AUTOBEST AWARDS elismerést nyert a JLR új fejlesztésű Pivi Pro infotainment rendszere

forrás: Prím Online, 2020. november 19. 09:44

A Jaguar Land Rover új Pivi Pro érintőképernyős információs- és szórakoztató rendszere elnyerte a tekintélyes autós zsűri, az AUTOBEST által az iparág legjobb online technológiáinak ítélt SMARTBEST 2020 díjat.

A Jaguar Land Rover új Pivi Pro érintőképernyős információs- és szórakoztató rendszere az iparág élenjáró technológiai megoldásaival és a legújabb okostelefonokban alkalmazott hardverrel rendelkezik. A gyorsan reagáló és intuitív Pivi Pro rendszer lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy teljes mértékben kihasználják a Software-Over-The-Air (SOTA) technológiát, anélkül, hogy lassítanák a zenei adatfolyamot vagy az alkalmazásokhoz való útközbeni csatlakozást.

 

A mindig aktív és mindig online Pivi Pro rendszer a Jaguar és a Land Rover modellek digitális rendszerközpontjaként működik, nagy felbontású érintőképernyője pedig lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy a legújabb okostelefonokkal megegyező hardveres kapacitással vezérelhessék a jármű minden paraméterét. Ezenkívül egyszerre két mobileszközt csatlakoztathatnak az infotainment fejegységhez Bluetooth használatával, így a sofőr és az utas egyidejűleg élvezheti a kihangosító funkció előnyeit, anélkül, hogy cserélgetni kellene a kapcsolatokat.

 

 

Dan Vardie, az AUTOBEST elnöke elmondta: „Ez az egyik legkívánatosabb díj, amelyet az iparágban elérhető legjobb technológiákért ítélünk oda. Ebben az évben a Pivi Pro bebizonyította, hogy a versenytársak fedélzeti csatlakoztatott technológiái nem veszélyeztetik a pozícióját, nem is beszélve működése egyszerűségéről, amely lehetővé teszi, hogy a sofőr a vezetésre összpontosítson, a kijelzőn legfeljebb két kattintással hozzáférve a gyakran használt funkciók 90%-ához”.

 

Peter Virk, a Jaguar Land Rover jövőbeli technológiákért és az online megoldások fejlesztéséért felelős igazgatója hozzátette: „A Pivi Pro a szoftverfejlesztő csapataink hihetetlen munkájának bizonyítéka, és örülünk, hogy ezzel a díjjal elismerték az erőfeszítéseiket. Legújabb autóink olyan digitális kapacitással rendelkeznek, hogy az ügyfelek kapcsolatban maradjanak, naprakészek legyen és szórakozhassanak bárhol a világon. A designt leginkább az emberi agyhoz lehetne hasonlítani, amelynek mindkét fele élvezi a saját kapcsolatát a páratlan és zavartalan szolgáltatás érdekében. Az agyhoz hasonlóan a rendszer egyik oldala logikai funkciókat lát el, mint például a SOTA, míg a másik kreatívabb feladatokkal foglalkozik.”

 

A szinte azonnali indulás érdekében a Pivi Pro saját dedikált áramforrással rendelkezik, így a navigáció azonnal készen áll, amint a sofőr a volán mögé ül, míg a rendelkezésre álló beágyazott alkalmazások – köztük a Spotify, a Deezer és a TuneIn – teljes funkcionalitást nyújtanak akár okostelefonunk nélkül is. 

 

 

A további online funkciók közé tartozik a Google és a Microsoft Outlook naptárintegráció, amely lehetővé teszi az illesztőprogram számára a munkanaplók megtekintését, és akár a fontos hívások csatlakozását is a kihangosító rendszeren keresztül. Eközben a célállomás időjárás-előrejelzését is megtekinthetjük a navigációs rendszerbe beírt útvonaltól függően.

 

A Pivi Pro csatlakoztathatóságát a legújabb, beépített dual-sim technológia biztosítja, két LTE modemmel, amely lehetővé teszi a rendszer számára, hogy egyszerre több funkciót hajtson végre, például a média streamingjét és a SOTA frissítések letöltését a teljesítmény romlása nélkül. Az élvonalbeli csatlakozás lehetővé teszi, hogy a lefedettségi foltok miatti jelingadozás a felhasználók számára mindössze minimális megszakításokkal járjon, mivel folyamatosan barangol a legerősebb jelért a hálózati szolgáltatók között.

