Bulihangszóró a Sonytól

forrás: Prím Online, 2022. szeptember 15. 17:28

A Sony bejelentette az új SRS-XV900 készüléket, a vezeték nélküli hangsugárzók X-szériájának legerősebb és leghangosabb Bluetooth-bulihangszóróját. A termék a "LIVE LIFE LOUD" koncepció részét képezi, amely a zene szerelmeseinek kínál izgalmas élményt világszerte. Az életet érdemes maximális hangerőn élni – most a Sony új SRS-XV900 hangszórójának tiszta, gazdag hangzásával pedig minden pillanatból a legtöbbet hozhatjuk ki.

 

Töltsd fel otthonod a többirányú bulihangzás segítségével!

Élvezd az erőteljes, minden irányba terjedő hangzást az SRS-XV900-zal. Ezt a vezeték nélküli hangsugárzót úgy tervezték, hogy képes legyen betölteni hanggal a teret. Az eszköz az X-Balanced hangszóróegységgel, és egy majdnem négyszögletes membránnal rendelkezik, ami nagyobb hangnyomást biztosít és csökkenti a torzítást a hangszóró területének maximalizálásával, valamint a Jet Bass Booster porttal, amely mély, ütős, erőteljes basszust biztosít. A középsugárzók kiváló hangtisztaságot adnak, az elöl, oldalt és hátul elhelyezett 6 darab magas hangszóró pedig 360 fokban teríti szét a magas frekvenciájú hangot.

 

 

Hosszú élettartamú akkumulátor

Mostantól bárhová magaddal viheted a hangot, hiszen az SRS-XV900 25 órás* akkumulátor-üzemideje éjjel-nappal biztosítja a zenét. Ha úgy érzed, mégis lemerülne a hangszóród, akkor sem kell aggódnod: a gyorstöltésnek köszönhetően mindössze 10 percnyi töltéssel 3 órára növelhető az akkumulátor élettartalma. A Battery Care funkcióval soha nem kell aggódni a hangszóró túltöltése miatt, így az hosszabb ideig maradhat megbízható.

 

Kényelmes fogantyú és kerekek a könnyű mozgathatóság érdekében

A hangsugárzó mozgatását a hordozófogantyú és a kerekek segítik, így amikor szállítani kell, a fogantyú hátradöntésével egészen a parti helyszínéig gurulhat az eszköz a strapabíró görgőknek köszönhetően.

 

 

TV Sound Booster kapcsolódás a tévéhangzás élményének fokozásához

Az SRS-XV900 hangszóró rendelkezik a Sony egyedülálló funkciójával, a TV Sound Booster funkcióval, ami különleges hangzást biztosít tévénézés közben. Az SRS-XV900 mély basszusa és valósághű, magas frekvenciájú hangja betölti a szobát, és felerősíti a televízió hangját, így gazdag audiovizuális élményt nyújt, legyen szó akár élőzenéről vagy filmről. Az eszköz tartozékok közt megtalálható optikai kábel csatlakoztatásával, és a TV-hangkiemelő mód kiválasztásával bármelyik televíziómárkához és -modellhez képes csatlakozni.

 

Szórakoztató funkciók

Szereted a karaokét? Akkor az SRS-XV900 hangsugárzóval tökéletes duót alkothattok. Csatlakoztasd a mikrofonod, válassz egy dalt, és adj bele mindent, amit tudsz! Az éneklés azonban nem minden: a két bemenetnek (mikrofon és gitár) köszönhetően egy gitár csatlakoztatásával a hangsugárzó erősítőként is használható. A Fiestable mobilalkalmazás és az új Double Tracking karaoke funkció használatával a rögzített énekhang még szerkeszthető, hogy a felhasználó számára még komfortosabb legyen a felvétel.

 

Ezen felül a hangsugárzó teljes mértékben irányítható az intuitív felső érintőpanel segítségével, amely egyetlen érintéssel lehetővé teszi a funkciók, beállítások és a világítás megváltoztatását.

 

MEGA BASS és LIVE SOUND funkciók

A MEGA BASS funkció segítségével mély és ütős basszus érhető el. Az új SRS-XV900 hangsugárzóval olyanná válik a zene, mintha élő előadás lenne, a LIVE SOUND üzemmód pedig segít olyan egyedi atmoszférát létrehozni, melyben a felhasználható újraélheti kedvenc zenei élményeit. Használd ki a maximális hangerőt, és teremts emlékezetes pillanatokat az SRS-XV900 hangszóróval!

 

 

Egyszerű kapcsolódás és Bluetooth párosítás

A Party Connect a Bluetooth-on keresztül akár 100 kompatibilis Sony Bluetooth hangszóró** csatlakoztatását is lehetővé teszi, hogy a hang és a fények szinkronizálásával egy hatalmas buliban mindenki ugyanarra a ritmusra táncolhasson. Emellett a hangszóró USB-bemenete lehetőséget ad az USB-kábelen keresztüli zenelejátszásra. A lemerült okostelefon pedig közvetlenül a hangsugárzón keresztül is csatlatkoztatható és tölthető.

 

Az SRS-XV900 azonnal csatlakoztatható okostelefonhoz a Bluetooth fast pair for Android funkcióval.

