Egy stílusos karóra mindig ideális karácsonyi ajándék lehet

forrás: Prím Online, 2018. december 3. 11:02

Egy stílusos, vagy sportos karóra ideális ajándék lehet a fa alatt. Ehhez persze jól kell ismerni azt, akit megajándékozunk vele. Nem mindegy milyen igénybevételre tervezték és azt is érdemes figyelembe venni, milyen hasznos funkciókkal rendelkezik. 

A Casio összegyűjtött öt népszerű órát, melyek kényelmesebbé tehetik viselőik életét. 

 

Modern klasszikus 

A Casio Edifice ECB-800DB-1AE modelljét azoknak tervezték, akik a klasszikus, időtálló stílust kedvelik, de közben nem mondanának le a legmodernebb technológiákról sem. Megjelenését egyértelműen meghatározza a széles lünetta, valamint a 3D-hatású számlap. Igazi 21. századi remekmű: a Bluetooth-kapcsolatnak köszönhetően képes kapcsolatot teremteni az IOS, vagy Android-rendszerű okostelefonokkal. Így az óra beállításai akár a telefonra letöltött alkalmazáson keresztül is kezelhetők. A karórát a nemesacél tok, az edzett karcálló kristályüveg és a fémcsat teszi ellenállóvá a mindennapi kihívásokkal szemben. Elemre nincs szüksége, mivel a Casio Tough Solar napelemes technológiáját használja, egy feltöltéssel hat hónapon keresztül akár korom sötétben is tud működni. 

 

Sportos elegancia

A Casio EFS-S540DB-1A sportosan elegáns Edifice karórák közé tartozik, melynek számlapjába három – stopper, részidő- és 24 órás napi mutatót ágyaztak be. Az óra- és a percmutató az Edifice modellekhez hűen karakteres és messziről is jól leolvasható. A modell fokozottan vízálló, a 3D-hatású számlapot takaró zafír kristályüveg pedig ellenálló a karcolásokkal szemben és a napi viselet során is kevésbé van kitéve a sérüléseknek. Elemre nincs szüksége, mivel a Casio Tough Solar napelemes technológiáját használja.

 

 

 

Azoknak, akik a maguk útját járják 

A GPR-B1000-1B világa ott kezdődik, ahol minden más nem működik. A méretes, számlapba ágyazott digitális kijelzővel rendelkező karóra fényenergiával működő GPS-szel büszkélkedhet. Így viselője előre beállíthatja magának a kívánt úti célt. Az óra a GPS-adatokat folyamatosan összeveti a korábbi koordinátákkal, biztosítva ez által a kerülőutak nélküli célba jutást. Az ütés- és rázkódásmentes tokkal rendelkező Casio komolyabb túrázásokhoz is alkalmas, hiszen magasságmérő, légnyomásmérő, hőmérő és digitális iránytű funkcióval is rendelkezik. Ráadásul sötétben sem hagyja cserben viselőjét az automatikus kijelző világításnak köszönhetően. 

 

Edzőtárs a csuklón 

A Casio GBA-800-9A-es modell azokat a férfiakat szólítja meg, akik a sportos karórákra egyfajta street-wear kiegészítőként tekintenek. G-Squad nemcsak extravagáns színével, hanem robosztus, ütés- és rázkódás álló tokjával hívja fel magára a figyelmet. Ez a karóra ráadásul háromtengelyes gyorsulásérzékelővel van ellátva így viselője az edzés adatokat egy applikáció segítségével okostelefonjára mentve akár vissza is nézheti. A különleges G-Squad 20 baros víznyomásig vízálló, ezért úszni, fürdeni is lehet vele. 

 

Retró hölgyeknek 

A japán cég a régi idők digitális Casio óráját is újra piacra dobta, kifejezetten hölgyeknek szánt kiadásban. Az A158WEAD-1 modell szolid, gyémántformára emlékeztető számlapjával, a A168WECM-5 pedig a rozé fémcsat és az aranyszínű tok kombinációjával hívja fel magára a figyelmet. Előbbi stílusos kiegészítő lehet a mindennapokban, utóbbi pedig akár alkalmi, illetve parti viseletként is jól mutat a női csuklón. Mindkét modell a 35 évvel ezelőtt bemutatott G-Shock órák megjelenését idézi vissza napjainkba. 

Kulcsszavak: Casio óra

Kütyük ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Az LG néhány tippje megkönnyíti az ajándékbeszerzést

A Karácsony közeledtével sokaknak okoz nehézséget a tökéletes ajándék megtalálása. Az utolsó pillanatra hagyott ajándékbeszerzés gondjait az LG most egy csapásra eloszlatja, hiszen a család minden tagjának ajánl egy olyan ajándékot a fa alá, amivel egészen biztosan nem fogunk mellé lőni.

2018. december 10. 15:21

Karácsonyi termékajánló a Sonytól

Hamarosan itt a karácsony, ezért a Sony idén is összeállította azoknak a termékeknek a listáját, amelyek garantáltan mosolyt csalnak szeretteid arcára, ha megleped velük őket. Íme néhány ajándéktipp azoknak, akik még időben szeretnék megtalálni a tökéletes ajándékot a család bármely tagjának, vagy önmaguknak.

2018. december 4. 15:48

Videotelefonálásra is alkalmas gyerek okosóra a Telekom kínálatában

Nem kell feltétlenül okostelefon ahhoz, hogy egy szülő folyamatosan tudjon a kisgyerekéről, és kapcsolatban maradjon vele: a Telekom által forgalmazott gyerek okosórájával biztonságban tudhatjuk a csemetét, szükség esetén pedig videotelefonálhatunk is vele.

2018. december 4. 08:41

Egy stílusos karóra mindig ideális karácsonyi ajándék lehet

Egy stílusos, vagy sportos karóra ideális ajándék lehet a fa alatt. Ehhez persze jól kell ismerni azt, akit megajándékozunk vele. Nem mindegy milyen igénybevételre tervezték és azt is érdemes figyelembe venni, milyen hasznos funkciókkal rendelkezik. 

2018. december 3. 11:02

A Honor új aktivitásmérő karkötője mától hazánkban is elérhető

Az okoskarkötő különlegessége, hogy az alvás- és pulzusfigyelőn túl 50 méteres mélységig vízálló, valamint úszásfigyelővel is rendelkezik: méri az úszás sebességét, a csapásszámot és a megtett távolságot is, majd kiértékeli a teljesítményt. Ezen kívül több edzéstípust is felismer, úgy, mint például a kül- és beltéri futást, sétát, vagy a kültéri biciklizést is.

2018. november 15. 16:24

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Okos karácsonyi ajándékok

Huszonkét 5G távközlési hálózat kiépítésére szerződött eddig a Huawei

2018. november 23. 11:02

Windows 10 Professional olcsón és ingyenes kézbesítéssel

2018. november 8. 16:27

eTrends Monitor: a készpénzmentes fizetés már népszerűbb a netezők körében

2018. október 8. 10:12

Videót vetít, kezet fog, ölel, táncol a robot

2018. szeptember 21. 14:07
cloudappsportal.com