Az új Sony TV-hangszóró magával ragadó hangélményt kínál

forrás: Prím Online, 2020. július 21. 17:25

A Sony bejelentette, hogy legújabb vezeték nélküli, hordozható TV-hangszórója, az SRS-LSR200 hamarosan érkezik az európai piacra. A hangszóró Angliában, Németországban, Ausztriában és Svájcban júliustól, az Unió további országaiban pedig szeptembertől lesz kapható. 

Az SRS-LSR200 különlegessége, hogy a nagyjából 30 méteres működési távolságon belül bárhova közvetíteni tudja a televízió hangját a lakáson belül. Az eszköz felerősíti a TV-készülék hangerejét és a hangminőséget, így a televíziótól való fizikai távolság esetén is tiszta marad a készülékből érkező hang. A három belső hangszóróval felszerelt eszköz éles és tiszta hangképet ad vissza nagy hatótávolságon belül, az innovatív Voice Zoom technológia pedig felerősíti a beszélgetés során hallott hangok frekvenciáját, ezáltal az még érthetőbb lesz. Az SRS-LSR200 ideális választás azok számára, akik tisztább hangot, jobb hangminőséget, vagy nagy hatótávolságú hangszórót keresnek a televíziózáshoz.  

 

Az új, könnyen kezelhető hangszóró egy stabil eszköz, a kényelmesre kialakított fogásának köszönhetően a termék mozgatása is könnyedén kivitelezhető. Az extra kényelemhez az integrált távirányító is hozzájárul, mely kompatibilis a főbb televízió márkákkal,*  így könnyedén lehet váltani csatornák és bemenetek között. Az SRS-LSR200 mindemellett cseppálló,**  így a felhasználóknak nem kell aggódniuk az esetleges balesetek miatt, ha főzés közben szeretnék hallgatni vagy nézni a televíziót.

 

Főbb tulajdonságok

 

A hangszóró, amely élethűen reprodukálja egy személy hangját

Az SRS-LSR200 központi hangszóróval rendelkezik, amely a bal és jobboldali sztereó hangszórók között helyezkedik el. A hangszóró a hangfrekvenciák kimenetéért felelős, csökkenti a bal vagy jobb oldali mikrofonok torzítását, valamint lehetővé teszi a hangok éles és tiszta reprodukcióját. 

 

„Voice Zoom” funkció, mely élethűen közvetíti egy személy hangját

Az SRS-LSR200 egyik kiemelkedő vívmánya a Voice Zoom funkció, melynek különlegessége, hogy érzékeli az emberi hangot. Az alapvető hang visszajátszás mellett a „Voice Zoom 1” magát a hangot, a „Voice Zoom 2” pedig a magas frekvenciákat emeli ki, a két funkció között pedig könnyedén lehet váltani az erre tervezett gombokkal.

 

Passzív sugárzók a készülék bal és jobb oldalán, melyek élethűen reprodukálják a hang alsó regiszterét

A készülék bal és jobb oldalára felszerelt passzív hangsugárzók a hangok élethű reprodukcióját szolgálják. A bal és jobb oldalról érkező hangoknak, illetve a passzív sugárzóknak köszönhetően az eszközből érkező hangok sokkal valóságosabbnak és természetesebbnek hatnak.

 

Könnyen használható, beépített TV távirányító

Az SRS-LSR200 egy beépített távirányítóval rendelkezik, amely távoli vezérlést biztosít a televízióhoz. Az eszköz újdonsága, hogy könnyedén kezelhető és nagy tartományú hangerőszabályzóval látták el, emellett pedig cseppálló.

 

Egyszerű töltés

A hangszóró könnyedén újratölthető, mindössze a töltőállomásra kell helyezni, a 3 órás töltési időt követően pedig az eszköz akár 13 órás használatot is kibír.*** 

 

Intuitív és könnyen érthető felépítés

Ha valaki nem jártas a technológiai beállításokban, akkor sem kell félnie, ugyanis az eszköz felállítása sem fog gondot okozni: a töltőállomást és az összekötő kábeleket is különböző színekkel és számokkal ellátva alakították ki, ezáltal megkönnyítve az összeszerelési folyamatot. 

