A Samsung Neo QLED tévéi az innovatív és a fenntartható megoldásokat ötvözik

forrás: Prím Online, 2021. szeptember 26. 15:50

A környezet védelme és az éghajlatváltozás elleni küzdelem kiemelten fontossá teszi, hogy a modern technológiákat fejlesztő vállalatok átgondoltan közelítsenek az innovációhoz.

A Samsung számára elsődleges, hogy tevékenységével hozzájáruljon a környezeti fenntarthatósághoz. A vállalat termékeit úgy tervezik, hogy minimálisra csökkentsék környezetre gyakorolt hatásukat az egész életciklusuk során, a tervezési és gyártási szakaszoktól kezdve a használatukon át egészen az újrahasznosításukig.

Az energiatakarékos félvezető chipek használatával, a fenntartható csomagolással és az környezettudatos technológiával, valamint a csomagolás és a régi készülékek újrahasznosításával a vállalat egy fontos küldetésben vállal részt. A tudatos megoldásokkal a felhasználókat is arra ösztönzi, hogy őrizzék meg az erőforrásokat és csökkentsék az ökológiai lábnyomukat.

 

A kezdeményezések a vállalat TV kínálatában, így a 75 colos, QN90A Neo QLED TV esetében is megfigyelhetők. A következő illusztráción látható, hogyan valósítja meg a Samsung a körforgásos gazdaság alapelveit az egyik legújabb televíziókészülékével.

Kulcsszavak: Neo QLED Samsung

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Hosszabbít Az Év Honlapja Pályázat

2021. október 15. 18:12

Google: környezetbarát keresési funkciók érkeztek

2021. október 7. 17:13

Radikális változások jönnek a Google keresésben: itt a MUM!

2021. szeptember 30. 19:07

Megújul a Vodafone vezetékes internet és TV portfoliója

2021. szeptember 29. 11:20