 

A Pivi Pro információs- és szórakoztató rendszer már elérhető a Jaguar számos modelljében, beleértve az F-PACE, az E-PACE, az I-PACE, az XF és az XE autókat. A Land Rover termékekhez a rendszer elérhető az új Land Rover Discovery, Land Rover Discovery Sport, Range Rover Velar, Range Rover Evoque és Land Rover Defender modellekben.

Kütyük ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Az LG és az Xbox együttműködésével valóra válnak a játékosok álmai

Egyedi marketing-együttműködésre lépett az LG Electronics (LG) és az Xbox: a sokak által várt Xbox Series X konzol és az LG OLED televíziói által együtt kínált páratlan játékélményt a két cég közösen mutatja be. Az együttműködés keretében az LG OLED TV márka a Microsoft új konzoljának televíziós partnereként jelenik meg Közép-Európa, Afrika, Közel-Kelet, valamint az ázsiai és csendes-óceáni térség kulcsfontosságú piacain.*

2020. november 27. 13:24

Az idősek biztonságát szolgálják a Telenor újításai

A karanténhelyzet óta kiemelt figyelem hárul az idősekre, akikkel a fokozott védelem miatt sok családban ritkábban, vagy csak online módon tartják a kapcsolatot. A Telenor friss reprezentatív kutatása szerint ez az idei karácsonyra is rányomhatja a bélyegét, így még fontosabb az igény: biztonságban tudni az idős hozzátartozókat. A szolgáltató karácsonyi ajánlataiban több, kifejezetten az időseknek szóló megoldást kínál; ilyen a 0-24-ben hívható, országos segítségnyújtó SOS Központ szolgáltatás.  

2020. november 26. 19:38

XPLORA eSIM okosóra megoldás gyermekeknek

Az első út egyedül, mégis szülői felügyelettel és az első önálló lépések a digitális világban – mindezt együtt nyújtja a Telekom kínálatában elérhető XPLORA okosóra. Hanghívás, illetve fogadás, GPS-nyomkövetés egy okostelefonos alkalmazás és egy vagány, kamerás okosóra segítségével, hogy a szülők jogos biztonságigénye ne korlátozza a gyerekeket a világ felfedezésében, valamint az élmények megosztásában.  

2020. november 25. 14:56

Néhány napig jelentős kedvezménnyel vásárolható meg a Vive Cosmos Elit VR eszköz

November 23-30. között, a Black Friday héten vásárlók, több mint 30.000 forint kedvezménnyel juthatnak hozzá a Vive Cosmos Elite, a Vive Cosmos eszközökhöz a kijelölt kiskereskedőknél, illetve a Vive Cosmos Elite HMD fejszetthez, ha ezeket a www.vive.com oldalról szerzik be. Ráadásul az egyik legnépszerűbb VR játék, a Half-Life: Alyx* is a tiéd lehet.  A Vive Cosmos Elite, a Vive Pro Full Kit és a Vive Pro Eye eszközökhöz egy kódot adnak, amellyel letöltheted az év VR játékát. Hogy teljessé tegyék az élmény, minden eszközhöz egy hónapos ingyenes hozzáférést biztosítanak a Viveport Infinity alkalmazás-áruház tartalmaihoz. 

2020. november 23. 19:29

AUTOBEST AWARDS elismerést nyert a JLR új fejlesztésű Pivi Pro infotainment rendszere

A Jaguar Land Rover új Pivi Pro érintőképernyős információs- és szórakoztató rendszere elnyerte a tekintélyes autós zsűri, az AUTOBEST által az iparág legjobb online technológiáinak ítélt SMARTBEST 2020 díjat.

2020. november 19. 09:44

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Hazánkban elsőként továbbított röntgenfelvételt egy diák 5G-n keresztül

2020. november 24. 12:01

A virtuális térben is nagyszabású startup találkozót szervezett a Hiventures

2020. november 21. 10:18

Robbanhat itthon év végén az e-kereskedelmi forgalom

2020. november 12. 15:52

EasyBID – a hirdetési bevételek növelése automatikusan

2020. november 2. 10:45
online sportfogadás