 

Stabil vezeték nélküli csatlakozás

Az adó- és a hangszóróegységeket egy 2,4 GHz-s vezeték nélküli átviteli csatorna köti össze egymással, az alacsony késleltetési idő és a nagy interferencia-ellenállás érdekében. A TV és a hangszóró együttes használatának köszönhetően a néző természetes hallgatási élményt élvezhet. 

 

 

 

Ár és elérhetőség

Az SRS-LSR200 hangszórói júliustól vásárolhatók meg az Egyesült Királyságban, Németországban, Ausztriában és Svájcban, míg az európai piac további országaiban szeptembertől lesz elérhető a termék. A megjelenéssel kapcsolatos további információk az adott ország helyi Sony oldalán olvashatók.

 

________________

*  Sony, Hitachi, LG, Loewe, Panasonic, Philips, Samsung, Sharp, Toshiba

**  IPX2-vel megegyező

***  „Voice Zoom” kikapcsolásánál, a JEITA sztenderd alapján

Kütyük ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A HONOR az okostelefonok mellett más termékkategóriában is erősíti kínálatát

A Honor a tavalyi évhez képest 34%-kal növelte márkaértékét a Kantar, a WPP és a Google közös kutatása alapján a kínai márkák rangsorában* , amivel az 50-es lista 21. helyén végzett. A hét ország több mint 420.000 felhasználójával készült kutatásban összesen 960 márkát vizsgáltak meg, és közülük hirdették ki a legjobb 50-et.

2020. augusztus 11. 15:49

Baktériumölő hatású töltőtokkal érkezik az LG legújabb vezeték nélküli fülhallgatója

Két új, vezeték nélküli LG TONE Free fülhallgatót (HBS-FN6 és HBS-FN4 modellek) dobott piacra az LG Electronics Magyarországon. A Meridian hangtechnológiájával mindkét készülék kivételes hangélményt és élethű hangzást kínál. Az LG HBS-FN6 az iparág első UVnano tokjával érkezik, amely töltés közben képes eltávolítani egyes baktériumokat a fülhallgatóról. Az új, ún. csatorna formájú kialakítás kényelmes illeszkedést biztosít, ráadásul mindkét termék kétféle — matt fekete (Stylish Black) és csillogó fehér (Modern White) — színben elérhető.

2020. augusztus 10. 12:14

Razer Acari - villámgyors és kétszer simább

A Razer bejelentette a rendkívül alacsony súrlódású Acari egérpadot, amelyet a nagyméretű, 420x320 mm-es felületen történő legegyenletesebb egérsikláshoz és maximális sebességhez terveztek - lehetővé téve az ultragyors reakcióidőket és a pixel-pontos precizitást. 

2020. augusztus 9. 16:18

Világszerte már több mint egymillió darabot adtak el az LG ikonikus InstaView hűtőszekrényeiből

Mérföldkőhöz ért az LG Electronics (LG) prémium InstaView Door-in-Door hűtőszekrénycsaládja: 2016-os bemutatása óta a gyártó világszerte több mint egymillió példányt adott el a termékekből. Az LG nagykapacitású hűtőszekrényei immár közel 150 országban, hat kontinensen kaphatók, naponta pedig átlagosan több mint 700 darab talál gazdára.

2020. augusztus 9. 10:10

Vezeték nélküli zajszűrős Sony fejhallgató

A Sony bejelentette zajszűrős fejhallgatóinak negyedik generációját, a díjnyertes 1000X család legújabb tagját, a WH-1000XM4 vezeték nélküli készüléket*. A legújabb fejhallgató magába foglalja a WH-1000XM3 méltán népszerű technológiáit, intelligens funkcióival, köztük a személyre szabható zenével, a fejlettebb zajszűréssel és az egyéni környezeti hangoptimalizálással olyan kiváló hangélményt hoz létre, mellyel elődjén is túltesz.

2020. augusztus 8. 14:49

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Early Bird kedvezménnyel indul ‘Az Év Honlapja’ pályázat

2020. augusztus 13. 14:58

Az EU rendkívüli forrásokat biztosít a SZTAKI vezetésű nemzetközi COVID-projektre

2020. augusztus 13. 12:16

Új energiacímkék jönnek a háztartási gépekre

2020. augusztus 4. 16:36

Online sportfogadás Magyarországon

2020. július 23. 20:39
online sportfogadás