 

Sony | Music Center és Fiestable applikáció

Az új SRS-XV900 kompatibilis a Sony | Music Center és a Fiestable applikációkkal. A Sony | Music Center segítségével a táncparkettről is ki lehet választani a lejátszási listákat, a felhasználó elindíthatja a következő dalt, módosíthat a világításon, vagy akár a hangzásmódokon. A Fiestable segítségével pedig olyan szórakoztató funkciókhoz férhet hozzá, amik segítenek a tökéletes bulihangulat megteremtésében, mint például a lejátszási lista összeállítása, a karaoke funkciók – beleértve a Voice Changert és az Echót –, valamint a DJ-vezérlés a hangeffektek hozzáadásához.

 

 

Szem előtt a fenntarthatóság

A Sony termékeit úgy tervezték, hogy az iparág vezető hangminőségét biztosítsák, és a környezetre is tekintettel legyenek. Az SRS-XV900 hangszóró elülső és hátsó paneljében, valamint belső részeiben a Sony saját fejlesztésű újrahasznosított műanyagot használ, ami hűen tükrözi a vállalat elköteleződését amellett, hogy csökkentse termékei környezeti hatását.

 

Elérhetőség

Az SRS-XV900 hangszóró 2022 októberétől kapható a Sony viszonteladóinál.

Kulcsszavak: Sony hangszóró

Kütyük ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Xiaomi AIoT-termékekkel értelmezi újra a modern otthon fogalmát

A Xiaomi megkezdi új AIoT-termékeinek nemzetközi értékesítését. Ezeket arra tervezték, hogy kényelmesebbé, élménytelibbé és sportosabbá tegyék a hétköznapjainkat: ilyen szerepet szán a cég az új Xiaomi Robot Vacuum X10+ robotporszívónak, a nedves-száraz Xiaomi Truclean W10 Wet Dry Vacuum porszívó családnak, a Xiaomi TV Q2 televízióknak, a Xiaomi Smart Band 7 Pro okoskarkötőnek és a Redmi Pad táblagépnek.

2022. október 4. 20:13

Már az EKG-t is figyeli a Huawei WATCH GT 3 Pro okosóra

A HUAWEI WATCH GT 3 Pro EKG alkalmazása megkapta az Európai Unió CE tanúsítványát, amely jelzi, hogy az applikáció megfelel a vonatkozó uniós szintű biztonsági, egészségügyi és környezetvédelmi előírásoknak. Mostantól a WATCH GT 3 Pro európai és magyarországi felhasználói az EKG-funkcióval elektrokardiogram mérést is végezhetnek, így kényelmesen nyomon követhetik szívritmusukat, ami hozzájárulhat a szívükkel kapcsolatos esetleges egészségügyi kockázatok proaktív kezelésében. Mindazok, akik már rendelkeznek HUAWEI WATCH GT 3 Pro modellel itthon, az EKG funkciót a Huawei Egészség applikációban történő szoftverfrissítéssel érhetik el. 

2022. szeptember 28. 16:55

Bemutatkoznak a Logitech új webkamerái és fülhallgatói

Bemutatkozott a Logitech két új termékcsaládja: a Brio 500 sorozat webkameráit és a Zone Vibe sorozat fejhallgatóit a hibrid munkavállalók változó igényeinek kielégítésére tervezték. 

2022. szeptember 20. 11:24

Az Apple új termékei mostantól megvásárolhatók az iSTYLE üzletekben

Piacra kerülésének első napjától hazánkban is megvásárolhatók a legújabb iPhone modellek, így a magyar Apple-rajongók az amerikai vásárlókkal egy időben vehetik kezükbe a legújabb készülékeket. Az iPhone 14, iPhone 14 Pro, iPhone 14 Pro Max, Apple Watch Series 8, az új Apple Watch SE szeptember 16-tól, az Apple Watch Ultra és az AirPods Pro szeptember 23-tól, az iPhone 14 Plus pedig október 7-től kapható a hazai iSTYLE boltokban Budapesten, Győrben, Szegeden és Debrecenben, valamint az istyle.hu webshopban.

2022. szeptember 16. 18:40

Bulihangszóró a Sonytól

A Sony bejelentette az új SRS-XV900 készüléket, a vezeték nélküli hangsugárzók X-szériájának legerősebb és leghangosabb Bluetooth-bulihangszóróját. A termék a "LIVE LIFE LOUD" koncepció részét képezi, amely a zene szerelmeseinek kínál izgalmas élményt világszerte. Az életet érdemes maximális hangerőn élni – most a Sony új SRS-XV900 hangszórójának tiszta, gazdag hangzásával pedig minden pillanatból a legtöbbet hozhatjuk ki.

2022. szeptember 15. 17:28

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Netezz biztonságban! – kreatív pályázatot hirdet diákoknak az ESET

2022. október 5. 15:10

Jól szerepeltek a magyar diákok a juniorok informatikai diákolimpiáján

2022. szeptember 26. 18:20

Megvannak az idei Gyurós Tibor-díjazottak

2022. szeptember 21. 13:46

Hatalmas siker a tudományos Európa Bajnokságon

2022. szeptember 19. 18:00