Gibson részvételével

• 3. rész: Lindbergh, Tara Florence és Harry Skeggs részvételével

• 4. rész: Szerkesztés Carolyn Mendelsohn, Harry Skeggs és Pep Bonet részvételével

• 5. rész: Hírek Leon Neal és Lucy Young részvételével

• 6. rész: Portrék Carolyn Mendelsohn és Tara Florence részvételével

 

Ricci Chera, a Nikon School képzési szakértője elmondta: „Örömmel jelentjük be, hogy közösségünkön belül új módon oszthatjuk meg tudásunkat a „Nikon Sessions” elindításával. 

Nem gyakran fordul elő, hogy különböző műfajok több szakértője is összegyűlik egy helyen, ahol a fotózás iránti közös szenvedélyükről beszélnek. Ettől válik ez a sorozat igazán különlegessé. 

Reméljük, hogy a különböző szintű, korú és érdeklődésű fotósok a beszélgetések némelyikében való részvételükkel ihletet meríthetnek, hogy kamerát ragadjanak és fotózni kezdjenek a kapott tanácsok nyomán.”

 

Stefan Maier, a Nikon Europe marketingigazgatója szerint: „A Nikonnál mindig új utakat keresünk, amelyekkel inspiráló és izgalmas dolgokat nyújthatunk a fotósoknak. Akár épp csak most kezdtek fotózni, akár már teljesen profik, a szakma vezető neveitől tanulhatnak, amely felbecsülhetetlen értékű lehet. Ezek a foglalkozások a fotósok számára olyan fényképezési műfajokat is bemutatnak, amelyekre talán soha nem is gondoltak volna – bővítve tudásukat és fejlesztve meglévő készségeiket.”

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Magyar fejlesztők programján ámul a világ: Már nem csak tanul, teremt is a magyar MI

2024. február 27. 20:28

Magyar siker a bahreini Forma 1-en

2024. február 21. 16:15

Közös mentorprogramot indít a Corvinus és az OTP

2024. február 20. 11:27

Megvannak ‘Az Év Honlapja’ 2023 díjazottjai!

2024. február 8. 09:30